Μετάβαση σε περιεχόμενο

(Ίσως) και δεύτερη αποβολή :(


Recommended Posts

Καλημερα,

Χθες πηγαμε στον γιατρο για τον δευτερο υπερηχο και μας ειπε ότι το εμβρυο είναι μικροτερο απ’ ότι θα επρεπε. Απ’ότι καταλαβα στην ουσια εχω αποβαλλει, απλα αυτος μου ειπε ότι οι πιθανοτητες είναι 50-50 για να με καθησυχασει.Αλλα ρε γαμωτο δεν ειχα ουτε πονο, ουτε αιμα. Ισα ισα που εχω ανακατωσουρες και γενικα συμπτωματα εγκυμοσυνης που προχωραει κανονικα. Σημερα εκανα β χοριακη, το απογευμα θα παρω τα αποτελεσματα να δουμε.

Το θεμα είναι ότι ειμαι πολύ μπερδεμενη. Ειχα άλλη μια αποβολη πριν ένα χρονο περιπου, καναμε 800 εξετασεις και δε μου βρηκαν τιποτα! Δε ξερω τι άλλο να κανω. Να αλλαξω γιατρο, μηπως ενας άλλος βρει κατι άλλο; Ξερετε κανεναν γιατρο που να εχει ειδικευση στις αποβολες και να είναι καλος; Από τη μια σκεφτομαι αυτό, από την άλλη φοβαμαι μη παω σε κανεναν που θα με βαλει να κανω και περιττες (ισως και επιπονες) εξετασεις μονο και μονο για να βγαλει λεφτα. Ειμαι τοοοσο μπερδεμενη. Τη μια κλαιω και την άλλη νοιωθω νεκρη ψυχικα.

Σας παρακαλω βοηθείστε με. Εχω μουδιασει….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα τι ψυχολογια ειναι αυτη.. προεξοφλεις κατι που ειναι 50-50. Για ηρεμησε λιγο και δεν το ποτιρη μισογεμματο και οχι μισοαδειο. Για τις εξετασεις πιστευω οτι εχει δικιο. Οι λογοι για τις καθεξην αποβολες μπορει να ειναι πολλοι.

Μια συναδελφος προσπαθουσε 3 χρονια..και τελικα εκανε μωρο με εξοσωματικη και ποτε δεν καταλαβε κανεις απο τι ειχε 3 αποβολες. Μεχρι και εξετασεις DNA κανανε και αυτη και ο συζηγος, εκει να δεις λευτα που φευγουν.

Αν ο συγκεκριμενος γιατρος δεν σε καλυπτει να τον αλλαξεις. Προπαντων πρεπει να σε καλυπτει και να σου εμπνεει σηγουρια.

Αλλα προσπαθησε να μην σκεφτεσαι αρνυτικα τουλαχιστον σε φαση που εισαι τωρα δεν σε βοηθαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και μη το ξαναζήσεις αυτό βρε κορίτσι μου..

ακόμα και κάτι συμβεί (το απεύχομαι) να ξέρεις ότι το μωρό σου θα έρθει στα σίγουρα και να μη στενοχωριέσαι!!

Όσο για το γιατρό, γιατί όχι? Δες και κάποιον άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με όσα σου είπε η Cesilia...

Και θα σε παρακαλούσα να μην προεξοφλείς κάτι που δεν ξέρεις σίγουρα...

Γιατί να μην είναι όλα καλα?Το 50- 50 δεν σημαινει τίποτα και είναι τόσο κακ΄΄ο αυτό που κάνεις στον εαυτό σου αλλα και στο μωρό σου,σε νιώθει.

Σκέψου πιο θετικά και έχε πίστη για το αποτέλεσμα...

Σου ευχομαι ο,τι καλύτερο καλή μου :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ

ΤΟΥ Κ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ.

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ

ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΙΑΜΙΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Κ

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ .ΔΗΛΑΔΗ Η

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 14ΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ 12ΜΙΣΗ ΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο

ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ...ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ!!

ΣΕ ΦΙΛΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα καλή σου μέρα.Υπομονή μέχρι το απόγευμα να δείς τα αποτελέσματα.Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πώ να μην νιώθεις ψυχικά νεκρή ή να μην πονάς.

Πρέπει όμως πρώτα να δείς τα αποτελέσματα και μην το προεξοφλείς γιατί μπορεί να προκαλέσεις κακό στο μπεμπάκι αν όλα είναι καλά.

Ο γιατρός που με παρακολουθεί είναι πολύ καλός ,και από ότι ξέρω τον έχουνε και άλλες κοπέλες στο forum.Λέγεται Τζεφεράκος Αλέξανδρος.Αν θές τηλέφωνο και λεπτομέρειες στείλε μου στο abaralli@yahoo.gr.

Kαλά αποτελέσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξερω, εχετε δικιο, το ιδιο μου λεει και ο αντρας μου. Αλλα δε μπορω να το ελεγξω. Και απο το υφος του γιατρου μου, καταλαβα οτι πρεπει να περιμενω τα χειροτερα...

Απλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη.

Στον γιατρο μου εχω εμπιστοσυνη, απλα σκεφτομουν οτι ισως αν παω σε καποιον αλλο, ισως λεω, να σκεφτει κατι αλλο που να βοηθησει. Δε ξερω, απλα εχω μπερδευτει. Επειδη ειμαι και σχετικα μικρη σε ηλικια-27-, πιστευα οτι θα πηγαιναν ολα καλα.

Μακαρι να πανε ολα καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤO ΦΟΡΟΥΜ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ..ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην προεξοφλεις το αποτελεσμα προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα γιατι το παιδακι νιωθει τα παντα. το οτι ειναι λιγο μικροτερο δεν μου λεει κατι γιατι καλιστα μπορει να μεγαλωνει κανονικα εμενα στους υπερηχους μου τη βγαζανε παντα μικροτερη και το παιδακι ηταν μια χαρα. να ξερεις οτι οι υπερηχοι εχουν 10% αποκλιση παντα. οσο για το γιατρο σου αν εχεις την παραμικρη αμφιβολια αλλαξε τον. καλο ειναι στον γιατρο σου να εχεις απολυτη εμπιστοσυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπομονη κουκλιτσα ευχομαι να πανε ολα καλα ετσι ητανε και εμενα λιγο μικροτερο το χασαμε τελικα αλλα εφταιγε η θρομβοφιλια επιζε το αιμα μου και δεν τρεφοτανε σωστα για να μεγαλωσει αν δεν την εχεις κανει την εξεταση για θρομβοφιλια κανε την οσο πιο γρηγορα μπορεις να το σωσεις.ευχομαι να πανε ολα καλα και μην τις φοβασαι τις εξετασεις αυτες μονο μπορουν να σε βοηθησουν και να βρεις τι φταιει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΘΑΡΡΟΣ!!ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΝΟΜΟRΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ Η΄ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ,ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΚΑΝ ΑΘΗΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα...

Πηρα τις απαντησεις. Τελικα η β χοριακη επεσε και εκανα σημερα μια ακομα για να δω αν θα χρειαστει αποξεση. Ελπιζω τουλαχιστον μεσα στην γενικη ατυχια μου, να ειμαι τυχερη σε αυτο και να μη χρειαστει.

Εκλεισα ραντεβου και με αλλον γυναικολογο, μηπως βρεθει κατι. Εμαθα οτι στο Αλεξαντρα εχει τμημα για αποβολες και σκεφτομαι να παω και εκει. Δε ξερω τι αλλο να κανω. Ξερω, ισως ειναι νωρις για να εχω απογοητευτει, αλλα δεν αντεχω αλλο. Εχω κανει τοσες εξετασεις, δεν εχει βρεθει τιποτα. Το αγχος μου νομιζω οτι φταιει πλεον. Αλλα δε μπορω να το ελεγξω.Δε πατας ενα κουμπι και να σβησει!!

Ελπιζω να μας κανε ολα καλα καποια στιγμη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δε κάνω λάθος τα λέγαμε όταν είχες την πρώτη αποβολή σου…

Τι να σου πω κουκλίτσα μου … είναι τόσες πολλές οι κοπέλες σε όμοια και παρόμοια κατάσταση με εσένα … και όμως στο τέλος γίνεται το θαύμα.

Απλά άλλες πρέπει να ταλαιπωρηθούμε περισσότερο και άλλες λιγότερο.

Εύχομαι ολόψυχα σύντομα να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα!!!

Σε κέντρο γεννετικής έχεις απευθυνθεί;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε πηγα σε κεντρο γεννετικης. Τωρα που θα παω και σε αλλο γυναικολογο, θα κανω οτι εξετασεις πει αυτος και οσες πει και ο δικος μου, και βλεπουμε!!

Σκεφτομαστε σοβαρα μηπως πρεπει να ψαχτει και ο αντρας μου, μηπως το σπερμα του εχει καποιο προβλημα και δε βγαινουν ''σωστα'' σπερματοζωαρια. Υπαρχει τετοια περιπτωση, ξερετε; Ο αντρας μου ειναι 36 ετων, γι αυτο λεμε μηπως συμβαινει κατι τετοιο...

Το μονο καλο ηταν οτι δε το ειχαμε πει σε κανεναν. Στην πρωτη αποβολη, ειχα τον καθε βλακα να μου λεει ''μηπως σηκωσες βαρος;'' κτλ και εμμεσα να μου λενε οτι εφταιγα εγω. Να εχω τον πονο μου και να ακουω και τις βλακειες τους και να νοιωθω χειροτερα. Και μεσα σε ολα να ακουω και αυτο το ''ηταν θελημα θεου'', το οποιο με βγαζει απο τα ρουχα μου!!! :S

Ευτυχως τωρα το περναω πιο ηρεμα, παρεα με τον αντρουλη μου μονο. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομιζω να εχει σχεση η ηληκια του συζηγου. Γιατι και ο δικος μου τοσο ηταν οταν εμεινα εγγυος.

Πολλα μπορουν να συμβαινουν...ειναι κατι που θα το βρειτε πιστευω στην πορεια...την λυση της εξοσωματικης την εχεις σκευτει. λεμε τωρα.

Παντως μην χανεις το κουραγιο σου και οσο μπορεις να μην πεφτεις ψυχολογικα..οσο για τους τριτους...αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινη. Θα τους κοιτας, θα κουνας συγκαταβατικα το κεφαλι σου...θα ακουσεις πολλα κουλα ακομα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα μεταξύ γενετιστών και γυναικολόγων.

Οι γενετιστές κάνουν άλλου τύπου εξετάσεις για να ερμηνεύσουν αυτά που δε μπορούν οι γυναικολόγοι.

Σε πολύ γενικές γραμμές.

Οπωσδήποτε θα πρέπει να ψαχτεί και ο σύζυγος σου και όπως λέει και η Cesilia να έχετε πίσω στο μυαλό σας την εξωσωματική.

Όχι αμέσως αλλά να κάνετε ένα πλάνο.

Αν μέχρι τότε δεν τα καταφέρουμε, τότε προχωράμε στο επόμενο στάδιο.

Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι, εχουμε αρχισει και συζηταμε το ενδεχομενο για εξωσωματικη. Απλα ειναι νωρις ακομα νομιζω για να κανουμε κατι τετοιο. Θα ξεκινησω με τις εξετασεις που πρεπει, να ψαξω οτιδηποτε ισως φταιει, να κανουμε 1-2 προσπαθειες με φυσιολογικο τροπο και μετα βλεπουμε...

Καλο κουραγιο σε ολες μας!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολυ Κουκλίτσα. :( Ελπιζω όλα να πάνε καλά και να μπορέσεις στο μέλλον να αποκτήσεις ένα υγιέστατο μωράκι. Σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το άγχος αλλά καλύτερα ψαξτο λιγάκι πριν αποφασίσεις να αρχίσεις προσπάθειες εξωσωματικής...Εύχομαι να πάνε όλα καλά....και μην ακούς ποτέ τι λένε οι τρίτοι μήν τους αφήνεις να σου ρίχνουν και άλλο την ψυχολογία...ειναι ΚΡΙΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου τι να πω λυπαμαι πολυ!!Δυναμη και κουραγιο..ευχομαι συντομα να τα καταφερεις και ολα να πανε καλα την επομενη φορα!!

Συμφωνω με την Νταλια για την εξεταση θρομβοφιλιας αν δεν την εχεις κανει να την κανεις!!Επισης ολα τα μαιευτηρια σχεδον εχουν τμημα για καθ'εξιν αποβολες με καποιες ειδικες εξετασεις!!Λογω ηλικιας παντως δεν εχει καποιο θεμα ο αντρας σου..ισως να ναι κατι αλλο οργανικο αν ειναι αλλα οχι η ηλικια!!

Οσο αφορα την εξωσωματικη μονο αν κανεις εξετασεις οι οποιες θα σου λενε πως ναι δεν θα μπορει να προχωρησει μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη πχ λογω γενετικων θεματων που θα βρεθουν απο εξετασεις κ μονο τοτε και αν δεν παιρνει καποια αγωγη τοτε ναι να προχωρησεις!!Γιατι θεμα συλληψης δεν φαινετε να εχεις...και ισως να ναι κατι απλο πχ η θρομβοφιλια αντιμετωπιζετε!!

Ευχομαι ολα την επομενη φορα να σου πανε καλα κοπελα μου!!!

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nomore έγραψε:

ΜΗ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤO ΦΟΡΟΥΜ...ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ..ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΝΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ.

Δεν νομιζω πως απο τα λεγομενα σου καταλαβε καποια κοπελα κατι συγκεκριμενο!!Μιλας αοριστα και δεν βοηθας καμια μας ετσι!!

Δεν σου λεω να μας διηγηθεις την εμπειρια σου αν δεν θες αλλα τουλαχιστον το ονομα μπορεις να το πεις για να προφυλαξεις καποια αλλη κοπελα!!

Καταγγελια δεν μπορει να γινει εις βαρος σου γιατι απλα κανεις δεν ξερει την ταυτοτητα σου εδω..

Στο φορουμ εχουν ακουστει πολλα ονοματα γιατρων και πολλα εχουν βοηθησει αρκτες κοπελες στο να βρουν εναν καλο γιατρο η στο να αποφυγουν κατι!!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω κανει εξετασεις για θρομβοφιλια και για αυτοανοσα και ο,τι αλλο μπορει καποιος να φανταστει!! 15 σελιδες εξετασεις μετα την πρωτη αποβολη!! Και τιποτα δε βρεθηκε. Θα παω το απογευμα στο γιατρο μου. Οι μονες εξετασεις που εμειναν ειναι για τα γονιδια και τα αντιπατρικα. Θα κανω και αυτες και βλεπουμε...

Στο μονο που ελπιζω προς το παρον ειναι να μη ζησω ξανα την εμπειρια της αποξεσης... Να φευγουν ολοι με τα μωρακια τους στο καλαθι και εγω να περιμενω για καθαρισμο... Θα τρελαθω παλι. Κανετε ολες μια ευχουλα για εμενα , να εχει καθαρισει και να μη χρειαστει αποξεση!! Θα το ξερω το βραδυ...

:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...