Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....................


eleni74

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΙΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΟ SELF CLEAR ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΘΑΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΑ) ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΩ .........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aχ βρε Ελενακι συγχαρητηριααααα!!!!!Πολυ χαιρομαι!!

Ευχομαι τα καλυτερα!!Με το καλο να ερθει το νεο μελος :):)

Καλοοοο μηνααααα ;););)

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!!!!

και εγω ευχομαι να χαρισετε ενα υπεροχο αδερφακι στη μικρη σας!!!

να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΜΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενη συγχαρητηρια!!!!τελεια!!!ποσες ελπίδες δίνεις σε όλες!!!σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις και να πάνε όλα καλά!..και σε εννια μήνες να χεις ένα γερο και όμορφο αδερφακι για τη μικρή σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηριααααααα κοριτσακι!!!!!Να χεις μια ηρεμη και πολυ πολυ καλη εγκυμοσυνη!!!!!!!!Με το καλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου τα συγχαρητήρια κι από 'μένα. Σου εύχομαι να περάσεις τους πιο όμορφους 9 μήνες της ζωής σου. Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι-αδερφάκι της κουκλίτσας σου!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Συγχαρητηρια Ελενη!!! Ειναι πολυ ομορφο συναισθημα να δειχνει το τεστ θετικο! Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ ευχομαι σε οσες προσπαθουν να τα καταφερουν αυτο τον μηνα... (μεσα κ εγω που θελω να χαρισω ενα αδελφακι στην κορουλα μου!) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ... ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ "ΚΑΚΟΣ"...

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ....ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.....ΞΕΣΠΑΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ......ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kopelaaaaaaaaaaaa mouyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na exeis mia teleiaaaaaaaaaaaaa egkimosini!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!!

Μπράβο Ελένη μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα!!

Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωρό σου!!

Στείλε καμιά ευχούλα βρε εγκυούλα που λένει ότι πιάνει..!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΜΗΝΑΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ :D :D :D :D :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):):) καλημερα καικαλο μηνα σε ολες κοριτσακια!!! :):):) ελενη,συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου,ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους... :):):) δεν υπαρχει πιστευω τιποτα καλυτερο και ευχαριστο να μπαινεις στο φορουμ και να διαβαζεις τετοια ευχαριστα πραγματα....παντα τετοια :):) παντα τετοια... ;););):kiss::kiss:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den xreiazetai akoma na to kseroun polloi elenitsa mou!!!emeis to eipame stous dikous mas otan kaname ton prwto mas uperhxo evdomada 6 kai 3 hmeres.akousame thn kardoulitsa tou kai meta to eipame mono se goneis +aderfia!profulakse thn oikogeneia sou me opoio tropo nomizeis!egw to mono pou den h8ela na kanw htan otan me rwtousan giati niw8eis etsi xalia?mhpws eisai egkuos?den h8ela na lew psemmata..to 8ewrw polu kako shmadi na arnh8w thn egkumosunh mou..mporeis na to krupseis apofeugwntas na apanthseis..to ekana k gw se merikous!den 8a skeftesai omws auta..ola einai kala+na thn xareis oso mporeis eleni mou thn egkumosunh sou! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνααα!! ο Φλεβάρης μπήκε με το δεξί εε?

με το καλό, μια υπέροχη εγκυμοσύνη και

ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΣΗΞΩ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΕΤΟΙΜΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΕ ΤΟ 3 ΦΥΣΣΑΩ.

1....................2........................3.........................

ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.............................................................................. :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Θέτις Κ. με το καλό η βάπτιση! Πότε είναι;;  Τι ωραία θα είσαι εγκυούλα και νονά 😍 Πώς είσαι εσύ; Και πότε έχεις ραντεβού στο γιατρό;
    • Το ίδιο με πριν προς το παρόν καθε 3-4 βδομάδες παμε... Εγώ έχω πάρει και από τα δύο. Newborn και 1-3. Σε περίπτωση π βγει ψηλός 🤣 να είμαι προετοιμασμένη 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχική και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο να είσαι σίγουρη. Στην τελευταία μου αποβολή η γιατρός με έστειλε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Έχεις κάνει αντίστοιχες εξετάσεις; 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου! Δε γράφω τακτικά αυτές τις μέρες γιατί βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη βάπτιση όπου γίνομαι νονά ❤️ διαβάζοντας όμως τα μνμτα θέλω κι εγώ να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στα κορίτσια μου που έχουν πέσει: @anna30 πέρυσι ακριβώς 2 μήνες αφότου είχα αποβάλλει το 11εβ μωράκι μας, πήγα στη βάπτιση της κόρης μιας ξαδέρφης μου. Μια γειτόνισσα της που με ήξερε φατσικα μόνο, είχε το θάρρος τότε να μου πει "εσύ δε ζηλεύεις τώρα την ξαδέρφη σου που έχει δύο κορίτσακια; Δε θα θέλες ένα κι εσύ;". Νομίζω ήταν απ' τις χειρότερες ατάκες που είπε κανείς εκείνη την περίοδο του πένθους για μένα και το σύντροφό μου. Προφανώς αυτή η κυρία δε γνωρίζε τι μου συνέβαινε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το τι σκέφτηκε να μου πει. Όπως σου είπε η @Diwni εγώ εκείνη τη στιγμή αυτόματα βουρκωσα ενώ την κοίταζα στα μάτια. Κι απλά απομακρύνθηκα. Ίσως καταλάβε κι ένιωσε ασχημα, ίσως και θεώρησε ότι ήμουν απλώς αγενής. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι θέλω να σου πω Μ αυτό; Ο κόσμος θα λέει ο,τι βλακεία του κατέβει γιατί δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Εσύ δε χρειάζεται ούτε να τους δικαιολογήσεις αλλά ούτε και να είσαι κάπως απέναντι τους. Ο,τι σου βγει. Αν έχεις το σθένος να τους βάλεις στη θέση τους, κάντο. Αν πάλι θέλεις να τους αγνοήσεις, κάντο. Να κάνεις ο,τι περνάει απ' το χέρι σου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οποιαδήποτε απώλεια είναι απώλεια και ο θρήνος είναι απόλυτα σεβαστός.  Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️❤️❤️ @Mpourmpoulo μου γλυκό, έχεις περάσει πολύ δύσκολες εβδομάδες και οι πληγές της απώλειας είναι νωπές. Το κοριτσάκι σας θα σας βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ περιφανή που είστε οι γονείς της - οι πιο δυνατοι, επίμονοι, με πάρα πολλή αγάπη. Θα σας στείλει το ουράνιο τόξο σας και θα είναι ακόμα καλύτερα απ' ότι είχατε ονειρευτεί 🌈❤️ απ' την άλλη, λυτρωτικά τα αποτελέσματα μιας και ήταν όντως τυχαίο γεγονός - εμας δε μας άφησαν να κάνουμε καρυότυπο πέρυσι μιας και ήταν η "πρώτη" φορά, κάτι που δε το καταλάβα ποτέ, λες κι αυτή η ψυχούλα δε μετρούσε γι αυτούς. Τέλος πάντων, κρατά τα θετικά, σφιξε τα δόντια και τα καλύτερα έρχονται! Έχεις παααααρα πολύ δύναμη μέσα σου αγάπη κι η ζωή σίγουρα θα σ ανταμείψει ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου να σου πω την αλήθεια οι γιατροι τι σου είπαν ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...