Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καροτσάκι τρία σε ένα ή ξεχωριστές αγορές; SOS!!!


Recommended Posts

Σήμερα πήγα μια βόλτα σε ένα μαγαζί με βρεφικά.. πήρα ρουχαλάκια κλπ...

τώρα για το καρότσι, πορτ μπεμπέ καλαθούνα, καρεκλάκι αυτοκινήτου, μπερδεύτηκα μέχρι εκεί που δεν παίρνει!!!!!

τι ειναι καλύτερο να πάρω; ή τι έχετε πάρει και έχετε να μου δώσετε συμβουλή ανάλογα με την πείρα σας; θα με βοηθήσετε πολύ!

έχω ήδη κρεβατάκι και αλλαξιέρα.

Πήγα και είδα μια καλαθούνα.

μετά ρώτησα να δω για καρότσι. μου έδειξε διάφορα και καταμπερδεύτηκα!

μου έδειξε η πωλήτρια ένα καρότσι που είναι σετ με άλλα δύο κομμάτια - πορτ μπεμπέ-καρεκλάκι για έως και 13 κιλά όπως μου είπε. το πορτ μπεμπέ έμοιαζε σαν καλαθούνα και είπα θαναι πιο οικονομικό να μην την πάρω ξεχωριστά τελικά.

ενσωματώνεται στο καρότσι και το πορτ μπεμπέ, αλλά και το καρεκλάκι αυτοκινήτου (δεν ήταν εντελώς ξαπλωτό αλλα σαν καρεκλάκι)αυτό το σετ λοιπον μου είπε ότι έκανε 600 ευρά! (plko p3 ok track)

δεν ξερω αν θα ήταν πιο οικονομικό να τα έ[παιρνα ξεχωριστα όλα.

εσείς τι έχετε πάρει και σας βόλεψε κορίτσια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΘΗΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ Ε??ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ 8Α ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ PEG-PEREGO.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 8Α ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ 8Α ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΦΟΡΑ?ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Κ ΚΑΘΙΣΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pilko p3 δαγκωτό κοριτσάκι μου!!!!!

Το πήρα κ το πόσο με βόλεψε η καλαθούνα του δε λέγεται...Βλέπεις το μωράκι σου γιατι τη βάζεις απο όποια πλευρά θέλεις,κοιμάται κ ξυπνάει εκεί,απίστευτα βολικό!

Τώρα η Ολίνα μου είναι 6 μηνών κ ΄βγάλαμε την καλαθούνα κ το έχω απλό καρότσι-που μόνο απλό δεν είναι-η κουκούλα του κατεβαίνει τέρμα για ήλιο,κρύο,φως κτλ,κλείνει με 2 κινήσεις,΄κ είναι κ πολύ πολύ όμορφο!

Το δε καρεκλάκι του αυτοκινήτου(αυτο το εως 13 κιλά) είναι πολύ βολικό επίσης,το μωρό εκεί είναι απίστευτα ασφαλές!

Το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!Βέβαια με την καλαθούνα στην αρχή ίσως σας παιδέψει να το μάθετε αλλα αξίζει τον κόπο,αλήθεια!

Κ βγαίνει κ σε πανέμορφα χρώματα-έχοντας όμως την επιλογή αν το 2ο είναι διαφορετικού φύλου να παραγγείλεις μόνο τα καλύμματα!Εγώ το πήρα σε ροζ κ είναι κουφετάκι!!

Καλές αγορές κ με το καλό το μωράκι σουουουουουου!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mummydi

Όταν βγω απο το νοσοκομείο με το μωρό για το σπίτι, πρέπει να το βάλω στο καρεκλάκι ή στο πορτ μπεμπέ; (του καροτσιού εννοώ).

μου είπανε κάποιες ότι το μωρό τον πρώτο καιρό πρέπει ναναι μονο ξαπλωμένο και όχι καθιστό.. το πορτ μπεμπέ από το καροτσάκι όμως μπορεί να μπει στο αυτοκίνητο; ενννοείται ότι θα καθομαι<κι εγώ πίσω με το μωρό για ασφάλεια... το πορτ μπεμπέ μου φαίνεται κομματάκι μεγάλο, γιαυτο το λέω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Athinaki egw nomizw oti to set einai pio kalo k pio oikonomiko k etsi k aliws ta xreiazesai ola an exeis autokinito.Egw menw stin germania otan genniseis einai aparaitito na exeis kathismataki autokinitou gia na to pareis apo to nosokomeio ektos kai an fygeis me ta podia.Ksere oti den kanei na einai oli mera to mwro ekei mesa alla gia kapoies wres den peirazei!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nαι Αθηνάκι μου,τον πρώτο καιρό πρέπει να ναι ξαπλωτό το μωράκι οπότε για μεγάλες αποστάσεις θα σε βολέψει το πορτ μπεμπέ,το οποίο στο δικό μου αυτοκίνητο-έχω το προηγούμενο yaris-χωρούσε άνετα,κ με μένα μαζί.Αλλα γενικά εμείς με το μωρό δεν πηγαίναμε μακρινά ταξίδια γιατί στο πορτ μπεμπέ είναι άνετα αλλα δεν είναι ασφαλές,Κ στο καρεκλάκι μέχρι τον 2ο μήνα δε μπορούσε να καθίσει καλά,οπότε.......!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ επίσης απο την κλινική μέχρι το σπίτι μας μεσολαβούσε δρόμος 5 λεπτών,οπότε την είχα αγκαλίτσα(σιγά μη την άφηνα....!!!)

Τι περιμένεις εσύ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περιμένω κοριτσάκι, και μου έχουν δώσει ημερομηνία τοκετού 26 Φεβρουαρίου. βέβαια, είναι και το πότε θα θέλει να ξεμυτίσει η κοπελιά μας!

το ριλάξ είναι άλλο, έτσι; και πότε χρειάζεται αυτό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω κικκο τριο φορ μι καπως ετσι λεγεται ,το πορτ μπεμπε κ το καροτσι ειναι ωραια,δεν χρειαζεται να παρεις ξεχχωρα καλαθουνα ,παιρνεις μια βαση κ το βαζεις επανω στο σπιτι κ εισαι οκ ,αλλα καθισματακι παρε κατηγορια 0-1 απο νεογεννητο εως 18 κιλα ,γτ μεγαλωνουν γρηγορα κ δεν θα το χρησιμοποιησεις πολυ το 0-13 ,ασε που στην αρχη αμα πηγαινετε καπου θα την βαζεις στο πορτ μπεμπε (υπαρχουν ειδικες ασφαλειες που το δενεις στο αυτοκινητο),εγω γεννησα 20.02 περσι ,μην φανταστεις οτι θα κανεις κ πολλες μετακινησεις ,ειλικρινα το καροτσι μπορεις να το παρεις και αφου γεννησεις,μη βιαζεσαι,εμεις το πηραμε οταν ημουν 13 εβδομαδων (δωρακι της γιαγιας) ,κ το χρησιμοποιησαμε πολυ πολυ αργοτερα, απλα κατσε να γεννησεις να δεις πανω κατω τις μετακινησεις σας κ τις σας βολευει (μεγαλες ροδες ,μικρες) κ το παιρνεις μετα ,ουτως η αλλως ετοιμοπαραδοτα ειναι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να προσθεσω οτι απο την εμπειρια που αποκτησα αυτους τους 11 μηνες,εαν σημερα πηγαινα να αγορασω καροτσι δεν θα επαιρνα πακετο 3 σε 1 , κοιταξε τα μαξι κοσι τα καρεκλακια ,εχω ακουσει τα καλυτερα (εχω εχω κικκο :( )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ το pliko 3 της peg perego έχω και με έχει βολέψει αφάνταστα. Είναι πολύ εύκολο σαν καρότσι, εξυπηρετικότατο το πορτ-μπεμπέ, φαντάσου ότι μέχρι 4 μηνών εκεί κοιμόταν. Και φυσικά το καρεκλάκι για το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούσα μέχρι και πριν μία εβδομάδα. Το αλλάξαμε γιατί το μωρό πια δεν χωρούσε... Σε γενικές γραμμές όμως με είχαν βολέψει όλα πάρα πολύ και μπορούσα να κάνω εναλλαγές. Στην αρχή ενσωματώνεις στο καρότσι το πορτ-μπεμπέ, στη συνέχεια το καρεκλάκι αυτοκινήτου, οπότε το μωρό έχει άλλη οπτική επαφή στη βόλτα και μετά αφήνεις σκέτο το καρότσι όταν το μωρό πια μεγαλώσει. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω ετσι ειχα μπερδευτεί με το θέμα του καροτσιού. Φύσαγα και ξεφύσαγα σαν το τρένο!!! Τελικά πήρα ότι εγώ ήθελα μεμονομενα. Πιστεύω ότι πέφτεις στην "παγίδα" να πάρεις πράγματα χωρίσ να ξέρεις "γιατί" και "αν πρέπει" τα συγκεκριμένα, που σου παρέχει αναγκαστικα το πακέτο.

Εξαρτάται φυσικά απο τις αναγκες του καθενός....

Εγώ πήρα το pliko tης perego μεμονομένα. Είναι καρότσι που το μωρό κοιτάει και την μαμά, ειδικά για τους πρώτουσ μήνες του βρέφους που πρέπει να σε βλέπει και να νιώθει ασφάλεια. Μου πήραν την καλαθούνα δώρο και μετά απο αρκετή σκέψη με τον σύζυγο επιλέξαμε ενα πολύ καλό καθισματάκι αυτοκινήτου, (περασμένο απο διάφορα crash test κ.λ. αστέρια..)της Britax. Το καθισματάκι αυτοκινήτου που περιέιχε το πακέτο των τριών και ήταν για παιδάκια ηλικίας μέχρι ενός έτους δεν μου χρησίμευσε πουθενά. Ως επί τω πλείστον δεν μας "επιασε" χειμώνας μέσα και όλες τισ βόλτεσ μας τισ κάναμε με το καροτσάκι. Δεν υπήρχε περίπτωση ή ανάγκη να χρειαζόταν να πάω κάπου με έξι μηνών μωρό (γονείς, συγγενεις κοντα και βόλτες μακριά γιοκ!!!).

Ελπίζω να βοήθησα και όχι να σε μπέρδεψα και άλλο. Σημασία έχει να εξετάσεις τι πράγματικά έχεις ανάγκη, αν υπάρχει περίπτωση κάποιοι να σου πάρουν κάτι και αυτά που θα διαλέξεις να παρέχουν ασφάλεια (κατά το μεγαλύτερο δυνατό)!!

Καλές επιλογές

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παντως εχω τρια σε ενα της ΚΙκο και μας εχει βολεψει. Ταιριαζουν ολα στο καροτσι. Μια χαρα . 480 ευρω απο τα Λητω. Δες το κι αυτο. Ειναι με τις 4 ροδες. το τριροδο ηταν πολυ ακριβο. Δε νομιζω αν τα παρεις χωρια θα ειναι φθηνοτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου τα φώτα σας και πάλι!!!

πήγα για ψώνια έκανα κι έρευνα αγοράς για καροτσάκι αυτό το τρια σε ένα.. μα τι τιμές!!! απλησίαστες, απο τη στιγμή που σε λιγο καιρό θα πρεέπει να ξανακάνπουμε ψώνια πάλι γιατί θαχει μεγαλώσει το μπεμπέ.. και ξανά από την αρχή.. ουφ...

πριν δυο μέρες μου έκαναν δώρο ένα καροτσάκι μεμονωμένο της peg-perego μοντέλο venezia μου είπε η κοπέλα που μου το έδωσε ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω από 0- έως ότου μεγαλώσει το νινί μου.. όχι δηλαδή μόνο μέχρι 13 κιλά που είναι τα βρεφικά. δηλαδή μετά δεν θα χρειάζεται να ξανααγοράσω καροτσάκι. μόνο που δεν θα κοιτάζει τη μαμά. γίνεται ξαπλωτό και καθιστό και νομίζω είναι εξυπηρετικό.

για πορτ μπεμπέ και καρεκλάκι αυτοκινήτου, μου είπε επειδή μεγάλωσε δυο παιδιά κι αυτή, οτι εκείνη ειχε χρησιμοποιήσει για τη βρεφική ηλικία του παιδιού για το αυτοκίνητο και σαν πορτ μπεμπέ κάτι που λέγεται καλαθάκι αυτοκινήτου (όχι καρεκλάκι) που είναι και ξαπλωτό νακοιμάται το μωρό όταν το βγάζω από το αυτοκίνητο αλλά γίνεται και σαν καρεκλάκι. μπα.ινει στο αυτοκίνητο και μπαίνουν οι ζώνες αυτοκινήτου. έχει ένα λουρί σταθερό και είναι από σκληρό πλαστικό. απλώς δεν κουμπώνει στο καροτσάκι, αλλά βγαίνει πχ όταν πάω επίσκεψη και μπορεί και να φάει εκεί και να κοιμηθεί

το ξέρει καμιά σας;

κι από κει και πέρα, ελπιζω να μου κανουν δωράκι καμιά καλαθούνα ίσως, κανένα ριλάξ...

θα μου πείτε τη γνώμη σας κι εσείς;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από εμένα! Ωραίο το θεματάκι και μας απασχολεί όλες από ότι βλέπω!

Λοιπόν, κι εμείς ξεκινήσαμε μια μικρή έρευνα αγοράς και όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου έχουμε σχεδόν καταλήξει σε Britax. Κυρίως γιατί είναι μέχρι 18 κιλά που σημαίνει ότι θα το χρησιμοποιήσουμε περισσότερο.

Επειδή καλαθούνα έχω, δεν θα επιλέξω το 3 σε 1 σετ καροτσάκι-καθισματάκι-πορτ μπε μπε γιατί θα μου είναι άχρηστο το πορτ μπεμπέ.

Για καρότσι μάλλον peg perego, το switch επειδή γυρίζει προς τη μαμά για αρχή και αργότερα για να βλέπει προς τα έξω.

Αυτά από μια μέλλουσα μαμά. Πάντως υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών στην αγορά κι ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να επιλέξει αυτά που πραγματικά του χρειάζονται!!!

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...