Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοιλιτσες στο νεροοο!!!


Recommended Posts

Ηθελα να σας πω οτι περασαμε τελεια στο πρωτο μας μαθημα :cheer::cheer::cheer:

Απο την αρχη...εψαχνα να κανω κατι σε αθλητισμο οταν εμεινα εγκυος αλλα το ψυγειο μου και ο καναπες μου ηταν πολυ δελεαστικες εναλλακτικες ;);) Πριν λιγο καιρο η ζυγαρια μου με χωρισε (τρελος καυγας !!!)και ως παλια αθλητρια κολυμβησης αποφασισα να επιστρεψω στα παλια μου λημερια...Βρηκα μια πισινα με ειδικο προγραμμα για εγκυους κοντα μου και σημερα εκανα το πρωτο μου μαθηματακι...

Η πισινα ειναι ρηχη...δεν χρησιμοποιουν χλώριο αλλα καθαριζεται με οζον (πολυ καλο!!!)Ουσιαστικα ειναι σαν aquaerobic alla πολυ πιο χαλαρο...Ειναι τελειο...ειμαι στον 6ο και μακαρι να μπορω να συνεχισω μεχρι να γεννησω..Νιωθω αναλαφρη τωρα που τελειωσα και ναι...αρκετα σφιγμενη στα μπουτακια και στα κ..λαρακια :cheer::cheer: Ελπιζω να αρεσε και στην μπεμπα αλλα χαλαρωνεις παραπολυ!!

Σας το προτεινωωωω!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακούγεται τέλεια!!! :) Σε ποιο κολυμβητήριο γράφτηκες;;

Βασικά, συνέχεια λέω να πάω κολυμβητήριο αλλά έχω αναστολές όσον αφορά την υγιεινή και το πόσο εύκολα μπορείς να κολλήσεις μικρόβια κλπ κλπ.

Εσύ ως αθλήτρια κολύμβησης, με την σχετική εμπειρία, τι έχεις να πεις σχετικά μ'αυτό το θέμα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Crazy m πηγα σε μια στην γλυφαδα λεγεται "γοργονα και μαγκες" εχει ειδικο προγραμμα για εγκυουλες.Τωρα θα προτεινα να βρεις μια πισινα κοντα σου(για να μην βαριεσαι να πηγαινεις!!!) και να ξεκινησεις ενα απλο προγραμμα ενδυναμωσης δηλαδη ειτε aquaerobic η με καθοδηγηση γυμναστριας να κανεις μετρα (πανω κατω την πισινα!!!)το σημαντικο με το κολυμβητηριο,να ειναι κοντα σου..πανω κατω οπου και να πας υπαρχουν κανονες υγιεινης.εγω δεν θα εμπιστευομουν πισινες γυμναστηριων...Στα βορεια εχει νομιζω στο Δαις και στα νοτια εχει ανοιξει μια τελεια αποοτι εχω ακουσει στην Αργυρουπολη...Θα σου κανει καλο και στο μυαλο και στο σωμα θα "αδειαζεις"...το εχω μετανιωσει που δεν εκανα τοσο καιρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yolle αυτην ακριβως λεω εκει πηγαινα τον γιο μου κολυμπι και δεν ρωτησα ποτε ποσο εχει η γυμναστικη για μεγαλους, αληθεια ποσο παει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Yolle σ'ευχαριστώ για την απάντηση!

Εγώ μένω Νέα Σμύρνη και υπάρχει, απ΄ότι ξέρω, κάποιο δημοτικό κολυμβητήριο.

Μαρίτσα μου αν προλαβαίνεις, θα'ναι ότι πρέπει!!

Αχ κορίτσια, μακάρι να ήμουν πιο κοντά στη Γλυφάδα, να πηγαίναμε παρέα...

Yolle, με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!! :)

Και καλές βουτιές! ;) :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda μου ειναι καταπληκτικα πρωτον θα μπορεις να κολυμπας με τα παιδακια σου και δευτερον αν θελεις χτες ειδα οτι μετα το παιδικο προγραμμα στις 8 εχει aquaerobic πολυ καλο(4-5 κοπελες!!!.Εγω θα πηγαινω καθε τριτη πεμπτη στις 9 και ειναι 70 ευρω το μηνα και ευτυχως δεν εχει πολλες κοπελες και ειμαστε και ολες στο ιδιο μηνα περιπου!!!

crazy moy ευχαριστω !!!!κουνησω θα νιωσεις καλυτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκανα και γω στη εγκυμοσύνη μου απο τον 7ο μεχρι λιγες μερες πριν γεννησω . Απιστευτη αισθηση , γυμναστική και ξεκουραση μαζι , καταπληκτικο !!!! Νομιζω επισης οτι με βοηθησε να εχω εναν ευκολο και γρηγορο τοκετο .

Με το καλο yolle !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lala m einai fovero niwtheis na feygei ena varos mesa sto nero...dyskoleythka mexri na to apofasisw alla twra to exw parei therma metraw tis meres..elpizw na eimai enthoysiasmenh k se ena mhna :):)Xtes to vrady pantws koimhthika san poulaki ksexasa kai ponoys sthn plath kai thn aypnia!!!

esy lala se poy phgaines???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

οι μέθοδοι απολύμανσης που είναι εγκεκριμένοι αυτή τη στιγμή παγκοσμίως από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και την EPA (Environmental Protection Agency) είναι 3: χλώριο, βρώμιο και PHMB (polyhexamethylene biguanide), γιατί σκοτώνουν ένα πολύ μεγάλο εύρος παθογόνων οργανισμών και βακτηριδίων.

σχετικά με τις πισίνες, τα κολυμβητήρια και το baby swimming δείτε http://www.poolforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...