Μετάβαση σε περιεχόμενο

γραμμα στο νεογεννητο κοριτσακι μου(grousi)


Recommended Posts

αγαπουλα μου,

ολα ξεκινησαν πριν 9 μηνες....δεν ηξερα ακομα οτι σε ειχα στην κοιλιτσα...εκανα ταξιδια,πηγαινα γυμναστηριο και χορο,σηκωνα βαρη...και μια μερα αρχισα να ποναω πολυ...σαν μαχαιριες χαμηλα...λεω δεν κανω ενα τεστ????και βγηκε θετικοτατο!!!!!!!!!πηγα στο νοσοκομειο γιατι ποναγα και μου ειπαν οτι εχω κυστιτιδα και να παρω αντιβιωση....δεν το εβαλα κατω ομως και δεν πηρα αντιβιωση!!!πηγα για χοριακη την επομενη μερα και ηταν χαμηλη...ποσο φοβηθηκα μη σε χασω....!!!!τι αγωνια περασα μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ολα πηγαινουν καλα για το σπορακι μου!!!!!!!!και πραγματι!!!!ησουν και εισαι μια μικρη αγωνιστρια!!!!μπηκες στην κοιλιτσα και εμεινες!!!!!!!!!οι 3 πρωτοι μηνες ηταν λιγο δυσκολοι αλλα μετα...!!!!!περασαμε τελεια με την κοιλιτσα μου!!!!!ο καιρος περασε γρηγορα...μπηκε ο δεκεμβρης και ετοιμαζομασταν για τη μεγαλη εξοδο!!!!!τι αγωνια και τι γλυκια αναμονη!!!!!δεν μπορουσες ομως να κατεβεις...περιμεναμε μεχρι τελευταια στιγμη μηπως κατεβεις χαμηλα και τελικα στις 29/12 ηρθες στον κοσμο στο μαιευτηριο λητω στις 9 παρα τεταρτο το πρωι με καισαρικη!!!!!εκανα επισκληριδιο και καταλαβαινα τα παντα εκτος απο πονο...ακουσα τοτε ενα κλαματακι κι αρχισα να κλαιω κι εγω!!!!σε εβαλαν στο στηθος μου!!!!!!!!!τι ομορφα που μυριζες!!!!!!!!εισαι μεγαλο μωρακι!!!!3420 και 53εκ!!!!χασαμε μερικα γραμμαρια και γιναμε 3100 αλλα με το γαλατακι της μανουλας βγηκαμε απο το μαιευτηριο 3180!!!και τωρα μια βδομαδα μετα ειμαστε 3300!!!!!!παλι με το γαλατακι της μαμας!!!!!!!!!!

ποσο σ αγαπαω ψυχουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εισαι παντα γερη και καλοτυχη!!!!!!!!!!!

θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον γυναικολογο μου γιατι σταθηκε διπλα μου και με βοηθησε σε καθε στιγμη της εγκυμοσυνης μου...προσπαθησαμε μεχρι τελευταια στιγμη τον φυσιολογικο τοκετο και αφου δεν τα καταφεραμε με ηρεμησε πολυ και πηγαν ολα τελεια!!!!!!!!φεραμε στον κοσμο τη νεραιδουλα μου!!!!!!!!!

επισης,θελω να ευχαριστησω τους εργαζομενους του μαιευτηριου λητω γιατι μας προσεξαν πολυ και φυγαμε απο κει γερες και δυνατες!!!

ευχαριστω και τις φιλες μου απο το μαμμυλαντ!!!!!!!!ειστε η τελεια παρεα!!!!!!!!!

φυσικα ευχαριστω τον αντρουλη μου γιατι ηταν μαζι μας μερα νυχτα στο μαιευτηριο και γιατι μας αγαπαει πολυ!!!!!!!!!κι εμεις τον αγαπαμε!!!!

και πανω απ ολα ευχαριστω τον θεουλη μου μου χαρησε αυτη τη γλυκια νεραιδα!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολες οτι επιθυμειτε!!!!!!οι μανουλες να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!οι εγκυουλες με ενα πονο!!!!!!και οσες θελετε ενα σπορακι στην κοιλιτσα να ερθει πολυ-πολυ γρηγορα!!!!!!!!

φιλια!!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μωρε να σας ζησει!!!!!!!! να χαιρεσαι την καθε στιγμη γιατι ειναι μοναδικη!!!!!!!!!

και εγω περισυ δεκεμβριο γεννησα και συγκινηθηκα... :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η νεραϊδούλα σας!!!! :) :)

Πολύ όμορφο και συγκινητικό το γράμμα σου μανούλα!! ;):) :)

Να'ναι γερή, ευτυχισμένη και τυχερή στη ζωή της!!!

Φιλάκια πολλά!! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να ζήσει η πριγκιπέσσα σας! Να την καμαρώνετε πάντα γερή!!!

Με πόσο όμορφο τρόπο για σένα βγήκε το 2009... Και μπήκε το νέο έτος!

Να τη φιλήσεις στις πατουσίτσες της!!! :kiss:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

grousi να σας ζήσει η νεράιδα σας!! Να είναι πάντα γερή, υγιής και καλότυχη!! Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου. Να είσαι και συ πάντα καλά, καλή λοχεία να έχεις! άντε και σε λίγο καιρό να αρχίσεις τις βόλτες με την μικρούλα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ!ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΜΑ!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΟΥ!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ με εκανες να βαλω τα κλαμματα πολυ τρυφερο. μου θυμησες τα δικα μου στο μαιευτηριο τα ιδια ειχα και εγω, στο μητερα να σου ζηση η κορουλα σου. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το θαυματάκι! Είναι υπέροχο να γράφει μια μανούλα γράμμα στο νεογέννητό της... Έτσι έκανε και η δικιά μου και ακόμα και σήμερα, 26 χρόνια μετά και λίγες μέρες πριν γίνω και εγώ μανούλα, το διαβάζω και με παίρνουν τα ζουμιά!

Η υπέροχη αγάπη της μαμάς..! Μοναδική!!

Να είναι πάντα καλότυχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΣΑ ΣΑΣ!!!!πολυ συγκινητικη η περιγραφη σου να ναι παντα γερη και καλοτυχη και να την δειτε οπως επιθυμητε :kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ Κ ΣΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Κ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ Κ ΠΩΣ ΕΝΙΩΘΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ-ΗΜΕΡΕΣ!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ Κ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!

:):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

grousi, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευάκι μου, τι ωραίο γράμμα είναι αυτό?? :woohoo: :woohoo:

Να σας ζήσει το μωράκι σας, να είναι γερό, ευτυχισμένο και καλότυχο!!! Να το δείτε πάντα να προοδεύει και να σας εκπλήσει ευχάριστα με ότι και να κάνει στη ζωή του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ !!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ !!!

ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ! :):kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...