Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα κανατε 2ο παιδακι?


Αννιώ

Recommended Posts

Καλημερα κι απο εδω. Το θεμα το ανοιξα σε αυτην την κατηγορια ελπιζω να εκανα καλα...

Ηθελα να ρωτησω ετσι την αποψη σας...

Οσες εχετε ενα παιδακι ηδη,σκεφτεστε για 2ο?

Εγω οπως οι περισσοτερες ξερετε εχω την Αλεξανδρα 9 μηνων :) αλλα καποιες φορες αμφιταλαντευομαι...για 2ο :blush: . Ειναι νωρις φυσικα...αλλα λεω οτι αν δεν κανω τωρα που κλειστηκα ουτως ή αλλως και δε δουλευω δεν θα κανω ποτε...Μια σκεψη ειναι αυτη...

Η αλλη παλι σκεψη ειναι οτι δεν ξερω αν θα αντεχα κι αλλη εγκυμοσυνη.

Μου εχουνε μεινει και 5 κιλα απο τοτε :unsure: ...Εχω και προβληματα θυρεοειδους, βοηθεια μμμ υπαρχει αλλα με ορους και προβληματα... :angry:

Με πιανω ομως να σκεφτομαι αρνητικα και φοβαμαι μη ξενερωσω τελειως με το θεμα του 2ου παιδιου... :unsure: Προσφατα εκανα και μια εγχειρηση στην ωοθηκη... :(

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ 2ο?

(Απλη περιεργεια...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 171
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε έβαλε ο άντρας μου να το ανοίξεις το θέμα ε;;; Που σε βρήκε μόνο πες μου! :P

Εκείνος θέλει να κάνουμε και ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιάάάάάάάάά... Κοινώς να γίνουμε οικογένεια Χωραφά! Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο στη σκέψη αυτή προς το παρόν τουλάχιστον...

Δε λέω μια χαρά εγκυμοσύνη είχα, με εξαίρεση τους 3 πρώτους μήνες με τις αναγούλες. Αλλά ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το ζόρι των 2 πρώτων μηνών, αφού το σκέφτομαι τώρα και ανατριχιάζω... :dry:

Ίσως είναι νωρίς ακόμη, αλλά θέλω να χορτάσω το παιδάκι μου, να το ευχαριστηθώ βλέποντας το να μεγαλώνει και μετά βλέπουμε. Δεν το έχω αποκλείσει γιατί δε λίγο καιρό μπορεί να αλλάξω γνώμη... Για καλό και για κακό πάντως ξεκίνησα αντισυλληπτικά γιατί υπάρχει περίπτωση να το αποφασίσει μόνος του για το δεύτερο και να μη μου πει εμένα τίποτα... :ohmy::huh: :silly: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω Αννιω,ημουν δεν ημουν ετοιμη θα το κανω και το 2ο :) ενταξει,ηθελα κιολας αλλα δεν πιστευα οτι θα μεινω τοσο συντομα. Βασικο ειναι κατα τη γνωμη μου να εισαι ετοιμη ψυχολογικα,αν εισαι τοτε θα το κανεις.Εσυ μαλλον αμφιταλαντευεσαι,οποτε ισως και να θελεις λιγο χρονο ακομη. Αυτο με το κλεισιμο που λες το χα σκεφτει και εγω,και γι αυτο ημουν χαλαρη οταν εμαθα για τη 2η εγκυμοσυνη. Σκεφτηκα κ το θεμα της ηλικιας,ειμαι 33 τωρα,και θα θελα να αποφυγω αμνιοπαρακεντηση κτλ που κανεις μετα τα 35. Μετα ειναι και η δουλεια,θα ξεκινησω δικη μου οποτε θα ναι δυσκολο να μαι τοτε εγκυος (στην αρχη που θα πρεπει να πεσω με τα μουτρα),λεω με το καλο μολις ξεπεταχτει κ το 2ο να ξεκινησω και μετα απο κανα 2 χρονια να κανω κ τριτο.Εγω λεω βεβαια γιατι ο αντρας μου δεν νομιζω να θελει κ τριτο. :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αννιώ μου & χρόνια καλά για προχθές. Τα ίδια σκέφτομαι και γω πάντως έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και 2ο μωράκι γιατί αγαπάμε τα παιδιά και βλακεία μας που δεν το αποφασίζαμε τόσα χρόνια. Εμένα δεν με πειράζει να ξανά κλειστώ στο σπίτι το προτιμώ απο τη δουλειά μου που είναι τόσο μα τόσο απαιτητική.

Κοίτα, εμένα δεν θα με πείραζε να έμενα και "στο καπάκι" 'εγκυος αλλά με το θηλασμό ήταν λιγουλάκι αδύνατον. Εδώ και 2 μήνες έχουμε ξεκινήσει χαλαρά να προσπαθούμε και για 2ο και όποτε έρθει. Σημαντική βοήθεια δεν έχω μια και είμαι σε άλλο τόπο χωρίς συγγενείς αλλά θα το παλέψω.

Απο τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή μου βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι και δεν αγχώνομαι πια για τις βλακείες του παρελθόντος. Ουσιαστικά, κανείς δεν μπορεί να μου τη σπάσει πιά, άλλαξαν τα πράγματα που σκέφτομαι και το μόνο που θέλω είναι να είναι η Ραφαέλα μου καλά......

Οπότε βοοοοοορ στο ψητό!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Αννιω μου!!Να χαιρεσαι κ τη μπουμπου σου!!Εχει κ το ονομα του αντρα μου :)

Αυτο το θεμα το σκεφτομαι πολυ κ εγω τελευταια,εχω κ εγω μια μπουμπου 5μηνων και η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ κ αλλο μωρακι αλλα δεν ξερω αν ειμαι ετοιμη ακομα,αν θα τα καταφερω!Ο αντρας μου τρελλαινεται,θελει πολυ,αν ειναι δυνατον κ τωρα :P !Να μην εχουν μεγαλη διαφορα μου λεει,να μεγαλωσουν μαζι,τωρα που ειμαστε ηδη στο μωρουδιακο κλιμα οτι θα ειναι καλυτερα κτλ

Εγω δε μπορω να πω οτι ειμαι σιγουρη ακομα,συμφωνω με τα παραπανω αλλα απο την αλλη λεω να το απολαυσουμε λιγο το πρωτο μας νινακι αποκλειστικα,να μεγαλωσει κ λιγακι να εχω ανακτησει κ εγω λιγες δυναμεις αλλα πραγματικα δε ξερω τι ειναι καλυτερο!Αυτο που ξερω ειναι πως οταν εμεις κανουμε σχεδια ο θεος γελα κ να μη το φιλοσοφω κ τοσο το θεμα B)!!!!

Στο τελος ολα γινονται οπως πρεπει να γινουν!!Τωρα ή αργοτερα ...πραγματικα ευχομαι μπορεσω να γινω μανουλα για 2η φορα!Στο ευχομαι κ σενα ολοψυχα :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ καλημέρα!!

Μην ανησυχείς έτσι προβληματίζομαι και γω από την ημέρα που γέννησα τη Χαριλίνα.

Θέλω πολύ να κάνω 2ο παιδί. Είναι καλύτερα να υπάρχουν αδέρφια για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ωστόσο καθε φορά που σκέφτομαι οτι πρέπει να υποστώ ξανα το μαρτύριο της καισαρικής με πιάνουν κρίσεις πανικού.

Δεν μ' ενοχλεί η κύηση, ούτε τα κιλά, αλλά τον τοκετό δεν μπορώ ούτε να τον σκέφτομαι.

Είχα πολύ ασχημη εμπειρία με καισαρικη, θρόμβωση μέτα την καισαρική και τα πρώτα ξενύχτια που το σκέφτομαι πολύ αρνητικά.

Βεβαίως σε 1,5 χρόνο απο τώρα θα ξαναπροσπαθήσουμε για 2ο παιδάκι, αλλά...

Να να είμαι στο γραφείο τώρα και μόλις μπήκαν κάποιες συνάδελφοι , οι οποίες με ρωτουν γιάτι περιμένω και δεν κάνω το 2ο παιδάκι και 1 ίσον κανένα κλπ.

Τώρα τί απαντάς?!!? (σ.σ. καμία απο τις 2 δεν έχει παιδιά!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολοι ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΙΝΑΙ 5,5 ΜΗΝΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ 2ΜΗΝΟ ΤΟ ΖΟΡΙΚΟ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟΝ 1 ΜΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωαννουλι...ο αντρας σου ειναι σαν τον δικο μου χιχιχιχ. Και αμα του λεω δεννν μου λεει αβαρια του κατασκευαστη!! Αχχ αντισυλλυπτικα δενμπορω να παρω γιατι εχω ενα μικρο προβληματακι με την καρδια μου και απαγορευετε.

Στο θεμα μας τωρα. Εψω και θελλω και δεν θελλω. Απο τι μια θελλω για να ξεμπερδευω( πιπερι στο στομα αμα το μαθει ο αντρας μου θα με σφαξει). Απο την αλλη εχω να κοιμηθω τριωρο σερι...εδω και εξη μηνες. Ο Χριστοφορος ειναι ενα απιστευτα ζωηρο και απαιτητικο παιδι. Δουλευω κι'ολας...εχουμε να κανουμε και πολλες δουλιες στο σπιτι- πρεπει να βαφτει απέξω κλπ κλπ.

Πραγματικα δεν ξερω. Ναι μεν η πεθερα μου απο Σεπτεμβρη βγαινει στη συνταξη αλλα παντρευετε η κουνιαδα μου τον Ιουλιο και δεν ξερω αν θα τα κατεφερει. Βαλλε οτι υπολογηζα να ξεκουρασω την μαμα μου εστω για λιγο για να μοιραστουν τον μικρο.

Πραγματικα ειναι σε παρομοιο διλλιμα με σενα. Δεν ξερω αλλα το σκεφτομαι παααρα πολυ να μην κανω. Ηδη οι αντοχες ειναι...αστα να πανε. ΑΠο την αλλη δεν ειμαι ανθρωπος που καθετε σπιτι. Τρεις μηνες εκατσα και κοντεψα να σκασω.

Δεν ξερω. Εδω ειμαστε θα δουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα αννιω μου!!!!!!!!!!!!!

εγω πραγματικα ενω ζηλευω οταν βλεπω φουσκωμενες κοιλιτσες,ενω μαρεσει ολη η διαδικασια της εγκυμοσυνης και της γεννας σκευτομαι το μετα....

για αυτο το μετα δεν ειμαι ετοιμη και ειλικρινα μιλαω δεν ξερω αν θα μπορεσω ποτε να ειμαι!!!!

δεν θελω να ξαναπερασω την καταθλιψη που περασα μαζι με τα ατελειωτα ξενυχτια.

φοβαμαι μην ξαναγεννησω προωρα,μην περασει το 2ο οτι περασε και το 1ο

τρεμω και μονο στην ιδεα.

εξαλλου οι εξετασεις μου ειναι απαγορευτικες για μια ενδεχομενη εγκυμοσυνη οποτε και να θελω θα πρεπει να κανω θεραπεια που αυτην την στιγμη δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου μιας και πρεπει να ασχοληθω με τα θεματα υγειας του παιδιου.

δεν με πειραζει αν δεν κανω δευτερο καθολου δεν με πειραζει και το μωρο μου αλλωστε εχει αδερφακια(απο τον μπαμπα του)και αν ωρες ωρες λεω αχ τι ωραια που θα ηταν να εκανα αλλο ενα παιδακι μετα σκευτομαι ολα αυτα και το αναβαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ψοφάω για δεύτερο!!! :woohoo:

Εγκυμοσύνη φοβερή, τοκετός χμ.. καλός, αν εξαιρέσουμε τις ωδίνες που πέρασα πριν την καισαρική, οπότε αυτά δεν αποτελούν τροχοπέδη στην επιθυμία μου για δεύτερο!

Εντάξει, ένα άγχος το έχω για το αν θα τα καταφέρω χωρίς βοήθεια (στρατιωτικοί με μεταθέσεις) με 2 μωρά (γιατί και το Μαράκι μου μέχρι να παντρευτεί μωρό θα είναι :P ) αλλά με υπομονή και καλή θέληση όλα γίνονται! :cheer:

Κάντε παιδιά να λύσουμε το δημογραφικό! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμμμμ,πολύ ενδιαφέρον το θεματάκι σου!!!

Εμένα ο γιός μου είναι 19 μηνών και έχω αρχίσει να σκέφτομαι για δευτερο....

Από τη μία ,μολίς τους τελευταίους μήνες βρήκαμε τους ρυθμούς μας και χαλαρώσαμε με το παιδί αλλα και μεταξύ μας σαν ζευγάρι( ζοριστηκαμε πολυ και δεν αντεχω τις ιδιες καταστασεις)....

Επίσης θέλω να έχουν μία λογική διαφορά μεταξύ τους για να μπορούν να επικοινωνούν....

Επίσης λατρευω τα βρεφάκια.... :blink:

Από την άλλη,σαν χαρακτήρας ποτε δεν θα πω , α, τώρα είμαι έτοιμη για

το δευτερο.

Ενω γέννησα πανευκολα , τώρα που ξέρω , φοβαμαι την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Φοβαμαι αν θα πανε όλα καλα καθώς υπάρχει ένα ακόμα που έχει απαιτήσεις..

Στεναχωριέμαι που κουράζεται η μαμα μου , με τα δυο πως θα τα καταφερουμε?

Ποπο μου ερχεται να βαλω τα κλαματα....

Η αλήθεια όμως είναι στη μεση...

Τι εννοω, αν ολα είναι καλα, δεν θα στερήσω από το γιο μου ένα αδερφάκι και αυτα που φαινονται σαν προβληματα,πρεπει να τα παλεψω και να τα δεχτω πρωτα από ολα,γιατι έτσι θα είναι!!!

Οπως καταλαβατε,μαλλον πρεπει παλι ο άνδρας μου ( ο οποιος θελει πολυ) να με πιασει στον υπνο!!!!

:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Αχ ποσο σε καταλαβαινω...

Θελω πολυ ενα δευτερο αλλα οχι συντομα. Θα ηθελα να γινει 1.5 ο Αναστασακος κ μετα να ξεκινησουμε προσπαθειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου να κάνεις δεύτερο όταν θα νιώσεις εσύ έτοιμη.

Η ιδέα του ενός παιδιού δεν μου αρέσει αλλά και με το ζόρι δεν γίνεται.

Εγώ αποφάσισα να κάνω 2ο μετά από 3,5 χρόνια.

Τότε ένιωσα έτοιμη τότε το έκανα.

Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αν είχα έστω και μια αμφιβολία.

Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να κάνω 2ο στο καπάκι.

Να κλειστώ μέσα για 2-3 χρόνια σερί. Με τίποτα.

Ενώ αν έχουν μια απόσταση προλαβαίνεις να χαρείς κάπια πράγματα να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις.

Ιφιγένεια πως μεγάλωσε το Μαράκι? Και το στυλάκι, άπαιχτη :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είδες natasoula? Στα λόγια μου έρχεσαι! Μεγάλωσε!!!! Πάει το Μαράκι, σε λίγο θα φύγει και από το σπίτι να ζήσει μόνη της! Να μην έχω ένα βρεφάκι πίσω για παρηγοριά!? :P

Ευχαριστούμε! Ναι, έχει στυλ και άποψη! :P

Φιλιά στα μπουμπούκια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα ηθελα δευτερο παιδακι συντομα αλλα θελω πρωτα να χασω και τα κιλα της εγκυμοσυνης ολα και μετα να μου ερθει και να εχει χρονισει και η μαριρενα μου

βεβαια αντισυλιπτικα και προφυλακτικα δεν χρησιμοποιουμε για αυτο οποτε και να μας ερθει ευπροσδεκτο θα ειναι το εχω συζητησει και με τον αντρα μου και θελει και εκεινος

Αν τον επομενο μηνα δηλαδη μεινω εγκυος δεν θα με χαλασει καθολου και ας μην εχω χασει τα της κιλα εγκυμοσυνης :side::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενη μου το καλυτερο. Μετα κανεις μια λυποανναρωφηση και τερμα!! Χιχσιχιχι. Εγω αν πρωτα ο θεως λεμε τωρα κανω στο καπακι το δευτερο...θα πω του γιατρου, γιατι τοσο συντομα σηγα μη με αφισει να γεννησω φυσιολγικα, θα με σφαξεις που θα με σφαξεις...τραβα λιγο και την κοιλια να στροσω χιχιχιχ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia έγραψε:

Εγω αν πρωτα ο θεως λεμε τωρα κανω στο καπακι το δευτερο...θα πω του γιατρου, γιατι τοσο συντομα σηγα μη με αφισει να γεννησω φυσιολγικα, θα με σφαξεις που θα με σφαξεις...τραβα λιγο και την κοιλια να στροσω χιχιχιχ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω μου καλημερα.Εγω κι εγω τον Αρουλη 9 μηνων

και ναι σκεφτομαι οταν με το καλο χρονισει να ξεκινησουμε για δευτερο.

Ακριβως για τους λογους που ειπες.Αφου κλειστικαμε και ειμαστε με τα pampers ας το κανουμε.Νομιζω οτι μετα δυσκολα το αποφασιζεις.

Οσο για τα κιλα και μενα 5 μου εχουν μεινει.

Ελπιζω μεχρι να ξαναμεινω να εχω ραψει το στομα μου χι!χι!χι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia έγραψε:

Είδες natasoula? Στα λόγια μου έρχεσαι! Μεγάλωσε!!!! Πάει το Μαράκι, σε λίγο θα φύγει και από το σπίτι να ζήσει μόνη της! Να μην έχω ένα βρεφάκι πίσω για παρηγοριά!? :P

Ευχαριστούμε! Ναι, έχει στυλ και άποψη! :P

Φιλιά στα μπουμπούκια σου!

Τρελόγγα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ω ΝΑΙ!!!ΕΧΩ ΗΔΗ 2,ΚΑΙ ΘΕΛΩ Κ'ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙΑ !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα,

εγω εκανα τον δευτερο μετα απο 3 χρονια περιπου και συνηδητα τοτε.Βεβαια αν με ρωτησεις σημερα αν αυτη η διαφορα τελικα ειναι η καλυτερη δεν ξερω τι θα σου απαντησω..Αν δεν δουλευα ισως θα τα εκανα πιο κοντα.

Το παιδι το δευτερο το κανουμε πιο πολυ για το παιδακι που ηδη εχουμε.Του χαριζουμε ενα αδερφακι που θα παιζουν, θα μοιραζουν, θα τσακωνονται, θα αγαπιουντε κλπ...Δε σας κρυβω οτι ναι μεν ειναι λιγο δυσκολα(αλλα οχι τραγικα) αλλα εχω δακρυσει απο συγκινηση οταν τα βλεπω που παιζουν(λεμε τωρα :) )Αν νομιζετε οτι ειστε ευτυχισμενες με το ενα , φανταστειτε οταν η αγκαλια σας γεμιζει και με τα 2..Οτι νευρα και κουραση εχετε εξαφανιζετε!!

Μπεμπουλης εχεις δικιο γλυκια μου που φοβασαι.Τωρα το εχεις προσφατο αλλα αργοτερα θα το ξανασκεφτεις.Αξιζει ο μικρουλης σου να εχει ενα αδερφακι..

Ελενη κ Σεσιλια σωστες για την κοιλια..Εμενα οσο και να τραβηχτει δεν φτιαχνει!!χαχαχαχα..

Μαλλον θα κανω κανα μαγικο...εξαφανισου..εξαφανισου...εξαφανισου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xntou έγραψε:

Kαλημερα,

εγω εκανα τον δευτερο μετα απο 3 χρονια περιπου και συνηδητα τοτε.Βεβαια αν με ρωτησεις σημερα αν αυτη η διαφορα τελικα ειναι η καλυτερη δεν ξερω τι θα σου απαντησω..Αν δεν δουλευα ισως θα τα εκανα πιο κοντα.

Το παιδι το δευτερο το κανουμε πιο πολυ για το παιδακι που ηδη εχουμε.Του χαριζουμε ενα αδερφακι που θα παιζουν, θα μοιραζουν, θα τσακωνονται, θα αγαπιουντε κλπ...Δε σας κρυβω οτι ναι μεν ειναι λιγο δυσκολα(αλλα οχι τραγικα) αλλα εχω δακρυσει απο συγκινηση οταν τα βλεπω που παιζουν(λεμε τωρα :) )Αν νομιζετε οτι ειστε ευτυχισμενες με το ενα , φανταστειτε οταν η αγκαλια σας γεμιζει και με τα 2..Οτι νευρα και κουραση εχετε εξαφανιζετε!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!

και εγώ γέννησα το 2ο μετά από 3 χρόνια, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή διαφορά γιατί έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με το 1ο, να το φροντίσεις, να παιξεις μαζί του να του μάθεις πράγματα κλπ. κλπ. και όταν είναι 3 ετών έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με το 2ο!!!

και είναι τόσο όμορφα να τα βλέπεις και τα 2 να παίζουν μαζί ή να μαλώνουν!!!

Αλλά παιδιά κάνουμε μόνο όταν είμαστε έτοιμες και θέλουμε και όχι επειδή πρέπει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω καλημερα κ απο μενα!!! :)

εγω το σκεφτομαι κ για 4ο κ για 5ο!!!!! :) με περιοριζουν λιγο οι 3 καισαρικες που εκανα...αλλα που θα μου παει θα βρω λυση!!! :)

πρωτα ο θεος θα θελα κ αλλα παιδακια!! :)

εχω ηδη τρια κ ειμαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενη!! :)

ενταξει ειναι πολλες οι φορες που χανω την υπομονη μου...αλλα οι ωραιες στιγμες ειναι πολυ πολυ περισσοτερες!! :)

πιστευω θα ηταν πολυ ωραια να κανεις κ δευτερο παιδακι!!κ συ θα νιωθεις πιο γεματη κ το παιδακι σου θ'αποκτησει αδερφακι!! ;)

θα νιωθεις την απολυτη ευτυχια βλεποντας τα να παιζουν κ να γελανε!!

το πρωι που ξυπνανε κ μπαινω στο δωματιο,οταν τα βλεπω κ τα 3 μαζι κ μου χαμογελανε λιωνω...νιωθω οτι αγγιζω τα ορια της γαληνης κ της ευτυχιας!!!!!!!!!!

τωρα βεβαια παιζει ρολο κ η ψυχολογια της καθε γυναικας κ το ποτε νιωθει ετοιμη!!

αν νιωθεις οτι πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα περιμενε...γιατι αν κανεις επιπολαιες κινησεις θα ''τρομοκρατηθεις''! :woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ifigeneia έγραψε:

Είδες natasoula? Στα λόγια μου έρχεσαι! Μεγάλωσε!!!! Πάει το Μαράκι, σε λίγο θα φύγει και από το σπίτι να ζήσει μόνη της! Να μην έχω ένα βρεφάκι πίσω για παρηγοριά!? :P

Ευχαριστούμε! Ναι, έχει στυλ και άποψη! :P

Φιλιά στα μπουμπούκια σου!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Είσαι άπαιχτη!

Νά από ποιόν πήρε το Μαράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites


×
×
  • Προσθήκη...