Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Εμένα η πρώτη που ειχα κάνει για το δεύτερο παιδί επειδή ήταν 31/12 μέσα σε μισή ώρα με είχαν πάρει τηλέφωνο .... κανονικά αμέσως βγαίνουν εάν θέλουν !!!!!!πηρα Κούλουρα βέβαια :)

με το καλό !!!!!!ολα θα πάνε σούπερ 

Σε ευχαριστώ πολύ για την θετική σου σκέψη!!!να είσαι καλα!!! ❤️

• Απαντήσεις 5.6k
  • Εμφανίσεις 392k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια μου γεννηθηκε ο μπεμπης μας! Το πρωι με καισαρικη!  Ευχομαι, ολοψυχα, με το καλο σε ολες σας! Σας γραφω και συγκινουμαι τοσο πολυ που περασε ολη αυτη η περιοδος μαζι σας!!!   

• Πιου-πιου
    Πιου-πιου

Κορίτσια μου όλα καλά με τον υπέρηχο. Ακούσαμε και καρδούλα. Ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά.  Και εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά για όλες. Πολύ πολύ σύντομα.  Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσ

• Κορίτσια μου καλα έχω να σας πω ότι βγήκε η χοριακη μόλις! Πήγε 34! Περιμένω να με καλέσει και ο γιατρός αλλά κορίτσια μου ανεβαίνειειειειειει ?

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η mayra_d είπε:

@katrinaki μια τεράστια χοριακή αύριο!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,τώρα το είδα γιατί είναι άλλο το όνομα !! Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Δημοσίευση

Καλή επιτυχία @Katriniki ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

@Ριρίκα μου υπομονή και την επόμενη φορά εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα!

Sokola4 σ' ευχαριστώ πολύ...μακάρι να είναι έτσι..!! Εσύ σε τι φάση είσαι;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ριρίκα είπε:

Sokola4 σ' ευχαριστώ πολύ...μακάρι να είναι έτσι..!! Εσύ σε τι φάση είσαι;

Εγώ είναι να κάνω μία εξέταση τον άλλο μήνα. Ήταν να την κάνω τώρα αλλά επειδή είχα μια αποτυχημένη σπερματέχηνση μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική καπάκι άργησε να μου έρθει και περίοδος και δεν προλαβαίνω λόγο των διακοπών. Αρά θα κάνω τις εξετάσεις και μετά ξεκούραση μέχρι την επόμενη φορά.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Εγώ είναι να κάνω μία εξέταση τον άλλο μήνα. Ήταν να την κάνω τώρα αλλά επειδή είχα μια αποτυχημένη σπερματέχηνση μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική καπάκι άργησε να μου έρθει και περίοδος και δεν προλαβαίνω λόγο των διακοπών. Αρά θα κάνω τις εξετάσεις και μετά ξεκούραση μέχρι την επόμενη φορά.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Σε ποιον γιατρό θα την κάνεις;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ριρίκα είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Σε ποιον γιατρό θα την κάνεις;

Στο πανεπιστημιακο της Αλεξανδρούπολης με την Κ.Κουτλάκη θα κάνω τις εξετάσεις. Τώρα για την επόμενη εξωσωματική ακόμα δεν ξέρω, ίσως μαζέψουμε χρήματα και κατέβουμε Αθήνα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sokola4 είπε:

Στο πανεπιστημιακο της Αλεξανδρούπολης με την Κ.Κουτλάκη θα κάνω τις εξετάσεις. Τώρα για την επόμενη εξωσωματική ακόμα δεν ξέρω, ίσως μαζέψουμε χρήματα και κατέβουμε Αθήνα.

Και εγώ για Αθήνα λέω αυτή τη φορά...θα τα λέμε...μακάρι την επόμενη να σταθούμε πιο τυχερές!! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ριρίκα είπε:

Και εγώ για Αθήνα λέω αυτή τη φορά...θα τα λέμε...μακάρι την επόμενη να σταθούμε πιο τυχερές!! 

Μακάρι μωρέ!!! Εννοείτε εδώ παρεούλα.. Από που είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Katriniki Καλά αποτελέσματα !!!

@Katriniki,οτι καλυτερο σημερα!!!! @Μπεμπελουκα,πως εισαι σημερααα!!Καλημερα κιολαςςς!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η γιωτα22 είπε:

@Katriniki,οτι καλυτερο σημερα!!!! @Μπεμπελουκα,πως εισαι σημερααα!!Καλημερα κιολαςςς!!!

@γιωτα22 Καλημέρα κορίτσι μου !!!Καλά λίγη δυσκολία με το έντερο και ψιλοπονακια που και που εσύ  ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@γιωτα22 Καλημέρα κορίτσι μου !!!Καλά λίγη δυσκολία με το έντερο και ψιλοπονακια που και που εσύ  ?

Καλημερα @μπεμπελουκα κ εγ  λιγο το εντερο αλλα σημερα ξυπνησα με αναγουλα κ ανακατωσουρα στο στομαχι!Α κ πολυ συχνοουρια!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!Τώρα ηρέμησα κάπως κ μπόρεσα να σας απαντήσω.. Δυστυχώς αρνητική η χοριακη μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μόλις συνέλθω τελείως θα σας ξαναγράψω...κ πάλι σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η γιωτα22 είπε:

Καλημερα @μπεμπελουκα κ εγ  λιγο το εντερο αλλα σημερα ξυπνησα με αναγουλα κ ανακατωσουρα στο στομαχι!Α κ πολυ συχνοουρια!!

@γιωτα22 καλή αρχή αναγούλα είχα χθες βράδυ !!και συχνοουρια !!έχω όλες τις ημέρες !!!!

Δημοσίευση

@Katriniki λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Δεν το περίμενα κιόλας να είμαι ειλικριειλικρινής. Μην απογοητεύσαι η επόμενη φορά θα πετύχει. Προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Katriniki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!Τώρα ηρέμησα κάπως κ μπόρεσα να σας απαντήσω.. Δυστυχώς αρνητική η χοριακη μου...

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μόλις συνέλθω τελείως θα σας ξαναγράψω...κ πάλι σας ευχαριστώ πολύ

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ...σε καταλαβαίνω απόλυτα...και εγώ στην ίδια φάση της απογοήτευσης είμαι...Ας μαζέψουμε δυνάμεις για την επόμενη φορά και ελπίζω να είναι και η τυχερή μας!!! Καλή υπομονή και δύναμη!!!

Δημοσίευση

@Katriniki μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Λυπάμαι πραγματικά? Μάζεψε τις δυνάμεις σου, και την επόμενη φορά σου εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα!!!

Δημοσίευση

@Katriniki  μην αγχωνεσαι για τπτ.Να κοιτας οτι εισαι υγιης κ εσυ κ ο αντρας σου κ ολα θα γινουν.Το ξερω οτι απογοητευτηκες κ στενοχωρηθηκες αλλα ειναι απολυτως λογικο κ σε καταλαβαινω.Οτι θελεις ειμαστε εδωω,διπλα σου!!❤❤

Δημοσίευση

@Katriniki ποσό λυπάμαι κορίτσι μου !!!

μην απογοητεύεσαι .... ανήκεις στις εύκολες περιπτώσεις εξωσωματικές κι πρέπει να νιώθεις τυχερή για αυτό !!!

ειμαι 2,5 χρόνια κάθε μήνα τουλάχιστον 5 φορές στο γεννεσις ... έχω ακούσει και έχω δει τα πάντα σχεδόν ...

ακουσε με :

δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην τα καταφέρεις !!! Σφίξε τα δόντια και σήκω πάνω το παιδάκι σου είναι κάπου εκεί και σε περιμένει ........

Δημοσίευση

Κορίτσια sos

Εχω μια ένεση 225 μοναδες κ θέλω να κανω 150....τη ρυθμιζω κ κανω 150....αρα περισσεύει 75 μοναδες...το ίδιο εκανα κ χθες ...αρα σήμερα ήθελα να κανω τα δύο 75 που κανουν 150 Για να τα,εξαντλησω...οκ;;; Παω τωρα να βαλω στο τερμα το δείκτη αλλά δεν αλλάζει απο το 150....έπαθα σοκ....δηλ θα πανε χαμενες;;;;Δεν θα φτάσουν....τι κανω λαθος;;;;πως λενε αλλα κοριτσια οτι χαρίζουν ανοιγμένες....?????

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

Κορίτσια sos

Εχω μια ένεση 225 μοναδες κ θέλω να κανω 150....τη ρυθμιζω κ κανω 150....αρα περισσεύει 75 μοναδες...το ίδιο εκανα κ χθες ...αρα σήμερα ήθελα να κανω τα δύο 75 που κανουν 150 Για να τα,εξαντλησω...οκ;;; Παω τωρα να βαλω στο τερμα το δείκτη αλλά δεν αλλάζει απο το 150....έπαθα σοκ....δηλ θα πανε χαμενες;;;;Δεν θα φτάσουν....τι κανω λαθος;;;;πως λενε αλλα κοριτσια οτι χαρίζουν ανοιγμένες....?????

Αντζυ μου τη πένα θα την γυρίσεις μέχρι το 75 αν θέλεις να κάνεις 75.τι εννοεις δεν αλλάζει? Όταν έκανες 150 μονάδες οσο πατάμε την ένεση στη κοιλιά αυτή μηδενίζει,εγραφε 0 στο τέλος όταν την έκανες;

Δημοσίευση

Οχι.....150 γράφει  κ όταν την κανω.....οχι ο..θα στείλω φωτο 0

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.