Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τρισωμια 22


Recommended Posts

Δεν ξερω πως να αρχισω...

Υψηλη αυχενικη, απουσια ρινικου. Τα αποτελεσματα μοριακου καρυοτυπου εδειξαν μωσαικισμο τρισωμιας 22...

Χθες έκανα διακοπη κυησης στην 18η εβδομαδα. Εχω χασει τον κοσμο. Οτι πιο φριχτο εχω κανει στη ζωη μου. 

Φοβαμαι για επομενη εγκυμοσύνη αν κ εχουμε ηδη ενα υγιες παιδι. Καβανε καρυοτυπο ζευγους αλλα ακομα περιμενουμε. 

Ο γενετιστης λεει ηταν τυχαιο γεγονος αλλα εγω τρεμω μην ξανατυχει. 

Εχει συμβει σε καμια τρισωμια 22 κ μετα υγιες παιδι;

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα θερμά μου συλληπητήρια για την απώλειά σου, κοπέλα μου. Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά πονάει η ψυχή μου όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες γιατί είμαι και εγώ μανούλα και ξέρω πως νιώθεις για το παιδί σου, από έμβρυο μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Όπως είδα σε άλλο σου post, σου είπανε ότι και να γεννηθεί θα ζήσει 3-4 μέρες. Η απόφαση που πήρες είναι πολύ σκληρή για σένα και σίγουρα θα νιώθεις τύψεις για πολύ καιρό αλλά δεν θα μπορούσες να αλλάξεις την έκβαση των γεγονότων αν το έφερνες στον κόσμο και το έχανες σε τόσο λίγες μέρες. Ο Θεός θα σου δώσει την δύναμη να ξαναπροσπαθήσεις, μια δύναμη που θα αντλήσεις και από την οικογένειά σου και έτσι θα εκπληρώσεις και το χρέος σου προς το αγέννητο παιδί σου που πάντα θα θυμάσαι. Όταν ηρεμήσεις από το σοκ, κοίτα το παιδί σου στα μάτια και θα πάρεις όση δύναμη χρειάζεσαι για την συνέχεια. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά πονάει η ψυχή μου με αυτό που διάβασα... σου εύχομαι να το "βάλεις" στην άκρη του μυαλού σου όσο πιο σύντομα γίνεται και όταν είσαι έτοιμη να κανεις ένα υγιές μωράκι.... από την ανατομία, παιδιατρική, γενετική που είχα κάνει στη σχολή θυμάμαι ότι έλεγαν ότι είναι εμτελως τυχαίο.... άρα το επόμενο μωράκι σου θα είναι μια χαρά.... 

ο,τι χρειαστείς πες μας.... 

καλο Πάσχα και καλή Ανάσταση! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ. Ειναι σιγουρα τυχαίο γεγονός αυτό. Θυμάσαι πως λέγεται το σύνδρομο αυτό του παιδιου? Δεν ειναι το Edwards? αν ειναι αυτό νομίζω το είχε ενας συγγενής μου, θεωρήθηκε τυχαίο γεγονός και το επόμενο παιδάκι είναι υγιέστατο! Εξαλλου ήδη εχεις ένα παιδάκι που ειναι μια χαρά. Θα προχωρήσετε παρακάτω κορίτσι μου μην αγχώνεσαι. Ειναι δυσκολη η διαδικασία αλλα μερα με τη μέρα θα εισαι καλύτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ λυπάμαι πολύ...Σιγουρα είναι τυχαίο γεγονός αφού έχεις ήδη 1 παιδάκι που είναι υγειές.Πόσο στεναχωριέμαι που γυναίκες περνάνε τέτοιες διαδικασίες...Πρέπει να είσαι δυνατή για να μπορέσεις να φροντίσεις το παιδάκι σου που σε εχει ανάγκη και τον αντρα σου..Δώσε χρονο στον εαυτό σου να το ξεπεράσει και θα δεις ότι ολα θα πάνε καλά..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι να βρεις τη δυναμη να το ξεπερασεις οσο πιο συντομα γινεται... Εκανες το σωστο (ολες αυτο θα καναμε).

Εννοειται οτι ηταν τυχαιο γεγονος-που δημιουργηθηκε τυχαια κατα την συλληψη στο χρωμοσωμα 22 κ θα μπορουσε να συμβει στον καθενα.

Ειναι ηδη επωδυνη η απωλεια ενος πλασματος που το ενιωθες καθε μερα μεσα σου... Μην γεμιζεις το μυαλο σου με ενα επιπλεον αγχος. Την επομενη φορα, θα παν ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...