Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποβολη Μετα Απο Εξωσωματική(Εμπειρίες Και Συμβουλές)


Nara

Recommended Posts

Είχα μια απώλεια πριν απο 15 ημέρες και θα ήθελα να μάθω τις εμπειρίες σας.. πως προχωράς μετα απο ένα τέτοιο γεγονός..τι ειναι αυτό που το προκαλεί όταν έχεις ταλαιπωρηθεί τοσο και όταν έχεις κανείς όλες τις εξετάσεις και ειναι ολα οκ

Εχω αλλά τρία έμβρυα αλλά δεν εχω ιδέα τι να κάνω με τον γιατρό με την διαδικασία με ολα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά, εύχομαι στην επόμενη προσπάθεια όλα να πάνε κατ'ευχήν! Πίστη και αισιοδοξία χρειάζεται. Καταλαβαίνω βέβαια την απογοήτευσή σου, αλλά πρέπει με επιμονή και συζήτηση με τον κατάλληλο γιατρό να φανείς μαχήτρια! Την επόμενη φορά και πολύ σύντομα ελπίζω να διαβάζω την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναράκι μου γλυκό, στο ποστάκι μας τα περισσότερα κορίτσια έχουμε περάσει από κάτι τόσο δυσάρεστο! Εγώ είχα μια βιοχημική στην πρώτη ΕΜ και μια παλλίνδρομη στην δεύτερη ΕΜ στην 8η εβδομάδα! Δεν χρειάστηκα απόξεση, μονο του έφυγε... Μετά από 3 μήνες έκανα και τρίτη ΕΜ και έβαλα τρεις τέλειες βλαστοκύστες και πήρα ένα ωραιότατο 0 στην χοριακή μου... Μετά την παλλίνδρομη έγινα χάλια, μου είχαν κοπεί τα φτερά! Είχαμε ξεκινήσει 7 κοπέλες ταυτόχρονα τότε και ανακοινώναμε η μία μετά την άλλη τα ευχάριστα και τελικά για δύο από εμάς το όνειρο δεν προχώρησε! Όταν πήρα και την επόμενη αρνητική χοριακή αντί να τα βάψω πιο μαύρα, νευρίασα πολύ, με εμένα, με τον Θεό, με τον γιατρό, με την τύχη μου, με την ζωή μου... Ήμουν πολύ θυμωμένη και λίγο στεναχωρημένη αλλά απίστευτα πολύ αποφασισμένη και πεισμωμένη να τα καταφέρω... Πήρα τον χρόνο μου, έκανα ξανά εξετάσεις, και ξανά από την αρχή! Και τα καταφέραμε τελικά! Η τύχη μας χαμογέλασε και ο Θεός αγκάλιασε το εμβρυάκι μας και 9 μήνες μετά ήρθε στην ζωή μας ένα μικρό ζαρωμένο θυμωμένο θαυματάκι!

Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και η όλη διαδικασία το κάνει πιο επίπονο ψυχικά, συναισθηματικά, σωματικά, οικονομικά... Όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω! Και δεν στο λεπω παρηγορητικά! Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις! Θέλει πίστη (σ'αυτό που κάνεις, στον Θεό, στην μοίρα, όπου θες) αλλά να πιστεύεις δυνατά και να είσαι πεισματάρα!

Πάρε τον χρόνο σου και βάλε τα εμβρυάκια σου σε μια ξεκούραστη μήτρα και σε ένα σώμα ανανεωμένο! Υποθέτω έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις οπότε απλά είναι θέμα ποσοστών πια να πετύχει! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία κοριτσι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 years later...

Καλησπερα κοριτσια!ειμαι καινουργια και πρωτη φορα γραφω...εγω εκανα εξωσωματικη πριν απο 1,5 χρονο και προεκυψαν απο την ωοληψια 13 ωαρια εκ των οποιων τα 9 γινανε εμβρυα οπου και τα βαλαμε στη καταψυξη....οι 2 εμβρυομεταφορες κατεληξαν σε ανεμβρυικες κυησεις..η τριτη δεν πετυχε καθολου..και η τεταρτη ενω ακουσαμε καρδια απεβαλα στην 6η βδομαδα..Εχουμε κανει ολες τις εξετασεις που υπαρχουν και ολα ειναι καλα....οι γιατροι το αποδιδουν σε τυχαιο γεγονος κατι που δεν πιστευω πως ειναι...εχει καποια αντιστοιχη εμπειρια?

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...