Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Kalispera koritsakia mou , pane dio mines pou irthe ston kosmo to diko mou aggeloudi !

an k mirastika tin empiria toketou mou me ta koritsia pou mou kratousan sintrofia olous aftous tous mines tis egkimosinis sto themataki ''Morakia Maiou 2012'' , tha ithela na tin mirasto k mazi sas , mias k ego... opote ipirxe dimosiefsi gia empiria toketou san treli tin diabaza gia na perno tharos gia tin dikia mou monadiki stigmi .

as paroume ta pragmatakia omos apo tin arxi...ixa mia sxetika efkoli egkimosini..ton telefteo enamisi mina omos me epiase mia apistefti fagoura se olo to soma k den ixa klisi mati , ixa kourasti toso somatika oso k psixologika . apotelesma na zorizome k ego k to moro poli .

Apofasizoume lipon na pame programatismena otan ego tha imoun 37 ebdomadon k 4 imeron .

i mikri mas omos ixe alla sxedia k etsi mia mera prin tin proklisi spane ta nera .6 i ora to proi plimirisame :) xarika mporo na po giati stis kathisterisis tha mas prolabene i mikri k etsi tha glitona k tin proklisi tin epomeni mera . mexri na pame stin kliniki omos ta ida OLA . oi ponoi tis gennas ixan arxisi k itan poli entonoi k ston dromo ixe apistefti kinisi . me to pou paw stin kliniki zitaw episkliridio prin kan akomi kathiso sto krebati kai me to pou kathome sto krebati otan irthe o giatros niotho xana igra na trexoun arketa tous to leo ta kitane k arxizoun k trexoun panikoblitoi . ta nera itan kexrosmena diladi to moro prolabe k afodesfe stin mitra pragma e3eretika epikindino gia to idio k gia afto eprepe na broun tropo na bgi to sintomotero .( sto spiti ta igra itan diafana k mesa se poli ligo xroniko diastima eginan etsi) mou bazoun orous k arxizoun na psaxnoun gia xirourgia elefthera gia anesthisiologous pou itan diathesimoi klp mias k eprepe na mpoume espesbmena gia kesariki ane3artitos oti arxise i diadikasia tou fisiologikou toketou k to moro itan idi arketa xamila . me arpazoun k me pernoun gia xirourgio , emine pagoto o antroulis mou k oi dikoi mou . den ton afinoun na mpi sto xirourgio otan mou kanoun episkliridio kai raxiea anesthisia k me kratai o giatros , tou leo tha sou spaso kanena xeri k sto telos den tha mporesis na kanis tin doulia sou .( mou ekanan dio idon anesthisies giati i episkliridios ithele 20 lepta gia na drasi k emis den ixame toso xrono . i raxiea ithele mono dio leptakia ) . me etimazoun erxete k o antroulis mou k 3ekinai i diadikasia ...eperna poli dinami koritsia pou ton ixa sto plebro mou ! stis 9:04 akoustike to proto klama tis zois mou . eniosa apistefta , monadika den mporo na to pistepso . den mou tin dosane omos amesos oute mporesa na tin antikriso otan eklege k (afto den mou arese , itan poli periergo) mias k eprepe na tin paroun amesa gia na tis aferesoun tixon ipolimata pou ixe sto stomaxaki tis apo to kexrosmeno amniako igro . se ligi ora mas tin fernoun k tin kitame k oi dio . den tha to 3exaso pote oute to proto tis klama oute tin proti fora pou tin antikrisame . tha ithela na genniso fisiologika gia na bioso k afti tin empiria alla afou den ixame alli epilogi ime apistefta eftixismeni pou mporo na tin exo agkalia kai ine kala .

Tora tin kitazo k liono den mporo na pistepso me tipota oti afto to plasmataki itan mesa mou k ine diko mou .

I mitrotita ine to pio spoudeo pragma ..efxome se ola ta koritsia pou prospathoun sintoma na kratisoun to thamataki tous agkalitsa k stis manoules na xeronte tous thisabrous tous ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Veloudenia μου η μικρούλα!!! Δεν έχει σημασία ο τρόπος, σημασία έχει ότι έφερες αυτό το γλυκό πλασματάκι στη ζωή με τον τρόπο που έπρεπε για να είναι ασφαλές! Να τη χαίρεστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει η κορούλα σου βελουδένια!!!! Πόσο διαφορετική είναι η μία ιστορία από την άλλη...Η μητρότητα είναι πράγματι κάτι πολύ σπουδαίο!!! Εύχομαι το κοριτσάκι σου να είναι πάντα πολύ ευτυχισμένο και υγιές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω βιωσει τρεις τοκετους και παντα οταν διαβαζω εμπειριες αλλων κοριτσιων συγκινουμαι και δακρυζω,πολυ συγκινητικη και ομορφη η εμπειρια σου,να σας ζησει η κορουλα σας να ειναι γερη και καλοτυχη στη ζωη της,καλη λοχεια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...