Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο κυριος Φασολης ανημερα του Αγιου Πνευματος!!!!!!


Recommended Posts

Καποια γεγονοτα στην ζωη μας λεμε οτι τα στελνει ο θεος!!!Μαλλον γι αυτο διαλεξε την ημερα του Αγιου Πνευματος για να κανει την οικογενεια μας μεγαλυτερη.

Κυριακη βραδυ 3/6 λοιπον και μετα απο ενα φοβερο σαβ/κο με βολτες ,καφεδακια ,φαγητο στην θαλασσα κ κουτσομπολιο με την κουμπαρουλα μου αρχισαν κατι πονοι στην μεση!θεωρησα οτι εφταιγε η ορθοστασια και η ελλειψη ξεκουρασης οποτε πηγα κ ξαπλωσα μεχρι τις 22.00.οταν πια σηκωθηκα ενιωθα εντελως καλα.κανονισα λοιπον με τους γονεις να ερθουν ην Δευτερσ για να τους κανουμε το τραπεζι!Μιλουσα με την μαμα μου μεχρι τις 23.30 το βραδυ κ λεγαμε τι να μαγειρεψουμε!μολις κλεισαμε λοιπον σηκωθηκα απο τον καναπε για να πιω ενα γαλα κ να παω για νανι.ο κ φασολης βεβαια ειχε αλλα σχεδια, απο τον καναπε μεχρι την κουζινα μας σπασαν τα νερα! :shock::shock::shock: .Αρχισα με ψυχραιμια να φωναζω τον αντρουλη μου ο οποιος μολις με ειδε πως ειχα γινει :oops: αρχισε να φωναζει"ΓΕΝΝΑΜΕ,ΓΕΝΝΑΜΕ" και να κλαιει απο την χαρα του!

Πηρα τηλ τον γιατρο ο οποιος μου ειπε να παω αμεσα στο νοσοκομειο γιατι ειχα ηδη πονους ανα 20λεπτο.μετα πηρα την μανα μου για να της πω οτι ακυρωθηκε το τραπεζι κ να ξεκινησουν για το μαιευτηριο.μετα απο 45 λεπτα ειχαμε φτασει στο νοσοκομειο με πονους ανα 5 λεπτο.

μπηκα κατευθειαν να με ετοιμασουν ,οταν ηρθε ο γιατρος μου,μου ειπε οτι εχουμε διαστολη 5 κ παμε πολυ καλα.σε 30 λεπτα η διαστολη ειχε παει 7 κ εγω ειχα τρελλαθει απο τους πονους.ζητουσα συνεχεια να μου κανει επισκληριδιο και οταν πλεον μου την εκανε η διαστολη ειχε φτασει 9.εκει ξεκινησαμε την διαδικασια του τοκετου αλλα μετα απο 2 ωρες με τρομερους πονους δεν αντεχα να συνεργαστω ιδιαιτερα.

ξαφνικα παρατηρω μια ενταση στο δωματιο ,ο γιατρος μου ειπε οτι ο μικρος στριμωχτηκε και αρχιαν να πεφτουν οι παλμοι τους,ειχε φτασει απο 140 στους 50.φοβηθηκαμε πολυ και η μονη λυση ηταν αμεσα καισαρικη!ενοειε οτι δεν το σκεφτηκα καθολου.ηθελα παση θυσια να ειμαστε κ οι 2 καλα .λεω στον γιατρο παμε τωρα χειρουργειο,δεν θελω να ρισκαρουμε τιποτα!!!!κ αυτος την ιδια αποψη ειχε βεβαια!!!

στις 3.00 ακριβως ακουσα το πιο ωραιο κλαμα που θα μπορουσα ποτε να φανταστω!Εβαλα τα κλαματα και προσπαθουσα να τον δω.ο κ φασολης 2900 ,μελαχρινουλης,ειχε μπλεχτει λιγο με τον ομφαλιο και λιγο ταλαιπωρημενος!!!!!!!!!!Μας βγαλαν εξω που μας περιμεναν ο μπαμπας ,η γιαγια,ο παππους κ οι νονοι μας.Ολοι εκλαιγαν!!!!!!!!!!!

Τωρα ειμαστε στο σπιτι μας και προσπαθουμε να γνωριστουμε !!τον βλεπω να κοιμαται κ σκεφτομαι αυτο το ξημερωμα της Δευτερας που ο Θεος μας εκανε ο καλυτερο δωρο!

Μπεμπακο η μαμα κ ο μπαμπας σε αγαπανε πολυ πολυ κ σε ευχαριστουν που ηρθες στην ζωη τους!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει κοπελα μου!!!!Μαζι με εσας κλαιω και εγω τωρα!!!!!Με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου!!!

Να ειναι γερος και καλοτυχος!!!!

Καλη λοχεια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα να σου ζησει ο κυριος φασολης, να ειναι γερος, ευτυχισμενος και καλοτυχος στην ζωή του και εσεις να τον καμαρωνετε παντα. Πάντα χαρες στην οικογενεια σας!!!! :x

Πολύ συγκινητική η περιγραφή σου και οσα εζησες!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μου κοπελα μου να σας ζησει. Να ειναι γερο, τυχερο και φωτισμενο το μωρακι σας και παραμυθενια η ζωη του και εσεις γεροι να το καμαρωνετε.

Ολα πηγαν μια χαρα, τι και αν εκανες καισαρικη, σημασια εχει που μαμα και μωρακι χαιρουν ακρας υγειας :D:D:D:D:D

Καλη λοχεια και καλους θηλασμους σας ευχομαι :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννουλα!!!Να σου ζησει ο φασολινος σου!!!Το μικρο σου θαυματακι διαλεξε ομορφη μερα να ερθει,γιορτινη!!

Με συγκινησες πολυ!

Καλη λοχεία,καλους θηλασμους!!

:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νας σας ζησει ο μικρουλης σας να ειναι γερος και καλοτυχος,πολυ συγκηνητικη η περιγραφη σου αυτες οι στιγμες ειναι παντα ανεπαναληπτες και υπεροχες ,καλη λοχεια και σε σενα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άννα σας ζήσει ο φασολής σας!!! Γερός και καλότυχος να είναι! Το πιο όμορφο ξημέρωμα Δευτέρας πράγματι!!!

Αχ πάλι συγκινήθηκα και με πήραν τα ζουμιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω κ ο κυριος φασολης μου σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!Πραγματικα ανεπαναληπτες στιγμες! :):)

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο,τι επιθυμειτε να ερθει στην ζωη σας κ για τις ετοιμοκοιλουμπιτσες με εναν πονο!!!Αντε να πολλαπλασιαστουν οι ιστοριες απολυτης ευτυχιας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...