Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!


Recommended Posts

gatakia.jpg

ειμαι ζωγραφος εικονογραφος και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τη δουλεια μου!!το συγκεκριμενο το εχω φτιαξει για τα ανιψακια μου !!

post-11472-13873934740727_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

skidoo23 πολύ ωραία!!αν και τις παιδικές φιγούρες στον τοίχο προσωπικά τις θέλω ποιο παιχνιδιάρικες και παιδικές!!!!αλλα σίγουρα έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!!!αν έχεις κάνει και άλλα θέματα, ανεβασετα μας να πάρουμε και καμια ιδέα!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

skidoo ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακια! skidoo23 ειναι τελειες οι ζωγραφιες σου!!!αν το κανεις και επαγγελματικα και οταν με το καλο κανω παιδακι σε περιμενω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοσορισες Αντρεα

μου αρεσει παρα πολυ το πορτραιτο της μαμας - κορης!!

κριμα που δεν εισαι απο κρητη θα ηθελα να κανεις στο δικο μου δωματιο το πορτραιτο της κορης μου!!!!ξεφευγει απο το συνιθισμενο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι υπέροχα!Μπράβο σου!!!

Κι εγώ ζωγραφίζω αλλά ερασιτεχνικά.

Για το δωμάτιο βέβαια του Γιώργου μου πήρα ταπετσαρία,γιατί ήμουν με την κοιλιά τούρλα και δε μπορούσα να ζωγραφίζω τοίχους!

Του χω φτιάξει βέβαια πίνακες για το δωματιάκι του με ζωάκια,αφού

το δωμάτιο μας έχει θέμα τη ζούγκλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασικα το κανω επαγγελματικα.(εχω βαλει και αγγελια εδω).ειχα δουλεψει και σε εταιριες,διαφημιστικες κτλ αλλα προτιμω το να ειμαι ανεξαρτητος και να μην εχω κανενα πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι να κανω και πως να το κανω ποσο μαλλον οταν δε διαθετει τη στοιχειωδη αισθητικη.

δυστυχως αντιμετωπιζω ενα κινητικο προβλημα και εργαζομαι πιο πολυ απο το σπιτι πλεον.το σχεδιο η ζωγραφικη και η εικονογραφηση ειναι απο τα λιγα πραγματα που μου δινουν πλεον τοση χαρα.εχουν τη ζωντανια τη χαρα και τη λαμψη ενος παιδικου βλεμματος!κανω δουλειες για ολλη την ελλαδα.και εξωτερικο.(ιδιωτες και εταιριες,καταστηματα κτλ)τα μεταφορικα ειναι δωρο(ειναι πολυ χαμηλο το ποσο ετσι κιαλλιως ),και το εργο το βλεπει πρωτα ο ενδιαφερομενος απο e mail αν θελει και ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ απο το αποτελεσμα το αποστελλω η ερχεται και το παιρνει αναλογα τι τον βολευει.εγω μενω αθηνα.

πιστευω πως για οτι μας τυχαινει καλο η κακο υπαρχει καποιος λογος ισως δε ξερω αν ημουν εντελως καλα δε θα ειχα αφωσιωθει στο σχεδιο και την τεχνη μου ,ποιος ξερει..

το παρακατω το εκανα για τα ανηψακια μου!ειναι με απλη τεμπερα σε χαρτονι αλλα μαλλον θα το κανω και σε τοιχο πιο μεγαλο! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorry δεν ειδα οτι την ειχα ξαναανεβασει πριν!! :blush:

αλλη μεγαλη αγαπη εχω στα θεματα των παραμμυθιων ξωτικα νεραιδες κτλ.αυτο ειναι ενα ξωτικουλι για εικονογραφηση παιδικου παραμυθιου !ειναι ενα δικο μου στυλ εμπνευσμενο απο ενα....ονειρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω!!! δε ξερεις ποσο συμαντικο ειναι να το ακουω αυτο οταν για πολλα χρονια ημουν απλα ο γραφικος ονειροπολος καλλιτεχνης της οικογενειας και τιποτα παραπανω.ειχα πειστει σχεδον οτι επρεπε να τα παρατησω και να κανω και γω μια πιο..συμβατικη δουλεια .(ο αδερφος μου οικοδομος καταλαβαινετε τωρα νοοτροπιες!! :lol::kiss:

γιαυτο ειναι συμαντικο οι γονεις να διαπαιδαγωγουν το παιδι με βαση τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ταλεντάρα!!! Να μη σε είχα γνωρίσει ένα χρόνο νωρίτερα που έφτιαχνα το δωμάτιο της σβούρας μου...

Μπράβο σου και πάλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο!!!!!!!!!μην το αφησεις!!!!!!!!!!συνεχισε κι ασε να λενε οτι θελουν!!!!!!!κι εγω η δουλεια που κανω σε καποιους δεν αρεσει γιατι το θεωρουν χομπι αλλα εγω και το χομπι που λατρευω κανω και λεφτα βγαζω!μαγκια μας!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...