Μετάβαση σε περιεχόμενο

2 αποβολες?αιτια?


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,γραφω αυτο το θεμα εκ μερους μιας φιλης η οποια αν κ μονο 26 ετων ειχε 2 αποβολες ,τη μια μετα την αλλη σε διαστημα 2 μηνων,την 1η φορα της ειπε ο γιατρος να προσπαθησει μετα απο 2 μηνες οπως και εκανε κ εμεινε αμεσως εγγυος με το ιδιο δυστυχως αποτελεσμα,τωρα τρεχει σε ενα σωρο γιατρους γ να δει τι φταιει ,μεχρι στιγμης δεν εχουν βρει κατι,τωρα η ενδοκρινολογος της ειπε να παει σε ανοσολογο,τι αλλο να κοιταξει?τωρα εντωμεταξυ αγχωθηκε και δεν μενει κ εγγυος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ????

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιώτα μου, να της πεις να κάνει τις εξετάσεις για καθ' έξιν αποβολές.

Είναι ένα πακέτο εξετάσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων θέματα ανοσοποιητικού, θρομβοφιλία κ.ά. Στο ΙΑΣΩ εγώ είχα πληρώσει γι'αυτό περίπου 500 ευρώ το καλοκαίρι του 2008. Κι από αυτές εντοπίσανε το σύνδρομο που έχω (δες αυτό http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 5&id=49400 )

Συνήθως όλα αυτά αντιμετωπίζονται με ενέσεις χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Επίσης, καλό θα'ταν να κάνει κι ένα έλεγχο καρυότυπου, κι εκείνη κι ο σύζυγος. Επίσης το καλοκαίρι του 2008 εμάς μας κόστισε 500 ευρώ στον Πάγκαλο (ένας από τους καλύτερους γενετιστές στην Ελλάδα). Το λόγο για τον οποίο προτείνω κάτι τέτοιο θα τον δεις σ'αυτό: http://www.mammyland.com/index.php?opti ... d=5#124922

Πες της να προσπαθήσει να δει τα πράγματα με ψυχραιμία και πως όλα τα προβλήματα πλέον αντιμετωπίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και να μην προσπαθήσει να μείνει έγκυος αμέσως, να δώσει λίγο χρόνο στο σώμα της να συνέλθει καταρχήν και κατά δεύτερον, να κάνει τις εξετάσεις για να βρει τι φταίει και να το αντιμετωπίσει - μη ρισκάρει 3η αποβολή, είναι κρίμα!

Ό,τι χρειαστείτε, μη διστάσετε, στείλτε μου μήνυμα κι όπου μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως!! Φιλάκια! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια και εγώ αύριο θα πάω για τις εξετάσεις μετά την αποβολή μου. αχ είμαι πολύ αγχωμένη μακάρι να πάνε όλα καλά. δεν ξέρω και εγώ ακόμα τι έχω να αντιμετωπίσω.

savropinguine εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου!!!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου ευχομαι να πανε ολα καλα,να ηταν εναν κακο τυχαιο γεγονος κ συντομα να εχεις μια πετυχημεη εγκυμοσυνη κ ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

γεια σου,ειχα και εγω 2 αποβολες στα 24,εγω τελικα εμαθα οτι εχω πολυκιστικες ωοθηκες χωρις να το γνωριζω,ολα θα πανε καλα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η κολλητή μου, μέσα σε διάστημα 4 μηνών, είχε 2 αποβολές!

Μόνον αιματολογικές χρειάστηκε να κάνει! Δεν της σύστησε άλλες εξετάσεις ο (τότε) Γυναικολόγος της κι απλώς από τις εξετάσεις αυτές της είπε πως είχε έλλειψη φυλλικού οξέως!!!!!

Βέβαια...... τον άλλαξε..... γιατί την αποκαρδίωσε εντελώς (μα χωρίς...... να το ψάξουνε καθόλου..... γυρνάει και της λέει στη ψύχρα...... "ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ"???????????)

Μα είναι δυνατόν??????....... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!!!!

Τώρα...... έχει μία μπουμπού..... 9 μηνών.....

Εννοείται πως άλλαξε γιατρό..... (ο οποίος έχει και....... ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!) αφού αυτός δεν της έδινε καμία απολύτως σημασία......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...