Μετάβαση σε περιεχόμενο

πικαντικες λεπτομερειες..χαχα


Recommended Posts

Κοριτσια ξερετε τι μου αρεσει πολυ να ακουω?

ολη την κατασταση μεχρι να πας στο νοσοκομειο και τετοια..[οταν καποια κοπελα γενναει]

δλδ σε τι φαση βρισκεσαι..π.χ.κοιμασαι...βλεπεις tv..κλπ..

πως αντιδρας..και τετοια..

ποια θα μας πει λοιπον τι εκανε μολις καταλαβε οτι της σπασαν τα νερα...η εστω οταν καταλαβε οτι γενναει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!!!!ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nαι ευχαριστως λοιπον...

ηταν ενα απογευμα οπως ολα τα αλλα..καθομασταν στον καναπε και ειχα ξαπλωσει στα ποδια του συζυγου μου..ολα καλα και ωραια..ηταν 2 εβδομαδες πριν την πητ..ε ετσι οπως παω να σηκωθω εκει σπασαν τα νερα..μενω εκπλεικτη εγω..[αν και μου ειχε πει ο γιατρος οτι θα ερχοντουσταν πιο πριν άλλα και παλι δεν το περιμενα] ο αντρας μου με βοηθαει να σηκωθω γιατι μαζι με επιασε και ενας φρικτος πονος..δεν εκανα ουτε ντουζ σπιτι φυγαμε κατ'ευθειαν για το νοσοκομειο ηταν γυρω στις 7 η ωρα το απογευμα και κυκλοφορουσε κοσμος..εγω να με βλεπετε να πηγαινω σαν κοτα μεχρι να φτασουμε στην γονια που ηταν το αυτοκινητο..με την κοιλια τοοοοοουρλα και να κραταω την μεση μου...ο αντρας μου να μου λεει μεσα στο αυτοκινητο <Αναπνοες..αναπνοες> και τι αλλο λετε ? μου ελεγε <μην σπρωχνεις και βγουνε εδω τα μικρα μεσα στο αυτοκινητο> χαχα...μετα φτασαμε στο νοσοκομειο και εγιναν ολα οπως τα ξερετε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: ωραιο θεματακι!

Εμενα εσπασαν τα νερα Κυριακη πρωι και κατα διαβολικη συμπτωση ελειπαν ολοι εκτως! Ο αντρας μου σε μια διαφημιση στο Λασιθι,οι γονεις μου σε μνημοσυνο σε ενα χωριο,ο αδερφος μου σε δουλεια κτλ..

Εγω λοιπον τερας ψυχραιμοτητας ομολογω,σκεφτομουν πως να τους το πω να μην αγχωθουν και "σκοτωθουν" στο δρομο! :silly:

Οποτε μπηκα στο μπανιο πληθηκα,ξυριστηκα,σενιαριστηκα και μετα τους πηρα και τους ειπα "μην αγχωθειτε,εσπασαν τα νερα αλλα ειμαι μια χαρα εχουμε πολλες ορες μπροστα μας..".Κι οντως ειχαμε δηλαδη εφοσον τελικα γεννησα την επομενη το μεσημερι! ;)

Εννοειται ομως πως αυτοι ηρθαν σε χρονο dt! :silly:

Ολοι να εχουν ασπρισει απο το αγχος κι εγω με το πασο μου να ψαχνω τη βουρτσα για τα μαλλια να παρω μαζι μου!! :silly:

Αφου δε με εδειραν παλι καλα!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩΠΩ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑ????ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αlkost ειλικρινα δεν ειχα καθολου αγχος παρολο που περιμενα το αντιθετο..δε ξερω τι με επιασε και ηταν λες και δεν ετρεχε τιποτα..αναισθησια να το πω;γκαβομαρα;... :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραιο θεματακι.ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΗΤ ΜΟΥ(40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ).ΞΥΠΝΑΩ 3 Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ A/C,ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΥΩΣΑ,ΗΤΑΝ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΓΥΡΙΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΞΑΠΛΩΝΩ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ :silly: .

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ(ΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ)ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΣΗΚΟΝΟΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ.ΞΥΠΝΑΩ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΠΑΩ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΞΥΡΙΖΟΜΑΙ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ(ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΩΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ) :blink: .ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑ,ΦΙΑΧΝΩ 3-4 ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΑ ΛΙΩΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ(ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ,ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ :S ).ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕ 5ΛΕΠΤΟ,ΝΑ ΗΡΕΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΛΕΩ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ(ΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ).ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΩ(ΕΓΩ Η ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ)ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ.ΣΤΙΣ 3,30 ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ Φ.Τ 3150 ΑΓΟΡΑΚΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως κοριτσια για καποιο λογο επρεπε να παω στην κλινικη να με δουνε,3 βδομαδες ακριβως πριν την πητ μου,παω εκει σαν κυρια,με εξεταζουν,πανε,ερχονται,μιλαμε,γελαμε,μιλανε με το γιατρο μου και καποια στιγμη ενω εγω ειμαι σχεδον μονη μου στην κλινικη (με πηγε ο κουνιαδος μου) γιατι δεν πηγαινα για να γεννησω υποτιθεται,ερχεται μια χαμογελαστη μαια και μου λεει ~ "θα πρεπει να κανουμε καισαρικη".χαλαρη οπως παντα εγω την λεω ~ "α!οκ!ποτε?"!νομιζα πως θα με εκλειναν ραντεβου η δολια! κι αυτη μου δινει μια υπεροχη γαλαζια μπλουζα χειρουργειου με το ονομα μου πανω και μου λεει ~ τωρα!!!!

τ ω ρ α ? ? ? ? ? εγιναν ολα τοσο γρηγορα που δεν προλαβα ουτε να σκεφτω τιποτα,ουτε τον αντρα μου που περιμενε νεα μου,ουτε οτι δεν ειχα τιποτα και κανενεν μαζι μου,τιποτα!καλυτερα ομως ετσι νομιζω!δεν θα την ξεχασω ποτε εκεινη τη μερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nαι alkost φυσικα τα εκανα τα διδυμα...ηταν το αγορακι μια χαρα με το κεφαλι ετσι αρχισαμε με εκεινο...βγηκε ολα μια χαρα και μετα η μικρη ειχε χωρο για να γυρισει ..και ετσι εκανε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ....ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ....ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΟ....ΜΟΕ ΛΕΕΙ....ΓΕΝΝΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!!!!!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 1 ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΛΗΤΩ!!!!!

ΕΓΩ ΠΟΝΑΓΑ ΠΟΛΥ...ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.....Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟΥ ΟΙ ΠΟΝΟΙ....ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.....ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ....

ΟΤΑΝ ΔΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΤΩ...ΡΩΤΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΣΤΟΙΧΕΙΑ.....ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ.....

ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.....

http://

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...