Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σήμερα θα έφερνα στον κόσμο την μπέμπα μου!!!


Recommended Posts

Αν όλα πήγαιναν καλά τώρα θα είχα στα χέρια το κοριτσάκι μου...σήμερα πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι από την στεναχώρια..αλλά σηκώθωθηκα.Την πέμπτη γέννησε η κουνιάδα μου τα δίδυμα και αύριο γεννάει η αδελφή μου τον μπέμπη της.Αύριο θα είμασταν δίπλα δίπλα στο ιασω και θα παίζαμε με τα μωρά μας...κρίμα.το μόνο [που μου έδωσε δύναμη είναι ότι επέλεξα το σωστό γιατι ξέρω ότι θα υπέφερε και πολύ.Πήρα στην αγκαλιά μου τον ανηψιό μου που΄είναι υγιείς και ένιωσα μια γαλήνη.Δεν γνώρισε την μαμά της ποτέ με αισθανόταν μόνο 5 μήνες η γλυκιά μου Ραφαέλα αλλά τώρα την προσέχει η παναγία.Να μην περάσει ποτέ καμία αυτά που πέρασα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λυπαμε πολυ γλυκια μου!!

Δεν πειραζει ομως κοιτα μπροστα και σε λιγο καιρο θα ερθει το αδερφακι της να σε γεμισει μονο χαρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έκανα β΄επειπέδου και είδαμε ότι είχε δισχιδή ράχη...έκανα διακοπή 16 ιουνίου ...σαν σήμερα θα γεννούσα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι πολυ κοπελα μου,εκανες το σωστο ομως.ευχομαι γρηγορα να σου στειλει το αδερφακι του και να νοιωσεις την αγαπη μεσα σου.ξερω πως νοιωθεις και ευχομαι να εισαι καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο λυπαμαι οταν ακουω τετοια πραγματα.... :( Να σκετεσαι οτι εχεις ενα υγιεστατο αγορακι που σε λατρευει και οτι συντομα θα του χαρισεις ενα επισηε υγιεστατο αδερφακι.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ραφαέλ πολύ λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη!! Κουράγιο όσο γίνεται! Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο και κάνενα από αυτά τα λόγια δεν θα απαλύνει τον πόνο σου! Εύχομαι πολύ σύντομα η μπεμπούλα σου να στείλει ένα αδερφάκι της ν'απαλύνει λίγο τον πόνο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομίζω πως υπάρχουν λόγια για να απαλύνει ο πόνος αυτός...

Μπράβο για τη δύναμη σου , γιατί θέλει μεγάλη δύναμη η απόφαση αυτή και ευχομαι μία μεγάλη χαρά να πάρει χεράκι - χεράκι τη θλίψη και να την κάνει ανάμνηση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εκανεσ αναμφιβολα αυτο που επρεπε δεν το συζητω.να χαιρεσε γι αυτο. τι ακριβωσ ομω ειναι αυτο? για να το μαθουμε και οι υπολοιπεσ.συγνωμη που ρωταω,ξερω οτι κανουμε εξετασεισ γ αυτα και οτι καλο ειναι να διακοπτουμε τισ κυησεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απλά δεν έκλεισε η σπονδυλική στηλη με αποτέλεσμα να ήταν αναπηρο απο τη μέση και κάτω και λόγω του υδροκέφαλο που δημιουργηθηκε απο την σπονδυλική στήλη μπορει να ειχε και πρόβλημα στο κεφάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΙΑ,ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΖΕΙ.

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και σαν να μην φτάναν όλα αυτά αυριο δεν θα πάω να δω το μωρό της αδελφής μου γιατι τρέχαν οι μυτούλες του μπέμπη μου και με κόλλησε χτές βράδυ.ελπίζω να μου περάσει σε 4 μέρες.του μικρού μου πέρασε σε 1 μέρα κατευθειάν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΟΥΛΗ.ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rafela mou lipamai poli gia ayto pou perases!!!!oti kai na poume einai ligo poli ligo!!

pernw to tharros na rwtisw stin a epipedou den fanike ???2 mines pou se koitouse o giatros den to eide????

diladi i spondiliki stili den einai oloklirwmeni apo to a!!!

signwmi pou rwtaw apla mias kai to moirastikes mazi mas...boithise mas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η σπονδυλική στήλη κλεινει την 4 εβδομάδα...εμένα στην αυχενική μου είπαν μπράβο υγιέστατο μωράκι...μετά μου είπε ο γιατρος έλα να κάνουμε ενα καρδιοτακογράφο σε ένα μηνα.δεν ειχε υπερηχο πάω το άκουσε όλα καλά μου είπε.μόλις πέρασαν 4 μέρες εγω 15 εβδομάδων πάω και του λέω ότι κάτι δεν πάει καλά μουέκανε πάλι καρδιοτακογράφο όλα καλά δεν χρειάζομε υπέρηχο μου είπε.και έφτασα 22 εβδομάδων και είδα στο ονειρό μου ότι είχε πρόβλημα το μωράκι μου και πάω και κάνω την β επιπέδου και έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου....τώρα που μίλησα με έναν γιατρο προγεννετικού ελέγχου (επιμελητης στο ιασω) μου είπε πριν να αρχίσω προσπάθειες πρέπει να πάρω φολικό για να μην ξαναγίνει εγω το πέρνω για 1 χρόνο.σε όλες τις κοπέλες το δίνει 2 μήνες πριν.και φαίνεται στην 15 εβδομάδα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερεις!!! τι σου λέω?? κάποιες απο εδω μέσα έχουν περάσει χειρότερα από εμένα και εσυ.να βλέπω ότι την κρατάω στην αγκαλία μου και πεθαινει...και την λέγαν ραφαέλα.ο γιος μου 18 μηνών δεν ξέρει ότι δεν έχουμε μπουμπου πια.ξυπνάει και κοιμάτε πάντα πάνω στην κοιλιά μου.βλέπει την αδελφή μου (αυριο γεννάει) και μου λέει ότι είναι μεγάλο τόοοοοσο το μωρό της θείας και το δικό μας είναι μικρό σποράκι αφου δεν είμαι φουσκομένη εγώ.του λέω σε 1 χρόνο θα γίνει και το δικό μας τόσο μεγάλο και χτυπαέι παλαμάκια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovanna έγραψε:

nai diladi ftaine oloi oi giatroi!!!eprepe na to eixan dei apo thn a swsta????

η ειρωνία είναι ότι ήταν υγιέστατο...έτσι μου είπε στην αυχενική.αφου δεν είναι ο υπέρηχος αυτος που κρίνει τα πάντα μη λές τίποτα και με κάνει να πετάω.σας πληροφορώ στην αυχενική όταν μου έβαλε τον υπέρηχο δεν έβλεπε το μωρό γιατι από το πολύ αγχος ήταν σφιγμένη η κοιλιά μου..και μου λέει ηρέμησε.αυτός γιατρός στο ιασω.1,5 λεπτό υπέρηχος.και όταν πήγα στην β΄επιπέδου δεν είχα άγχος γιατι σκεφτόμουν ότι στην αυχενική μου είπαν υγιέστατο μωράκι..και μόλις έβαλε τον υπέρηχο είδα το προσωπό της και κατάλαβα πριν πει ότιδήποτε.στις 15 όταν αισθανόμουν χυψολογικά κάπως αν μου έκανε ο μαλ@@@@ υπέρηχο θα το είχαμε δει...θα μου πεις πια η διαφορά?τι να σας πω...ίσως θα πήγαινα στο εξωτερικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Θέτις Κ. με το καλό η βάπτιση! Πότε είναι;;  Τι ωραία θα είσαι εγκυούλα και νονά 😍 Πώς είσαι εσύ; Και πότε έχεις ραντεβού στο γιατρό;
    • Το ίδιο με πριν προς το παρόν καθε 3-4 βδομάδες παμε... Εγώ έχω πάρει και από τα δύο. Newborn και 1-3. Σε περίπτωση π βγει ψηλός 🤣 να είμαι προετοιμασμένη 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχική και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο να είσαι σίγουρη. Στην τελευταία μου αποβολή η γιατρός με έστειλε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Έχεις κάνει αντίστοιχες εξετάσεις; 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου! Δε γράφω τακτικά αυτές τις μέρες γιατί βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη βάπτιση όπου γίνομαι νονά ❤️ διαβάζοντας όμως τα μνμτα θέλω κι εγώ να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στα κορίτσια μου που έχουν πέσει: @anna30 πέρυσι ακριβώς 2 μήνες αφότου είχα αποβάλλει το 11εβ μωράκι μας, πήγα στη βάπτιση της κόρης μιας ξαδέρφης μου. Μια γειτόνισσα της που με ήξερε φατσικα μόνο, είχε το θάρρος τότε να μου πει "εσύ δε ζηλεύεις τώρα την ξαδέρφη σου που έχει δύο κορίτσακια; Δε θα θέλες ένα κι εσύ;". Νομίζω ήταν απ' τις χειρότερες ατάκες που είπε κανείς εκείνη την περίοδο του πένθους για μένα και το σύντροφό μου. Προφανώς αυτή η κυρία δε γνωρίζε τι μου συνέβαινε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το τι σκέφτηκε να μου πει. Όπως σου είπε η @Diwni εγώ εκείνη τη στιγμή αυτόματα βουρκωσα ενώ την κοίταζα στα μάτια. Κι απλά απομακρύνθηκα. Ίσως καταλάβε κι ένιωσε ασχημα, ίσως και θεώρησε ότι ήμουν απλώς αγενής. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι θέλω να σου πω Μ αυτό; Ο κόσμος θα λέει ο,τι βλακεία του κατέβει γιατί δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Εσύ δε χρειάζεται ούτε να τους δικαιολογήσεις αλλά ούτε και να είσαι κάπως απέναντι τους. Ο,τι σου βγει. Αν έχεις το σθένος να τους βάλεις στη θέση τους, κάντο. Αν πάλι θέλεις να τους αγνοήσεις, κάντο. Να κάνεις ο,τι περνάει απ' το χέρι σου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οποιαδήποτε απώλεια είναι απώλεια και ο θρήνος είναι απόλυτα σεβαστός.  Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️❤️❤️ @Mpourmpoulo μου γλυκό, έχεις περάσει πολύ δύσκολες εβδομάδες και οι πληγές της απώλειας είναι νωπές. Το κοριτσάκι σας θα σας βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ περιφανή που είστε οι γονείς της - οι πιο δυνατοι, επίμονοι, με πάρα πολλή αγάπη. Θα σας στείλει το ουράνιο τόξο σας και θα είναι ακόμα καλύτερα απ' ότι είχατε ονειρευτεί 🌈❤️ απ' την άλλη, λυτρωτικά τα αποτελέσματα μιας και ήταν όντως τυχαίο γεγονός - εμας δε μας άφησαν να κάνουμε καρυότυπο πέρυσι μιας και ήταν η "πρώτη" φορά, κάτι που δε το καταλάβα ποτέ, λες κι αυτή η ψυχούλα δε μετρούσε γι αυτούς. Τέλος πάντων, κρατά τα θετικά, σφιξε τα δόντια και τα καλύτερα έρχονται! Έχεις παααααρα πολύ δύναμη μέσα σου αγάπη κι η ζωή σίγουρα θα σ ανταμείψει ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου να σου πω την αλήθεια οι γιατροι τι σου είπαν ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...