Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μεγάλο πρόβλημα με την ταχύτητα του site


vassiliki

Recommended Posts

Θα γίνω γραφική, αλλά το site έχει σοβαρό πρόβλημα ταχύτητας εδώ και μέρες. Αν και έχω γρήγορη σύνδεση τα θέματα αργούν πολύ να εμφανιστούν, καθώς και οι αλλαγές στις σελίδες. Μήπως φταίνε όλες αυτές οι φωτογραφίες και τα τικεράκα που ανεβάζουν τα μέλη; Ένα άλλο site ίδιου περιεχομένου με μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων δεν παρουσιάζει ανάλογο πρόβλημα ποτε και η διαχείριση έχει ζητήσει από τα μέλη να μην ανρβάζουν μεγάλες φωτογραφίες για να μην υπάρχει πρόβλημα φόρτωσης! Σκεφτείτε το σας παρακαλώ. Τον τεέυταίο καιρό αποφεύγω να μπαίνω γιατί πραγματικά βαριέμαι την αναμονή! Συγνώμη που επανέρχομαι όμως είναι πρόβλημα, και πιστεύω για πολλούς!Δεν φταίει η σύνδεσή μου, με καμμία άλλη ιστοσελίδα δεν έχω πρόβλημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ναι πραγματικα υπαρχει καποιο προβλημα με την ταχυτητα στις σελιδες...νομιζα οτι κατι φταιει στον υπολογιστη μου,αλλα αφου το εθιξαν κ αλλα μελη σημαινει οτι οντως υπαρχει προβλημα..συγνωμη για την παρατηρηση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...