Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ....


RUBELA

Recommended Posts

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ)...Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... :(:huh::blink:

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ....ΕΧΙΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι καλα!!!!! εβαλε θεμα με ονομασια δεν φοβαμαι τιποτα πια!!!!!!!!!!!!!!!!!

εισαι πολυ γλυκια rubela kai ευχομαι ο θεουλης να σου στειλει συντομα νινακι!!!!!!!!!ολα να πανε καλα!!!!! :):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου, μην στενοχωριεσαι, να εισαι δυνατη κ να εχεις πιστη ! Ολα θα πανε καλα για τον Σπυρακο σου! Ειμαστε εδω για οτι θελησεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια εγω σου ειπα ειμαι σιγουρη θα πανε ολα μια χαρα ειμαι σιγουρη..

ειναι μια ακομη δοκιμασια αλλα θα βγειτε νικητες οπως και στις αλλες...

ο σπυρος ειναι μεσα στις προσευχες ολων των κοριτσιων του mammy ειμαι σιγουρη, και ολα θα πανε τελεια....!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι σίγουρη ότι το παιδί είναι μια χαρά, απλώς είναι μία ακόμη ταλαιπωρία μέχρι να το διαπιστώσουν και οι γονείς και οι γιατροί....Οι γιατροί συνήθως είναι υπερβολικοί και στα "φουσκώνουν" για να φτάσουν μετά από χιλιάδες εξετάσεις στο ότι τα ξεπέρασαν για να τους θεωρείς "Θεούς"...

Ο Σπυράκος είναι πολύ δυνατός και θα τους διαψεύσει όλους!!!!!

Οσο για τους Μπεμπουλογονείς, κουράγιο για να αποδείξετε τα αυτονόητα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα θα πανε καλά. Μην ανισυχεις καλή μου. Τοσο όμορφο μωράκι και να μην τα καταφερει. Το ΣΚ που θα παμε Κερκυρα για εναν γαμο θα αναχω ενα κλερακι στον Αγιο Σπυριδονα. Φιλάκια στο ζουζουνακι σου. Ειναι υπέροχος γλύκας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ[ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ...ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗΣΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δείτε το θέμα "δεν φοβάμαι τίποτα"!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Σπυράκος μας είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουν εξελίξεις που είναι τα καλύτερα νέα που έχετε ακούσει γία πολλές μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΚΙΝΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ... ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ(ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ) ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ.....ΔΙΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ....ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασουλα εισαι δυνατο κοριτσακι κ στο χω ξαναπει...εεε τα γονιδια κληρονομουνται!!!!

ο σπυρακος θα ναι κι αυτος σα τη μαμα του κι ολα θα πανε υπεροχα,θα δεις!!!

στο ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρουμπη μου σε ευχαριστω πολυυυυυ πολυυυυυυυ για το ενδιαφερον και την στηρηξη σου οπως και οοοοολα τα κοριτσια εδω στο μαμυ αχχχ αν δεν ειχα και εσας τι θα εκανα!!!

ειστε η καλυτερες φιλες που θα μπορουσα να εχω ποτε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου,μόλις τώρα διάβασα τα νέα σας και αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει τελικά πρόβλημα...

Όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου!!!Ο Σπυράκος είναι γεννημένος νικητής!!!Παλληκαράκι απο την αρχή της ζωής του :)

Πολλά φιλάκια!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το έχω ζήσει , ένιωθα κενή , ξέρω όλες σου τις σκέψεις. Ξέρω πως νιώθεις το ουράνιο τόξο όμως δεν θα αργήσει να έρθει . Πάρε οοοοολλλλοοο το χρόνο σου και ψυχολογικά αλλά και σωματικά θέλεις ηρεμία και χρόνο . Να θυμάσαι όμως ότι θα έρθει και θα σε γεμίσει όλο χαρά. Καλή δύναμη κοπέλα μου 
    • Έτσι είναι! Εμένα η μεγάλη τη βρώμη δεν την ήθελε. Δοκίμασα μια δυο τρεις, Ε μετά τα παράτησα 😂😂 ναι τραχανά λαχανικών! Η μεγάλη τον έτρωγε με κλειστά τα μάτια! Να δούμε η μικρή!
    • Πώς είστε γενικά κορίτσια;  Εγώ σήμερα είμαι σαν να με πατησε τρένο. Απίστευτος πονοκέφαλος όλη μέρα σχεδόν, δεν έχω καθόλου όρεξη, κοιμήθηκα 10 ώρες το βράδυ + 3 για μεσημέρι 🤣🤣 είμαι ένα ζόμπι πραγματικά, ούτε να περπατήσω δε βγήκα σήμερα και νιώθω λίγο τύψεις που είμαι σα τη χλαπατσα όλη μέρα...  Επίσης το άλλο το καινούργιο!!! Νομίζω έχω απέχθεια στη φέτα/μυζήθρα 😱😱😱 Το πρωί έφαγα μια μπουγάτσα με τυρί που είναι η αγαπημένη μου και μου φάνηκε τόσο απαίσια που νομίζα ότι έφταιγε που ήταν κατεψυγμένη. Τώρα το απόγευμα λιγουρευτηκα καρπούζι με τυρί (δε ξέρω αν το τρώτε κι εσείς, αλλά στη βόρεια Ελλάδα νομίζω είναι must συνδυασμός 😅) και η φέτα με αηδιασε άσχημα! Νόμιζα ότι ήταν ξινισμενη, ληγμένη, δε ξέρω. Ο σύζυγος ο καημένος έτρεξε να δει ημερομηνία και ήταν κομπλέ και μάλιστα μόλις την ανοίξαμε. Τι να πω, στεναχωρέθηκα, προσπάθησα να φάω 3-4 κομμάτια με το ζόρι μπας και, άλλα μου φαινόταν λες και έτρωγα κέρματα ένα πράγμα. Πολύ απαίσια γεύση 🥴
    • Η αλήθεια είναι ότι με έβαλες σε σκέψεις τώρα 😅 λοιπόν ο γυναικολόγος στην Ελλάδα όταν του έδειξα τα περιεχόμενα της πολυβιταμινης μου είπε συγκεκριμένα ότι το σίδηρο είναι σε χαμηλή περιεκτικότητα κι ίσως να κοιτάξω για κάποιο έξτρα συμπληρώματα. Μετά όταν πήγα στην αιματολογο στο εξωτερικό συμφώνησε και μου είπε να πάρω το σίδηρο όπως έπαιρνα και προ εγκυμοσύνης γιατί λέει οι ανάγκες σε σίδηρο πολλαπλασιάζονται στη εγκυμοσύνη. Έπειτα όταν είδα και τη γυναικολόγο μου την περασμένη εβδομάδα μου είπε κι αυτή ναι και μου έγραψε και το συμπλήρωμα. Να σημειωθεί ότι απ' τις τελευταίες μου εξετάσεις (7η εν) που της είδε η γυναικολόγος, ο αιματοκρίτης μου είναι μια χαρά (42.4). Δε ξέρω τι να πω, αφού 3 γιατροί είπαν να πάρω ξέρω γω... Θα τη ρωτήσω αύριο και θα πάρω και τον Έλληνα γυναικολόγο να διασταυρώσω πληροφορίες.
    • Τραχανά λαχανικών Ε;; Έδινα και εγώ στην πρώτη μου τώρα θυμήθηκα που το πες και μετά αλλάξαμε σε κατσικίσιο που τρώει μέχρι σήμερα..όχι δίκιο έχεις η καθεμία κάνει αυτό που νιώθει καλύτερο!! Εγώ είχα δώσει κρέμα με βρώμη και φαγοπυρο δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά λένε ότι είναι πολυ δυναμωτικο και έχει βιταμίνες τώρα τι να πεις κάνουμε ότι μπορούμε όλες καλύτερο για τα ζουζούνια μας..αλλά να ακούγοντας άλλες μαμάδες παίρνουμε και ιδέες 🤪
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...