Μετάβαση σε περιεχόμενο

Και το δικο μου αστερι ηρθε μαγικα ...(foulinaki)!


Recommended Posts

Θελω τοσα να σας πω και τοσα να σας περιγραψω που δεν θα φτασουν σελιδες θα περιοριστω ομως για να μη σας κουρασω.

Την Παρσκευη 14/8 ξυπησα χαλαρα το πρωι αλλα με την αισθηση οτι κατι θα γινοταν.Ημουνα μονη μου και εφτιαξα να πιω ενα καφεδακι.Μιλησα στο τηλεφωνο με μια φιλη οπου της αναφερα απλα οτι σαν να ηταν λιγο αυξημενα τα υγρα μου και με παροτρυνε επίμονα να παρω τη γιατρο να της το πω.Οταν τη πηρα αυτη μεσα στρην αγωνια γιατι 3 μερες πριν με εξετασε και ειδε οτι πηγαινα για απαραταση (αν και γω φωναζα σε ολους οτι μεχρι τις 16 θα εχω γεννησει) αποφασισε να παει τη κορη της Χαλκιδικη για το 3ημερο και βρισκοταν 2 ωρες μακρια.αφου της περιεγραψα τα υγρα μου ηρεμησε αλλα επειδη της ανεφερα οτι ηταν απο τη προηγουμενη μου ειπε πηγαινε απλα στο ΓΕΝΕΣΙΣ για 1 καρδιοτοκογραφημα.

Εγω παλι στο κοσμο μου περιμενα να ερθει ο ανδρας μου, ο οποιος φανηκε κατα της 12 και χαλαρα αφου ειπαμε ενα σωρο αλλα του ειπα για τα καθεκαστα..:silly: :silly: ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :silly: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ?Βρε μωρο μου ενα καρδι/μα ειναι βαρετο και συνηθησμενο,:silly: αλλιως η Γιατρος θα μου λεγε να παρω και τη βαλιτσα.(την οποια σημειωση..δεν πηρα)

τελικα μετα απο καμια ωρα ημασταν στο γενεσισ χαλαροι και μεσα στα γελια ειπαμε στις μαιες οτι μας ειπεη γιατρος.Ασε που αυτες με θυμοντουσαν γιατι την Τριτη που ειχε περασει ειχα κανει και λογω της βαρεμαρας μου λεγαμε διαφορα και ριχναμε γελιο.Της δειχνω καποια στιγμη και το καθαρο(ΝΟΜΙΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)εσωρουχο και αυτη με εξεταζει με μια μπατονετα που απο ασπρη εγινε μωβ μπλε!εφυγε και οταν επεστρεψε μου λεει ηρεμα...΄΄θα σας κανουμε εισαγωγη γιατι μεχρι το βραδυ θα κρατατε στα χερια σας το μικρο σας θησαυρο..εσπασαν τα νερα σας και ΓΕΝΝΑΤΕ!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ...ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ...ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ....ΑΓΑΠΗΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΓΕΝΝΑΜΕ ΓΕΝΝΑΜΕ ΦΩΝΑΖΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

η ετοιμασιεσ γινανε ηρεμα και μεθοδικα μου βαλανε και αντιβιωση γιατι ναησυχησε η γιτρος μου οτι ητανε πολλες ωρες σκισμενος ο σακος,ειχα ηδη 3 διαστολη ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟ!Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΩ ΑΡΧΙΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ..ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ...(ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΑ)ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΙΤΗΜΑ...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΔΙΑΣΤΟΛΗ 4 ΜΑΛΑΚΟΣ ΤΡΑΧΗΛΟΣ...ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥιχ...

Η ΜΙΚΡΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΨΗΛΑ...ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ! Ειχα δηλωσει ναι στην επισκληριδιο αλλα ακομη δεν ειχα πονο.Κατα της 7 κατι με πηραξε η γιατρος κατι ο τραχηλος που μαλακωσε και αλλο η διαστοη μεγαλωσε και αρχισαν οι πρωτοι πονοι....λιγο αναπνοες λιγο περπατηματακι λιγο το χερι του ανδραμου που με κρατουσε οι πονοι δυναμωναν λεπτα στα λεπτα τωρα.Και μπηκε και η επισκληριδιος μια δοση με τη μια αφου η μικρη ηταν ψηλα..ενιωθα τις συσπασεις αλλα οχι τους πονους πια...ξαναβαζει χερι η γιατρος ηρεμη και λεει ξαφνικα ΚΑΛΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΜΑ...ΓΥΡΙΣΑ ΤΟ ΒΕΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!

ΕΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ...( Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ)ΕΛΑ ΛΙΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Η ΜΑΙΑ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

΄΄ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΦΑΛΑΚΙ΄΄,΄΄ΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ΄΄...ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΩΘΗΣΗ...ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑ...Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ , και ταυτοχρονα το πιο όμορφο θέαμα που είχαν δει τα ματια μου , το κοριτσακι μου!!10+45πμ, 3650,51 εκ.

Γυρισα και ανζητησα το βλεμμα του αντρα μου,τα ματια μου πλυμμηριζαν δακρυα το ιδιο και τα δικα του...μου τη δωσανε κατευθειαν και την ακουμπησαν πανω μου και μαγικα το κλαμμα της σταματησε,οχι ομως το δικόμου..αχ ρε κοριτσια ευτυχως ο αντρας μου ειχε την ψυχραμια και κρατησε για μερικα λεπτακια τη καμερα και πηρε αυτες τις στιγμες (εννοω οταν μου τη δωσανε)...τις βλεπω και τις ξαναβλεπω.Δε τις χορταινω.Όταν βρηκε το στηθος μου και επιασε τη θηλη με τη βοηθεια της μαιας και αρχισε , ΜΑΓΕΙΑ!!

ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ..ΟΝΕΙΡΕΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ!!Την αφησανε αρκετη ώρα και ρουφηξε μαγικα αυτο το πρωτογαλα που κυλουσε ζεστα μεσα της και της χαριζε την αγαπη μου.

δε θα ξεχασω το βλεμμα του αντρα μου και πως μου ειπε ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ???ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ??...

Τοσο μαγικα ηταν ολα που δεν πηρα χαμπαρι οτι κατω μου και μεσα μου γινοταν πανικος..η καλη μου μπεμπουλα αποδεικτηκε πολυ βιαστικη,τελικα ηταν δεμενο το ποδαρακι ττης με το λωρο και Οταν μετα απο καποια ζουλγματα των μαιων λυθηκε αυτη εκανε προπτωση κεφαλης και μου εκανε ριξη στη μητρα και επιπλεον εσπασε ενας κιρσός με αποτελεσμα να μην σταματαει το αιμα με τιποτα. η γιατρός ειχε μπει σχεδόν ολη μεσα και εβαζε παγοκυστες και δενξερω τι αλλο για να σταματησει την αιμοραγια.εγω χαμπαρι λιγο η επισκληριδιος που ειχε ακομη λιγη δραση λιγο η ευτυχια μου μεγα ναρκωτικο...απλα περιμενα να μου ραψουν το οχι και τοσο κολακευτηκο σκισιμο,το οποιο λογω των παραπανω εγινε μονο του ,δεν προλαβε η γιατρος να μου το κανει..ολα γινανε τοσο γρηγορα.ΟΞΥΣ ΤΟΚΕΤΟΣ κατα τη γιατρο μου με αισιο τελος.

Μου αφησαν και το καθετηρρα της επισκληριδιου καλου κακου(?)για ολο το βραδυ.

ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΡΥΩΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΤΕ?

ΕΜΕΙΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΔΙΧΩς ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΕΠΑΝΩ.ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΛΑΜΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...δυστυχως ομως ημουν σε δικλινΟ και δεν εμεινε μαζι μου ο ανδρας μου.Το πρωτο βραδυ περασε με δακρυα μεχρι το πρωι που μου τη φερανε ξανα!

ΚαΙ ηρθε παλι το χαμογελο...που δε θα φυγει ΠΟΤΕ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΧΑΡΕΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!Να την χαιρεστε!!!!Παντα υγεια αγαπη κι ευλογια στην οικογενεια σας!!!

Η περιγραφη σου οπως και η καθε περιγραφη απλα ΤΕΛΕΙΑ!Δεν σταματω να λεω οτι ανυπομονω να το ζησω!Σαν ονειρο φανταζει!Θαυμα!Φιλακια να σαι καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λινακι μου γλυκο!!!!!!!!Να σου ζησει κοπελαρα μου!!!!

Τι ομορφες κ μαγικες στιγμες εζησες-ζησαμε!!!!!!!

Ολα τα καλα στη ζωη σας!!!!!!!!!!

υγ....καλα εεε?ειμαστε μεγαλα "οργια" τελικα!!!!Παλι καλα δεν μας βγηκαν στο δρομο τα μωρα!!!Εσενα δεθηκε στο λωρο για να μην πεσει,εμενα τον...κοντυνε στη μοδιστρα(χεχεχεχε)...ξεραν τι γκουφυ-μανουλες εχουν!!!!!!!!φιλακια πολλααααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΡΕ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑ ΘΑΥΜΑ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ...

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΚΟΥΦΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΔΑΚΡΥΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω βρε κοριτσακι μου τι ομορφη περιγραφη!!!Για κατι τετοιες μεγαλες στιγμες αξιζει να ζουμε ειτε τις βιωνουμε οι ιδιοι ειτε μας τις περιγραφουν!!!Να τη χαιροσαστε !!Να ναι γερη και τυχερη η κορουλα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Λινάκι... συγκινήθηκα!! Τι πέρασες κοπέλα μου;; Τέλος καλό όμως... όλα καλά!! Να χαίρεσαι την κοράκλα σου.. Υγεία πάνω απ'όλα και στις δυο σας!!! Καλή λοχεία να έχεις!! Και γρήγορη κ ανώδυνη ανάρρωση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχχ συγκινήθηκα τόσο πολύ....τόσο μαγικά τα φαντάζομαι και εγώ όλα που ηταν σαν να τα έζησα μέσα απο τη περιγραφή σου!με έκανες και δάκρυσα.. οι ωραιότερες στιγμές του ανθρώπου..η ποιο μαγική και η ποιο ανεπανάληπτη στιγμή για το μικρό θαύμα που μας χαρίζει η φύση.

να είναι καλά η καινούργια σου οικογένεια και εύχομαι να είναι γερό και τυχερό το μωρό σου..καλως ήρθε στον κόσμο μας!!!!!!!!!!

φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το λεχουδακι σας...γερό , καλοφωτισμένο και τυχερό...!!

Ακομη και μπορω να διαννοηθω ότι θα ζήσω τόσο μεγαλη ευτυχία τον Απρίλη..( αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε !!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να χαιρεσαι καθε στιγμη με το κοριτσακι σου!

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

Ευχομαι καθε οικογενειακη ευτυχια και το μικρουλι σου να ναι παντα γερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζήσει η μπεμπούλα

και πάντα καλότυχη να είναι!

αχ τι ευτυχία...

να τη χαίρεσαι και πάντα ευτυχισμένη να είσαι :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΑΚΛΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Foulinaki μου

Αυγουστομανούλα μου

να σας ζήσει το μπεμπάκι!!!!!!!!!

Όλα τα Αυγουστομωράκια μας τελικά

έχουν κάνει ...καταπληκτική είσοδο(!)

στον κόσμο μας, εεεεεε;;;;;;;;;

Μοναδική η περιγραφή σου,,, συγχαρητήρια

για το θαυματακι σας,

σίγουρα σας αξίζει κάθε ευτυχία!!!

Να το καμαρωνετε το μπουμπουκάκι σας

κ να χαιρόσαστε!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα με συγκινησατε,ειανι απιστευτο να εχεις ανθρώπους που ξερεις οτι σε σκεφτηκαν εστω αι αν δεν ξερουν απο χρονια και ζουν μαζι σου εστω και για ενα λεπτο αυτα που τους περιεγραψες και αισθαννται οπως και συ ..σας ευχαριστω όλες και σας ευχομαι τα καλυτερα από καρδιας..υγεια και μονο ευτυχια στη ζωη σας ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...