Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στα 2 πως λετε να ξεκινησω το θεμα του γιο γιο?


Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Ο γιος μου ειναι 2 ετων. Σκεφτομαι σιγα σιγα να ξεκινησω το θεμα του γιο γιο επειδη το Μαρτιο που θα ειναι σχεδον 2,5 (ισως καταλληλοτερη ηλικια) γενναω το δευτερο. Φοβαμαι πως αν τον ξεκινησω κοντα στη γεννα , με την αλλαγη που ουτως η αλλως θα υπαρχει στο σπιτι , το παρει τελειως αρνητικα. Μεχρι να γεννησω εχω 5,5 μηνες μπροστα μου. Λετε να τα καταφερω? Τουλαχιστον να κανω μια προσπαθεια. Θελω να βρω καποιο τροπο χωρις να νιωσει οτι πιεζεται.. Μου φαινεται βουνο το ολο θεμα γι αυτο χρειαζομαι τις συμβουλες σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια απο μενα! Μι καλη ιδεα ειναι να τον βαλεις να καθισει στο γιογιο

και να του διαβαζεις αγαπημενα του παραμυθια, ενω ταυτοχρονα θα χσολιαζετα μαζι τις εικονες! Ετσι θα ξεχαστει και θα κανει! Εννοειτε οτι

μετα θα ακολουθησει επιβραβευση και πανηγυρισμοι και οτι θα επαναλαμβανεις συναιχεια την κινιση αυτη!

Ετσι εκανα κιεγω με τη μικρη μου, κοπηκε 19 μηνων απο τις πανες!(στα κοριτσακια ειναι ευκολοτερο)

Καλη επιτυχια!

Α! και μην ξεχασεις να τα ριξετε μαζι στη λεκανη. Θα το διασκεδασει πολυ!

Θελω μπλουμ ελεγε η δικη μου:silly: !ΚΑι της αρεσε να παταει η ιδια το καζανακι!

Sorry που εγινα πολυ παραστατικη!:P φιλια!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JUDI καλησπέρα!

Να χαιρεσαι το αγοράκι σου και με το καλό το νινί σας ;)

Δεν έχω ακόμη προσωπική εμπειρία οπότε θα σου πω πως σκέφτομαι να το κάνω εγώ,''θεωρητικά''.

Παρουσιασε του το σαν παιχνιδάκι.Όπως είπε και η Μπέλλα μπορείτε να διαβάζετε συγχρόνως κάποιο παραμυθάκι ή να έχει το αγαπημένο του παιχνίδι.Επίσης ένας πίνακας επιβραβευσεως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.Όσες περισσότερες φορές χρησιμοποιεί το γιο γιο τόσα περισσότερα αστεράκια θα πάρει ;)Θα μάθει και την έννοια της επιβράβευσης...

Ας διαλέξει ο ίδιος κάποιο γιο γιο που του αρέσει πχ με τον αγαπημένο του ήρωα ή μοτίβο ;)

Αυτά απο εμένα!

Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι αυτο το μπλουμ αρεσε και στα ξαδερφακια του πολυ!!! Την πανα να του την φοραω?? ΄΄Η την ημερα να του φοραω βρακακι ? Εχω παρει και κατι εκπαιδευτικα βρακακια που εχουν σαν επενδυση μεσα. Σην αρχη η κορη σου φοβοταν να καθισει?? Συγωμη σε τρελανα στις ερωτησεις αλλα ειμαι και εγω πρωταρα μαζι του!!Παρηγορο οτι η δικια σου καθαρισε τοσο νωρις!!! Μπραβο σου παντως! Τα αγορακια ειναι πιο δυσκολα λενε , τεμπελιαζουν πιο πολυ. Εγω ειμαι και με αποκολληση και φαντασου τι χαμος εχει να γινει.Εχω αγχωθει λιγακι με το πως να το χειριστω.. Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι καλε! Θα παρετε σλιπακι ! Αλλωστε εισαι μεγαλος πια!

Σλιπακι οπως ο μπαμπας!

Βεβαια να ξερεις οτι θα εχεις.... απωλειες!

Φροντισε να του το θυμιζεις συναιχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ hope και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα...Πολυ καλη ιδεα αυτη με τον πινακα επιβραβευσης. Θα το εφαρμοσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπερα,

σε μενα βοηθησε πολυ η επιλογη του γιογιο απο τον ιδιο.Περυσι πηγαμε παρεα στο τζαμπο και διαλεξε ενα σαν λεκανακι με καπακι και καζανακι(κουμπι με μουσικουλα) των 10ε.Στην αρχη το ειχα στο σαλονι και το περιεργαζοταν συνεχεια, σιγα σιγα ξεκινησε τα τσισα καθιστος και οταν το εμαθε το πηγα στη τουαλετα.Τα κακα δεν τα εκανε ευκολα εκει,αλλα το εμαθε.Οταν γεννησα τον μαρτιο που ηταν 3 ετων παρα 3 μηνων εκανε ενα μικρο πισωγυρισμα αλλα το ξεπερασε γρηγορα.

Επισης καθε βραδυ πριν παμε για υπνο τον πηγαινα για τσισα οπως και το πρωι.

Απο το καλοκαιρι φετος κανει μονος του στη λεκανη, και μαλιστα επειδη εχουμε και wc, το εχω κανει μπανακι μονο δικο του, κολλωντας αυτοκολλητα της επιλογης του στα πλακακια.Ετσι ξερει οτι ειναι δικος του και μονο χωρος.

Καλη συνεχεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΜΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2,5 ΕΤΩΝ. ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ, ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΕΤΕ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ! ΠΑΝΕΣ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ. ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΙΑ) ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ! ΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΞΩ! ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΞΙΑ. ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΠΕΡΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΩΣ! ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω Καντινου μου για τις συμβουλες! Μονο που ειναι αγορακι!! χι χι!! Ελπιζω το δευτερο να ειναι κοριτσακι!! Περιμενω να μαθω!! Χαλια φυσικα και θα στρωσουμε φετος. Δεν θα ζεστανει το σπιτι χωρις.Δεν βολευει η εποχη βεβαια... Αν αφησω το παμπερ φοβαμαι οτι θα βολευτει και δεν θα εχουμε προοδο! Αν τον αφησω χωρις φαντασου τι εχει να γινει με τα ατυχηματα..Τον Μαρτιο βεβαια γενναω και φοβαμαι οτι αν ξεκινησω τοτε που θα ειναι 2,5 , μαζι με την γεννηση του παιδιου δεν θα εχουμε αποτελεσματα γρηγορα. Απο αυριο λεω να ξεκινησω με τις συμβουλες σας!! Να δουμε τι θα γινει. Δυσκολα τα πραγματα...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΩΧ, ΑΓΟΡΙ? ΣΥΓΝΩΜΗ! ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΣ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα δεν θα τρελαθουμε κιολας. Ουτως ή αλλως εξαρταται και απο το παιδι αν ειναι ετοιμο ή οχι. Εχεις δικιο σε αυτο.Αλλα θα κανω μια προσπαθεια χωρις να τον πιεσω ιδιαιτερα. Και αν τα καταφερουμε κερδος θα ειναι! Απο αυριο θα ξεκινησουμε με την αδερφη μου τις προσπαθειες!! Θα σας πω αυριο τις πρωτες εντυπωσεις που ειχε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...