Μετάβαση σε περιεχόμενο

''ΥΠΟΥΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ''


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 30η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΖΥΜΑΡΑΚΙ!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΡΟΖ ΡΑΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΕΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ(ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ),ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΕΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΕΤΣΙ??ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ??ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΡΟΖ/ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΠΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ.

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ DROP!!ME TO KΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ,

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΡΕΜΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟ

ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ ΟΣΟ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ,ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ντροπ... ωραίος τίτλος.... :lol::lol::lol::lol:

Εγω έβαζα απο την αρχή μία φυτική, κορρες, αλλά έβγαλα πολλές λόγω κιλών και να σου πω προς εκπληξη μου οι πιο πολλές τώρα μετα απο 11 μηνες σχεδόν έφυγαν!!:woohoo: :woohoo:

Εχει να κάνει καθαρά με τον τυπο του δερματος αμα θέλουν να στην κάνουν τη ζημιά θα στην κάνουν.. :lol: :silly: :woohoo:

Καλό υπόλοιπο και καλώς α δεχτεις το μωράκι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντροπ είναι στο δέρμα σου αν θα κάνείς ή όχι ραγάδες..Η κρέμα απλώς θα σε βοηθήσει να μη γεμίσεις μέχρι το λαιμό που λέμε..αλλά θα κάνεις. Κι εγώ έκανα και πασαλειβόμουν από το πρωί μεχρι το βράδυ με κρέμες..τις απέκτησα στον 8ο με 9ο...στο τέλος δηλαδή..δεν πειράζει ασπρίζουν και αν κάνεις και κοιλιακούς δε θα φαίνονται σχεδόν καθόλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ.......ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω κουκλα μου ειχα παρει 2

μια απο τα λητω και μια το φαρμακειο

εβαζα 3 φορες την ημερα

μεχρι και την 34 τιποτα απο ραγαδα! τι χαρα!!!!

μετα απο 2 μερες ξυπναω το βραδυ με αφορητους πονους στην κοιλια

το ενα να εχει τεντωθει προς τα δεξια οσο δεν παει αλλο

και το αλλο να εχει τουρλωσει τον ποπο μπροστα ές και κατι τσιμπαγε.

ο ενας να βαζει κοντρα στο κεφαλι του αλλου.

την επομενη!!!!

ολη η κοιλια γεματη χαρακιες ΄παντου

κι οταν λεω χαρακιες

μονο τα κλαματα που δεν εβαλα οταν την ειδα.

ευτυχως σκεφτομαι υπαρχουν και οι πλαστικοι

κανε οτι μπορεις = βαζε και βαζελινη να τις αποφυγεις οσο μπορεις

μετα οσες εχεις θα πας αρχικα στον δερματολογο και κατι θα κανεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marker επειδη το εψαξα αρκετα το θεμα με τις ραγαδες ουτε με πλαστικη δεν φευγουν....μηπως ξερεις κατι που δεν ξερω?....ολη η κοιλια μου εχει γινει χαλια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω απολυτος με τις κοπελες,εγω ειμαι μολις στην 16 εβδομαδα και η κοιλια μου ισα που φενεται ομως εχω και εγω καποιες.Βαζω και εγω απο την αρχη κρεμα αλλα...ειναι το δερμα τι να κανουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασω το εψαξα αρκετα και υπαρχει μια διαδικασια χωρις βεβαια να εχεις 100% αποτελεσμα

αρχικα πας σε δερματολογο που σου κανει κατι θεραπειες με απολεπισεις και αλοιφες και δεν ξερω γω τι αλλα φαρμακα

και μετα αν δεν εχουν εξαληφθει οσο θες κανεις και θεραπεια με laser συνηθως την κανει πλαστικος που εχει παρα πολυ καλο αποτελεσμα.

με την μαια μου που το συζητησα μου ειπε να κανω κατευθειαν laser αλλα αφου μπορει και με λιγοτερα χρηματα να εχεις αποτελεσμα γιατι να ξοδεψω τοσο λεφτα.

αν και λογικα η διπλη θεραπεια θα ειναι καλυτερη.

αα!! οσο πιο νωρις πας απο την στιγμη που εμφανιστηκαν τοσο πιο καλο αποτελεσμα εχεις.

τωρα εγω θα θηλασω κιολας

οποτε δεν ξερω ποτε θα το κανω

παντως οταν βγω απο την κλινικη θα παρω τηλ την δερμοτολο μου να

τα πουμε καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπέλα μου με το καλο το κοριτσάκι σου!!Δυστηχως πιστευω και γω οτι ειναι καθαρα στα δερματα!!εγω απ την αρχη της εγκυμοσυνης εβαζα κρεμα 2 φορες την μερα και οταν εκανα μπανιο μετα εβαζα λαδακι παιδικο για περισσοτερη ενηδατωση!!Μετά την εγκυμοσύνη εμφανιστηκαν ροζ γραμμουλες στην περιοχη της ςκοιλιάς!!!!βαζω κρεμα αλλα δεν βλέπω και πολλα αποτελεσματα!!!Παρηγγειλα και την rejene!!!!!απο telemarketing!!!! για κάποιο άλλο λογο χρησιμοποιω τις τελευταιες μερες την kelosoft ειναι πάρα πολυ καλη εχω αρχισει και την βαζω και στις ραγαδες!Ειναι πανακριβη μονο!!40 ευρω ενα μικρο σωληνάκι!!ακομα ειναι νωρις για να δω αποτελεσματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΊ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ LASER ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ...:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω βασω μου

ωραιο θεματακι παντως

οταν θα το κανω

γιατι θα το κανω συντομα

κι εμενα με πιανει εγκεφαλικο οταν την βλεπω την κοιλια

θα σας γραψω λεπτομερειες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΗΝ PREVENSTRIA THΣ FREZYDERM,ENΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΗ SIMULCIUM.ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 9 ΚΙΛΑ,ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΟΣ Η FREZYDERM ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ RECONSTRIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25ΕΥΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΠΡΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κι απο μενα!!Θα ηθελα κι εγω οι ραγαδες που εχω να ηταν απο νινακι αλλα δυστηχως βρισκονται παντου απο μονες τους!!!Πραγματικα ειναι θεμα δερματος....ειμαι 50 κιλα ποτε πανω ποτε κατω,παντα γυμναζομουν και απο διατροφη μια χαρα κι ομως οι ραγαδες κανουν πανηγυρι στο σωμα μου....καθολου ελαστικο και ξηρο...αφηστε τα!Παντως μια γνωστη μου το μονο που εβαζε ηταν ελαιολαδο μια φορα την ημερα μπορει και δυο εβαζε παντου...και επισης εχω ακουσει πολλες για την βαζελινη!Αυτα...παντως μην αγχωνεστε...αν χασετε τα κιλακια μετα και με λιγη γυμναστικουλα δεν φαινονται πολυ!Αλλωστε η εγκυμοσυνες τα εχουν αυτα τι να κανουμε.Να στε καλα με το καλο να ρθουν τα νινακια σας και να τα χαιρεστε οσες τα εχετε ηδη αγκαλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΑΛΛΕΣ:( ),ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΥΠΑΡΗΣ ΥΦΗΣ ΤΗΣ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΛΕΕΙ).ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ??ΒΑΖΩ ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ,ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΣΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ'',ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ!!:lol:

ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ!ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ!!! :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΑΓΑΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΘΕΙΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η REJENE ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mou tha sou pw ki egw thn gnwmh mou giati to exw psaksei poli to thema.. oxi toso gia tis ragades (eimai sthn poli arxh ths egkumosunhs mou) alla giati ithela na mhn xrhsimopoiw pleon kallintika sampouan kai kremes tou emporiou me kathe logis xhmika! Prin de me peiraze giati hmoun upologh tou eautou mou, twra omws i psixoula pou megalwnei mesa mou de ftaiei se tipota! Oson afora thn vazelinh einai ipoproion tou petrelaiou sinepws mhn thn xrhsimopoieite.. einai pera gia pera xhmiki ousia..

Meta loipon apo poli psaksimo kai polles apogoiteyseis kai katarresysh muthwn gia gnwstes upotithemenes fysikes etaireies (vl. korres, apivita, body shop, mastic spa klp.) kateliksa sta kallintika WELEDA (www.weleda.gr) kserw den einai gnwsta kai sigoura stous perissoterous de leei tipota to onoma. Alla apo oso epsaksa kai ematha einai ta mona pragmatika fytika!

Pera apo ayto omws sxetika me tis ragades exoun ena eidiko ladi to opoio aplwneis kai apo martyries pollwn gynaikwn se forum pou mpika ontws kanoun poli kali douleia..

Elpizw na voithisa.. egw pantws exw idi promhtheythei kremoules, sampouan klp.kai einai para poli kala! stous epomenous mhnes tha frontisw kai gia tis ragades ;)

filia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...