Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 276
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΟΣΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΕΤΣΙ??????? :P:D

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝ Δ ΦΥΓΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ΄Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Δ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ...)

ΑΛΛΑ..... ΑΝ Δ ΦΥΓΟΥΜΕ 90% ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΝ Δ ΧΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ STHN

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ :P ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ

ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧ!!!!!! ΠΑΝΤΩς ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ(ΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ)ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑΜΙ ΓΙΑΜΙ Κ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Δημοσίευση

Ωραία - ωραιότατα!!!!! Έχει αρχίσει και μαζεύεται κόσμος..... και κοσμάκης...... μπράβο!!!! Μη μιλάτε για μπουγάτσες βρες παιδιά.... απ' το πρωϊ θέλω να φάω...... farine lacte!!!!!!! Κι έχω και μια ταχυκαρδία..... άλλο πράγμα!!!!!

Επειδή με τίποτε δε μου ανοίγει τις σελίδες το ατιμούτσικο το Mammy..... δε μπορώ να μπω στο ......."ςςςςςςς λέμε τα δικά μας!!!!!!!" κι έτσι θα σας χαιρετήσω από εδώ, καλά?

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλες κοπέλες μου!!! Καλά να περάσετε σε ό,τι κι αν κάνετε..... φιλιά πολλά και να μου προσέχετε!!!! Πάω να σιδερώσω:angry: !!!!!! Bye!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κ από μένα κορίτσια, μπορώ να δηλώσω κ εγώ συμμετοχή :blush: ??? Αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, θα έρθω. Μπουγατσούλα είσαι από Σαλαμίνα :woohoo: ??? Είναι ο άντρας μου από κει και πάμε σχεδόν κάθε ΣΚ.

Δημοσίευση

οχι εγω γλυκια μου

εχει εξοχικο η πεθερα μου εκει.....

κ εμεις οποτε μπορουμε παμε για σ/κ

κ γιατι να μην μπορεις καλε??????????

βρωμανε τα ποδια σου ??????????

αχαχαχχαχαχαχχαχα αχαχχαχαχαχα αχαχχαχαχαχχα

black (χουμορ)χωρις παρεξηγξση

αααααααααχχχχχαχαχαχαχχαχ

τι λεω παλι η τρελη!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

marilou φυσικα και μπορεις να ερθεις κοπελα μου δεν εχει νεες και παλιες η παρεα αντιθετα θελουμε να αυξανομαστε συνεχεια την πρωτη φωρα που πηγαμε στην πλακα ηταν σαν να το ειχαμε σκασει απο ορφανοτροφειο χιχιχι ολοι μας κοιταζαν καλα καλα τωρα που θα ειμαστε πιο πολλες να δεις τι θα γινει σωου θα ειμαστε

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Ελενακι αν τα καταφερουμε να παμε και οιδυο να κανονισουμε να παμε μαζι να εχουμε και παρεα στο λεοφορειο και στο μετρο

Εννοείτε!! Θα σε πάρω τηλέφωνο αν είναι να συννενοηθούμε... Θα είναι super!! Αν όλα πάνε καλά και καταφέρω να έρθω στην συνάντηση.. που το εύχομαι σαν τρελή.. Μέχρι το μετρό μάλλον θα πάω με το αμάξι μου!! Οπότε.. σε παίρνω εγώ!! :)

Δημοσίευση

ntia έγραψε:

εμεις ειμαστε καμμια 200αρια μετρα απο το club "στοα".διπλα ειμαστε βρε συ...:woohoo:

να βρεθουμε κανα σ/κ αμα ταιριαξει..

οντως ειμαστε πολυ κοντα

κ βεβαια να βρεθουμε αν ταιριαξει το συζητας??????

χααχχα:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕΝΩ ΓΕΡΑΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ..ΟΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9..ΧΑΧΑ.. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Βασούλα. Θα πάρω το μετρό από Κορωπί για Σύνταγμα.Αν σε βολεύει να το πάρεις από επόμενη του στάση (Δουκ.Πλακεντίας ή Αγ. Παρασκευή,δεν ξέρω καλά τις περιοχές) να συναντηθούμε μέσα στο μετρό,αν μπορέσουμε δηλαδή.

Καλήμερα Αναστασία.Πρωινή-πρωινή. :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...