Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πληροφορίες για το μαιευτήριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


misspsipsina

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Βρισκόμαστε στον 3ο μήνα κυησης και ο γιατρός μας είναι στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Μεχρι το επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα θα ήθελα κάποια που έχει γεννήσει εκεί ή έχει ακούσει να μου πει τις εμπειρίες της όσον αφορά τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το να μπορώ να έχω το μωρό μαζί μου στο δωμάτιο και να το θηλάζω αντί να μενει αλλού και να το ταϊζουν οι μαίες.

Επίσης θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για τους διαθεσιμους τύπους δωματίων, καθώς και το αν μπορεί να κοιμηθεί κάποιος μαζί μου σε περίπτωση μονόκλινου δωματίου (αν υπάρχουν).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σου!!

εγω γεννησα στο αλεξανδρας πριν τεσσεραμισι μηνες και ετυχε να με βαλουν στις καινουργιες πτερυγες που ανοιξαν σε δικλινο!!

η αληθεια ειναι οτι μονοκλινα δεν υπαρχουν διαθεσιμα ευκολα γιατι δεν υπαρχουν και πολλα!!!

σε δικλινο λοιπον υπηρχε αυστηρα το ωραριο επισκεπτων δεν αφηναν καποιον να μεινει το βραδυ εκτος αν ηταν γυναικα και αν ειχες κανει καισαρικη που επρεπε να σε βοηθησουν!!

οσον αφορα τα μωρα το εχεις μαζι σου συνεχεια μεχρι και μπανιο το κανεις εσυ!!

οσον αφορα την εξυπηρετηση απο νοσοκομες κλπ εμεις δωσαμε ενα δωρακι στην προισταμενη και καταλαβαινεις ηταν ολοι απο πανω μου!!!

στις αλλες κοπελες που δεν ειχαν δωσει κατι δεν υπηρχε και ιδιαιτερο ενδιαφερον απο οτι ειδα!

το φαγητο ηταν χαλια!!!χαχαχαχα!!οφειλω να το πω!

σε γενικες γραμμες ενταξει τωρα με τις καινουργιες πτερυγες ειναι καλυτερα τα πραγματα!σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και ακομα πιο τελειο τοκετο!!

φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα!! Εγω γεννησα στο "αλεξανδρα" πριν απο πεντεμιση μηνες στην πτερυγα κονσολα. Εμεινα παρα πολύ ευχαριστημενη τοσο απο το προσωπικο οσο και απο το φαγητο. Ηταν πεντακαθαρα τα δωματια ολοκαινουργια και οι μαιες πολύ ευγενικες. Βέβαια υπαρχει πολύ ελεγχος απο τον διευθυντη κ Αντσακλη και τοτε που γεννησα εγω περασε 2 φορες για επιτηρηση της πτερυγας και ολο το προσωπικο ηταν σαν να επροκειτο για επιστρατευση καθαριζανε και τακτοποιουσαν στα δωματια τα παντα.. ευθυγραμμιζαν ακομα και τις βαλιτσες μας. Παντως όταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησω 2ο μωρακι παλι εκει θα παω στα σιγουρα καθως στο αλεξανδρας οι περισσοτεροι γιατροι ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και ειναι στην πλειονοτητα τους υπευθυνοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε femme εφτιαξαν την κονσολα!!!! δεν το πιστευω!!!! επρεπε ηταν χαλια οταν γεννησα εγω πριν 14 μηνες και μιας και ηταν η μοναδικη πτερυγα που επρεπε να φτιαχτει τωρα πλεον ειναι super το αλεξανδρας

παντως σε θεμα προσωπικου ηταν αψογο!!! εγω δεν εδωσα ουτε ενα χαρτζιλικι και ειχα σηνεχεια τις μαιες πανω απο το κεφαλι μου.ερχοντουσαν με πλενανε(εκανα καισαρικη)να μου κανουν τις ενεσεις μου να μου μετρανε συνεχεια την πιεση μονο την πρωτη νυχτα εμεινε η μαμα μου μαζι γιατι ειχα ορο αλλος δεν επιτρεποταν ελπιζω να εχει φτιαξει εκει εκτος απο τους θαλαμους και το επισκεπτηριο χιχι

εμενα λογω ειδικης περιπτωσης με αφηναν οι μαιες και εβγαινα εξω ακομη και νυχτα (και εγω τους κερναγα καφεδακια και κουλουρακια)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα εγω γέννησα στο Αλεξάνδρα πριν 17 μήνες...Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη για δημόσιο ήταν αρκετά καθαρό οι μαίες με βοήθησαν πολύ με το θηλασμό κ ότι άλλο ήθελα κ έβλεπες οτί το κάναν με ευχαρίστηση κ όχι αγγαρεία μου είπαν κ μου έδειξαν πως να κάνω μπάνιο το μωρό όταν πάω σπίτι,αν μείνεις σε μονόκλινο μπορεί να μείνει & ο άντρας σου στα άλλα δωμάτια μόνο γυναίκα οτιδήποτε αλλα αν θες να ρωτήσεις πες μου ποιο γιατρό έχεις??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑς ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΝΕΛΑΒΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

Γεννάω και εγώ στο Αλεξάνδρας σε λίγες βδομάδες, είμαι στη 34 τώρα, έχω το κ. Σύνδο γιατρό και μου φέρεται άψογα θα ήθελα να μου πείτε όμως με το θέμα της επισκληρειδίου τι γίνεται ενώ έχουμε συμφωνήσει με το γιατρό ότι θέλω να κάνω οπωσδήποτε και συμφώνησε να γίνει εγώ αγχώνομαι. Έχω χάσει τον ύπνο μου τελείως το τελευταίο τρίμηνο και κοιμάμαι μόνο μέρα Θέλω να μου πείτε αν έχει κάποια εμπειρία εκεί, από την αρχή εως το τέλος με επισκληρείδιο και να μην πόνεσε τόσο. Γιατί έχω ακούσει ότι στα δημόσια δεν σε αδρανοποιούν συνέχεια και μέχρι τέλους, για να νιώθεις και να βοηθάς καλύτερα, με την ένεση και την ανακατεύουν με παυσίπονη και δεν μπορώ να ηρεμήσω φοβάμαι πολύ το πόνο αυτόν....και οι γιατροί σου λένε ναι αλλά εκείνη τη στιγμή θα τα δούμε όλα πιο αναλυτικά, εγώ θέλω να ξέρω από πριν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...