Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόνοι στις οωθήκες, κοιλιά , είναι συσπάσεις?


Recommended Posts

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτησω πως ξεχωρίζουμε τους πόνους στη μήτρα οταν είναι απο συσπασεις, η οταν είναι επειδή απλά μεγαλώνει η μήτρα.

Τον τελευταίο καιρό δουλεύω πολύ και αρκετές ώρες και δυστηχώς ορθοστασία καθώς είμαι και κομμωτρια, αλλα ανησυχώ γιατι έχει λίγες μέρες που μετα τη δουλειά πονάει η κοιλιά μου.Σήμερα πονούσα αριστερα και δεξια χαμηλά! πρέπει να ανησυχώ? (μαγνήσιο δεν πέρνω)

Νιώθω πολύ ενέργεια γενικά και κοιτάω να το εκμεταλλεύομαι,αλλα δεν ξέρω αν κάνω καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρα κοπελα θα σε συμβουλεψω να μην κουραζεσαι υπερβολικα τωρα που εισαι εγκυος,καλυτερα να δουλευεις λιγοτερες ωρες αν γινεται!Προσπαθησε να καθεσαι οποτε βρισκεις ευκαιρια και να τεντωνεις τα ποδια σου ωστε να ξεκουραζονται!Οι συσπασεις της μητρας μοιαζουν με τα πονακια περιοδου,καλο ειναι οποτε νοιωθεις ετσι να ξαπλωνεις να ξεκουραζεσαι προληπτικα!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera..eimai kai go egkios 18 evdomadon kai douleuo kai go polles ores kai orthia...genika otan ponas tha prepei na kathesai...den xero sigoura an einai suspaseis alla kalo den einai..to niotho kai go polles fores..oson afora to magnisio na pairneis.emena me exei voithisei polu.pes to ston giatro sou.pairno 3 xapakia tin imera trofocart...kai ponaw spania...

me to kalo to moraki sou!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου για πρόσεχε λίγο...

Μην ξεχνάς ότι το σώμα σου τώρα υπερλειτουργεί για να στηρίξει και την ανάπτυξη του μπεμπε και εσένα, οπότε μπορεί να νιώθεις πολλή ενέργεια αλλά καλό είναι να κρατάς δυνάμεις και να μην κουράζεσαι πάρα πολύ.

Καλό είναι να πάρεις και το γιατρό σου να του πεις γι'αυτές τις ενοχλήσεις.

Προσέχουμε για να έχουμε.. ;)

Φιλάκια πολλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ κοπέλα μου θα σου πρότεινα να μην κουράζεσαι τόσο,

καταλαβαίνω ότι η δουλειά είναι σημαντική αλλά μην τη βάζεις σαν πρώτη προτεραιότητα..

Όσον αφορά τα πονάκια συμφωνώ με την Υβόννη, όταν ρώτησα τον γιατρό μου (γιατί πονάει κ το έντερο μου συχνά) μου είπε ότι οι συσπάσεις είναι σαν πόνοι περιόδου.

Επίσης καλό θα ήταν να μιλήσεις μαζί του γιατί από ότι ακούω τα πονάκια όταν είναι τσιμπιματάκια-οχι κράμπες είναι φυσιολογικό στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλα δεν ξέρω για τον μήνα που είσαι εσύ που μπορεί να οφείλονται.

Ε'αν πάρεις το γιατρό σου πες μας κ εμάς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα κοιτάξω να ξεκουραστώ λίγο.Δυστηχως ο Σεπτεμβριος είναι γεμάτος γάμους και με πολύ τρέξιμο και άνγχος καθώς είχα και νύφες..επομένως καταλαβαίνετε ορθοστασία.

Θα πάρω το γιατρό μου τηλ. αύριο.Σήμερα πάντως είμαι πολύ καλητερα, δεν πονάω καθόλου.Ειμαι αραλίκι απο το πρωί απο καναπέ στο γραφείο και το αντίστροφο! Θα τον ρωτήσω και για το μαγνήσιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...