Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τραχηλικη βλεννα


Konstans

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους κ σε ολες!

Καιρο τωρα διαβαζω τις συζητησεις σας κ ηρθε πλεον η ωρα να ενταχθω κ εγω στην παρεα σας, αν μου το επιτρεπετε φυσικα ;-)

Εχω παρει αρκετες χρησιμες συμβουλες διαβαζοντας τα αρθρα σας, εχω ομως μια απορια...Εμενα ο κυκλος μου ειναι 28 μερες κ η περιοδος διαρκει 5 μερες. Εχω παρατηρησει οτι την 10η μερα(απο την πρωτη μερα περιοδου) εχω τη λεγομενη τραχηλικη βλεννα, εντονη, ως γνωστο, ασπραδι αβγου. Δεν συμβαινει σε καθε κυκλο αλλα τις περισσοτερες φορες. Η ωορηξια λοιπον λενε οτι ερχεται μετα. Το ερωτημα μου ειναι, ποτε δηλαδη? Την ιδια μερα η μεσα στις επομενες? Υπαρχει κανονας? Τον Αυγουστο την ημερα που ειχα τη τραχηλικη βλεννα, ειχα κ ολοκληρωμενη επαφη με το συντροφο μου. Οπως κ 2 μερες μετα. Ειναι σωστο το σκεπτικο μου βρε παιδια??? Περιμενω περιοδο στις 13 Σεπτεμβριου. Το καλο στην υποθεση ειναι οτι αγχος δεν εχω καθολου....οποτε το δωσει ο Θεουλης.... Σας ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για την φλυαρια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα KONSTANS απο οσο ξερω μπορει και να εχεις ωοριξια και πριν τη 14η μερα που ειναι κανονικα βαση του κυκλου σου!Κι εγω εχω 28 μερες κυκλο και κρατα 5 μερες και συνηθως λιγο μετα την περιοδο 2 μερες μετα νιωθω πρηξιμο στο στηθος οπου φανταστηκα πως μαλλον η γονιμη μερα ειναι η 8η για μενα!Τελος παντων,κι εγω περιμενω στις 15/09,κοντα σε σενα αντε μακαρι να τα καταφεραμε!!!!!!!Κι εγω βρισκομαι στο 1ο μηνα προσπαθειων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα konstans, καλώς ήρθες,

σωστό είναι το σκεπτικό σου , μετά την βλέννη που περιγράφεις αμέσως τις επόμενες 2-3 μέρες είναι η ωορηξία.Ομως καλυτερα να μην το σκεφτεσαι κ μην το υπολογίζεις. Κάντε συχνά αγκαλίτσες χωρίς άγχος κ να δεις που σύντομα θα μείνεις έγκυος. Σας εύχομαι ήδη από αυτό το μήνα να είστε αλλά εάν πάλι όχι , μην απογοητεύεστε μπορεί τον επόμενο....:):) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...