Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ!


manty22

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας λιγο! Στις 20/07 αδιαθετησα και ξεκινησα τα αντισυλληπτικα yasminelle. Ειχα σκοπο να συνεχισω και με 2ο κουτακι γιατι ηθελα να καθυστερησω λιγο την περιοδο μου. Την επομενη μερα που τελειωσα το 1ο κουτακι αδιαθετησα!Συνεχισα ομως να τα παιρνω για ακομη 6 μερες ενω ειχα ερθει και σε επαφη με το αγορι μου χωρις καποιο αλλο μετρο προφυλαξης..και η απορια μου ειναι: υπαρχει περιπτωση τα χαπακια να μην με καλυψαν αντισυλληπτικα? το ξερω ειδα περιοδο αλλα και παλι φοβαμαι.Τα λαμβανα καθε μερα την ιδια ωρα! Δεν εχω ξανακουσει να συμβαινει αυτο με σωστη ληψη των αντισυλληπτικων και ανησυχω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ... Η ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΕΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!! ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...