Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ..ΑΛΛΑ


ΒΑΣΟΥΛΑ1988

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΔς ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ.. ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥς ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.. ΤΟ ΕΓΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΜ, ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ..

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ 6 ΜΗΝΕΣ.

πριν από 1 Εβδομάδα, 4 Μέρες

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ.. ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.. ΗΜΟΥΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.. ΤΗΝ.. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.. ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.. ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.. Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΗΜΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΛΕΕΙ 2 ΣΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.. ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ Η ΄@#$%' ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ Η ΠΛΕΩΝ ΝΥΦΗ Μ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.. ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ.. ΤΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Η ΧΗΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 775 (ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ( Η ΤΑΧΑ ΔΙΔΗΜΗ ΚΥΗΣΗ) Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΣΥΨΗΜΙΑ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (ΔΗΛ. ΣΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ) ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Μ.. ΣΤΕΝΑΨΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 21 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ Π Ο Τ Ε. ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ.. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Μ ΕΙΜΑΣΤΕ 3ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ) ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΑΚΙ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ Μ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ..ΧΑΧΑ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ-ΟΚΤ..ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ.. ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού είσαι έτοιμη, τότε κάν'το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν περιμένεις να τακτοποιηθείτε οικονομικά, κοινωνικά, και όλα τα υπόλοιπα που κάνουν συνήθως ο κόσμος, θα κάνεις παιδιά σε είκοσι χρόνια.

Δεν είσαι και τόσο μικρή!!!!!!!

Να ήσουν 16 να αγχωθώ. Αλλά 21 μια χαρά ηλικία είναι!!!!!!!!! :woohoo: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που έπαθες μην το σκέφτεσαι. Πολλές γυναίκες έχουν πάθει τέτοια και χειρότερα, κι έκαναν πολλά παιδιά μετά!

Όσο για το οικονομικό, πολλές κοπέλες όταν μένουν έγκυες εξαρτώνται από τους γονείς τους, ή δουλεύουν και παίρνουν ελάχιστα λεφτά, και σιγά σιγά στρώνουν τα πράγματα. Συνήθως τα μωρά φέρνουν τύχη, αυτό έχω διαπιστώσει από τους γνωστούς μου.

Αν πιστεύεις ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, προχωρείστε!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΣΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ,ΜΗ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΘΟΥΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ..!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ.. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, είναι πολύ άσχημο αυτό. Κι εγώ είχα μάλλον βιοχημική τον προηγούμενο μήνα και τώρα σκέφτομαι, θα ήμουν τόσων εβδομάδων και θα έκανα αυτό και στεναχωριέμαι. Πόσο μάλλον αυτό που πέρασες εσύ....

Έχεις απόλυτο δίκιο, τα χρήματα ποτέ δεν έρχονται πολλά, εμείς περνάμε καλά και με τα λίγα!!!!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν λες Θέλω να γίνω μ α μ α, μου μιλάς, ή απλά κάνεις δήλωση ότι θέλεις κι εσύ να γίνεις μαμά; Γιατί μπερδεύτηκα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ψάχνεις τις τέλειες συνθήκες,αυτές ίσως να μην έρθουν ποτέ.Ασε τη φύση να σου ετοιμάσει ένα μπεμπακι όταν αυτή θέλει.Και μην αγχώνεσαι για ότι πέρασες στο παρελθόν,ήταν απλά μια ατυχία.Το μέλλον θα είναι η ελπίδα σου,αυτό θα κοιτάς.

Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα πως θα γίνεις μανούλα και πως είσαι πολύ πολύ ευτυχισμένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ, μη χτυπιέσαι!!! Θα τα καταφέρεις!!!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου. Μόνο να θυμάσαι: όχι άγχος!!!!!!!!!!! Αλλιώς, την πάτησες!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!! ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ 1980 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ; ΠΑΝΤΩΣ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!! ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΒΡΑΣΤΑ!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΦΑΙ... ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΦΥΣΗ... ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.. ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?? ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ~~!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Βασούλα!

Είμαι η Νέλλυ,1 χρόνο μικρότερη σου,μανούλα μιας μπουμπούς 3 μηνών και εγκυμονούσα!:P

Το τι πέρασα για να φτάσω μέχρι εδώ είναι μεγάλη ιστορία :P

Έμεινα έγκυος,οι γονείς μου κυριολεκτικά με πετάξανε απο το σπίτι(το ίδιο και τον καλό μου),ξεκινήσαμε μόνοι μας απο την αρχή με την βοήθεια μιας θείας του Στέλιου.

Τώρα είμαστε στην Γαλλία και έχουμε αναλάβει το μαγαζί των παππούδων μου.;)

Α!Ο σύντροφος μου είναι 22 και έχουμε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια.

Δεν έχω μετανιώσει λεπτό για τις επιλογές μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη! :kiss:

Σου εύχομαι τα καλύτερα

**Στα είπα λίγο γρήγορα γιατί ταίζω παράλληλα την μπουμπού :):blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΩ ΠΩ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.. ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.. ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΨΑΧΝΩ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤςΡΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλλυ ειλικρινά σε θαυμάζω και εγώ.

Είμαι 28 και νιόπαντρη σχετικά (έχει 8 μήνεσ που παντρευτίκαμε)και λέγαμε ότι θα κάνουμε παιδί μόνο όταν τα οικονομικά μας θα είναι τέλεια. Πρίν από τα τριάντα ήμουν κάθετη ότι δεν θέλω παιδί. Έχασα όμως την μανούλα μου πριν από λίγο καιρό και κατάλαβα ότι δεν άξιζει να αναβάλλεις το ερχομό ένος αγγελουδιου για τα οικονομικά. Το μόνο που έχει σημασία είναι η αγάπη. Τώρα παρακαλάω νύχτα μέρα τον Θεούλη να μου δώσει ένα γλύκο μωράκι για να του δώσω όλη την αγάπη που πήρα και εγώ από την μαμά μου.

Βασσούλα αφού το θέλεις τόσο πολύ είμαι σίγουρη πως ο Θεούλης θα σου δώσει ένα μωράκι σύντομα. Μην το βάζεις κάτω όλα θα γίνουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...