Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α-D, ΣΙΔΗΡΟΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ?


boymamma

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ A - D ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΣΙΔΗΡΟ!Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΔΙΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙ) ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΚΛΗΡΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ?

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΠΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΜΟΜΙΛΑΚΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ..ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ...ΟΥΦ...ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ...!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boymamma αν το μωράκι σου θηλάζει δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει κακά κάθε 3-4 μέρες. Πάντως αν είναι μαλακά δεν είναι δυσκιλιότητα. Πάντως μην αγχώνεσαι πριν συμβεί κάτι, αν συμβεί θα το αντιμετωπίσεις. (Εγώ που σου δίνω αυτή τη συμβουλή αγχώνομαι συνέχεια για τα μωρά μου)

Γιατί όμως ο γιατρός σου του δίνει βιταμίνες και σίδηρο; Αν θηλάζει ξέρω ότι δεν χρειάζεται, γιατί ο σίδηρος στο ΄γαλα της μαμάς είναι πολύ καλά απορροφήσιμος από το μωρό και τα ξένα γάλατα έχουν σίδηρο συνήθως.

Για την πιπίλα να δοκιμάσεις αυτές που είναι σαν βεντούζες(όπως της νυκ) γιατί καμιά φορά τις κρατάνε καλύτερα.Όμως είναι καλύτερα να του τη δίνεις μόνο άμα κλαίει ή αν βάζει δάχτυλο να πιπιλίσει γιατί η πιπίλα είναι σα ναρκωτικό σε μια ηλικία που το μωρό χρειάζεται ερεθίσματα. Επίσης μου είπαν ότι σχετίζεται και με άλλα προβλήματα (οδοντοφυία προβληματική και άλλα πιο σοβαρά). Μπορείς να του τρίβεις εσύ τα ουλάκια του για να το ανακουφίσεις .

Φιλάκια:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Το μασουλημα της χουφτας ειναι συνηθες φαινομενο στα μωρά. Ο δικός μου δεν θέλει καμία πιπίλα. Ειχαμε πάρει 5 διαφορετικές απο ολες τις μάρκες. Δείχνει μια μικρί προτίμιση στης ΝΟΥΚ αλλά για πολύ λιγο και μόνο όταν νυστάζει. Αλλιώς την φτύνει και μασουλάει το χέρι του. Η παιδίατρος είπε να μην ανυσηχω. ¨οταν φτασει σε ηλικία που θα αρπάζει πράγματα και θα τα βάζει στο στομα του - ο δικός μου τωρα το αρχιζει, θα σταματισει να μασουλάει το χερι. Το δυσκολο να κοπει ειναι αν πιπιλάει το δαχτυλο.

Για τις βιταμίνες μας δινανε και εμας μεχρι ενός σημείου. Ο λόγος είναι οτι οι παιδίατροι δίνουν σημπλήρωμα σιδήρου σε μωράκια κάτω απο 3200 και που θηλάζουν αποκλειστικά, γιατι τείνουν να εμφανίζουν αναιμία. Το κόψαμε μετα απο μερικές ημέρες και άρχισα να παιρνω εγώ για να παιρναει μεσω το δικού μου γάλακτος στο παιδι. Αν παιρνουν γάλα σκόνι δεν δινουν επειδη όπβς είπε και η ΛΟΛΑ περιέχουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αφου πίνεις κεφίρ, σούπερ! Εγώ δεν το μπορώ καθολου 😜 Και το ξινολάχανο/τουρσί έχουν προβιοτικά και πρόβειο γιαούρτι!  Εγώ σωματικά κάπως καλύτερα αν και σήμερα είπα να κάνω λίγη άσκηση και έβγαλα αίμα πάλι αλλά οκ λογικό ακόμα καθαρίζω. Ψυχολογικά πότε έτσι πότε αλλιώς. Είμαι σε φάση που θέλω να βγουν αποτελέσματα να δούμε τι γίνεται. Θυμώνω κι απ’ την μία που μπορεί να είναι κάτι που δεν βρήκαν, απ’ την άλλη απλά το αποδέχομαι. Θα φανεί το επόμενο διάστημα!  
    • Μια απόφαση είναι και τα ψώνια! Ίσως τα κάνεις και μαζεμένα! Εμείς τα κάναμε λίγα λίγα για να μη μας φανούνε 😀 Εγώ έχω παραγγείλει ένα μαξιλάρι θηλασμού της kika b.. αλλά δε μου έχει έρθει ακόμη..για εγκυμοσύνης προς το παρόν λέω μήπως το γλιτώσω χρησιμοποιώντας άλλα μαξιλάρια..
    • Κορίτσια έχω χάσει επεισόδια! Αυτή η βδομάδα ζοριστηκα κι εγώ πολύ με τη ζέστη. Είμαι σε σχολείο χωρίς καθόλου κλιματισμό στον πάνω όροφο και είμαι σε μια τάξη με 26 παιδιά. Σήμερα πρωί πρωί ζαλίστηκα και άφησα μια συνάδελφο στην τάξη και κάθισα λίγο στο γραφείο των δασκάλων να συνέλθω.. @Demy93 @Katiana1987 με την το καλό να κάνετε το Doppler!! @nanouko αυτό με τη βοήθεια ειδικά από τα πεθερικά είναι ένα θέμα! Κι εγώ πιο πολύ στον άντρα μου βασιζομαι που όντως και λόγω δουλειάς του έχουν πέσει και θα του πέσουν πολλά!! Μπράβο που έκανες τα ψώνια σου. Εγώ δεν θέλω να σκεφτεί τι έχω να ψωνίσω  @Χρύσακιποιο μαξιλάρι εγκυμοσύνης έχεις εσύ; Σκέφτομαι να πάρω τώρα γιατί άρχισα να δυσκολεύομαι ακόμα και όταν κάθομαι στον καναπέ   
    • Εγώ πήρα πάνες-υποσέντονα και αν χρειαστεί φορητή αλλαξιέρα θα το δούμε στην πορεία!!
    • Εμένα κάποιοι δεν ξέρουν καν πότε γεννάμε! 😅 Δε ρωτήσανε.. άσε καλύτερα έτσι, μόνοι μας!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...