Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ.


harap

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια. Τί κάνετε?

Μή, μη, μη φωνάζετε καλέ. Το ξέρω πως έχω χαθεί αλλά λίγο το καλοκαίρι και οι διακοπές, λίγο η προετοιμασία της βάπτισης του μικρού, με κράτησαν μακριά σας. Αλλα οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται, σωστά?

Γιαυτό φιλενάδες μου καλές, θέλω την βοήθειά σας.

Την άλλη Κυριακή, 6/9 βαπτίζουμε το νεαρό πρίγκιππά μας. Και επειδή στις 26/9 έχει γενέθλια η Μαριλήτσα μου, λέμε να της τα κάνουμε μαζί με την βάπτιση. Λίγο νωρίτερα βέβαια αλλά δεν μπορώ στο καπάκι να ετοιμάσω και παρτυ στο σπίτι για 60 άτομα. Αφού θα είμαστε μαζεμένοι έτσι και αλλιώς, είπα να το επωφεληθώ.

Anyway, αυτό που θέλω είναι να μου προτείνετε κάποιον για την απασχόληση των παιδιών, μετά το φαγητό, και για να περάσουν αυτά πιό καλά, και για να ρίξουμε και εμείς τις ζεμπεκιές μας χωρίς άγχος.

Κάτι σε κλόουν, σε νεράιδα, που να κάνει ταχυδακτυλουργικά, μπαλόνια, κλπ.

Αντε βρε κορίτσια γιατί 9 μέρες μείνανε και δεν έχω κάνει τίποτα γιαυτό.

Και δεν σας έχω ξεχάσει, μια απο αυτές τις μέρες θα κατεβάσω και φώτο απο προσκλητήρια και μπουμπουνιέρες και γλυκά, που όλα τα έχουμε φτιάξει εμείς φυσικά. Να μου πείτε και την γνώμη σας.

Σας φιλώ τώρα γιατί μιας και κοιμούνται ακόμα τα καμάρια, είπα να κάνω λίγο τα μπαλκόνια (άτιμη κοινωνία, που άλλους του ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα μπαλκόνια)

Φιλάκια φίλες μου και περιμένω προτάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ,ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΝΕΡΑΙΔΑ,ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΑ!!!!ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΜΦΙΕΣΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ρωτήσω την αδελφή μου που κάθε χρόνο στα γενέθλια των παιδιών πέρνει κλόουν για το party. H τελεύταια που ήρθε πέρσι (κοπέλα ήτανε) και έπαιζε με όλα τα παιδάκια μουσικές καρέκλες, τρένακι, τους ζώγραφιζε τα πρόσωπα, τους έφτιαχνε ζωάκια απο μπαλόνια και άλλα πολλά. Το πιο αστείο είναι οτι βάζει και τους μεγάλους και παιζουν τέτοια παιχνιδάκια οπως πχ μουσικές καρέκλες και τα παιδάκια φωνάζουν για να κερδίσουν ή μαμά ή ο μπαμπάς ανάλογα ποιος παίζει στο παιχνίδι.

Αμα θέλεις πες μου να σου στείλω το τηλ. της. 120 ε της πήρε και έκατσε ως το τέλος του παρτυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βίκυ σε ευχαριστώ. Θα το σκεφτώ για την νεράιδα.

Linaki_1980 αν βρείς το τηλέφωνο, θα μου το στείλεις σε pm σε παρακαλώ? Δεν έχω άλλο περιθώριο. Την Κυριακή είναι η βάφτιση. Πώς το έπαθα εγώ αυτό? Να αφήσω τελευταία στιγμή για να κλείσω κάτι.

Σας ευχαριστώ πάντως βρε κορίτσια που μου απαντήσατε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...