Μετάβαση σε περιεχόμενο

δυο αποξεσεις! δυο εκατομμυρια τυψεις!


mapidi

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη μικρή μου ιστορία. Είχα μια παλλίνδρομη κύηση στην 7η εβδομάδα! Δεν ακούσαμε ποτέ καρδιά; Μήπως έπρεπε να περιμένω κι άλλο;;; Πότε ακούγεται ή καρδιά;(Αμφιβάλλω τελικά αν ήταν παλλίνδρομη ή αν ο γιατρός μου έβλαψε το έμβρυο με την απόξεση με αποτέλεσμα να μην πάψει να αναπτύσσεται). Μου έκανε λοιπόν απόξεση και 1 εβδομάδα μετά διαπίστωσα ότι δεν με είχε καθαρίσει σχεδόν καθόλου κι αναγκάστηκα να κάνω και 2η απόξεση, όπου η δεύτετη γιατρός διαπίστωσε ότι συν τοις άλλοις έχω και αρνητικό rhesus. Μου είπε ότι κακώς δεν μου έκανε ένεση ο 1ος για το ρεζους και μου εκανε αυτη διπλη δοση! Η εξεταση για το αν εχουν δημιουργηθεί αντισώματα βγηκε καλή αλλά μου είπε να την επαναλάβω σε 2 μήνες! Υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθούν αντισώματα αργότερα κι αν ναι αντιμετωπίζεται και πως;;; Μετανιώνω και κατηγορώ τον εαυτό μου που δε συμβουλευτηκα 2ο γιατρό πριν κάνω την 1η απόξεση! Η σκέψη αυτη με τρελλαίνει. Οι τύψεις με έχουν κυριεύσει και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Σήμερα 10 μέρες μετά την 2η απόξεση, έχω πάλι λίγο αίμα και πόνους περιόδου. Είναι άραγε φυσιολογικό; Θα μπορέσω να κάνω άλλο μωρό;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην λυπαμαι πολυ για την εξεληξη της εγκυμοσυνης σου...

Οσο για το ποτε ακουγεται η καρδια εμεις την ειδαμε να παλλεται στην 6η εβδομαδα την ακουσαμε στην 9η οχι επειδη δεν ακουγοταν πιο πριν αλλα ο γιατρος τοτε με ειχε ξαναβαλει για ραντεβου και εξεταση.

Δεν νομιζω ο γιατρος σου να ηθελε το κακο σου ή το καο του μωρου κατι ξερει και αυτο παραπανω...

Μια φιλη μου με ρεζους αρνητικο ειχα αυτοματη αποβολη στην 6η εβδομαδα και ο γιατρος της εκανε την ενεση 3 μερες μετα την αποβολη. Εχω και εγω ρεζους αρνητικο και τωρα που ηρθε ο καιρος να γεννησω ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανουμε την ενεση για τα αντισωματα το αργοτερο 3 μερες μετα την γεννα...

ισως αυτο ειναι ενα λαθος του γιατρου σου αλλα δεν νομιζω να εχεις κατι επανελαβε την εξεταση σε 2 μηνες...ολα μια χαρα θα ειναι και μην ακουω χαζα θα κανεις και αλλο μωρο - μωρα!! Στο 2009 ζουμε!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΟΞΕΣΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ ΓΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΙΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕς ΠΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ! ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕς ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΚΟΜΜΑΤΙΑ(ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙς ΑΝ ΒΓΑΛΕΙς ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ)ΕΙΧΑ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕς ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙς 33 ΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟς! Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΕΘΙ 2 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΟΔΟς Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.

2 ΑΠΡΙΛΗ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ, 5 ΜΑΙΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟς, 2 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΛΙς ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟς!!

ΝΑΙ!!!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΜΩΡΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙς , ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕς ΠΕΡΙΟΔΟς Κ ΑΝ ΝΙΩΣΕΙς ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑ ΝΑΔΕΙς ΘΑ ΕΡΕΘΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ Κ ΟΤΙ ΘΕς ΡΩΤΑΜΕ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα κι εγω παλλινδρομη στην 7η εβδομαδα,καρδουλα ειδαμε μονο να παλλεται στην 4η προς 5η εβδομαδα,αλλα στο επομενο επειγον ραντεβου με τον γιατρο,επειδη ειχα αιμα αρκετο,δεν ακουσαμε τιποτα γιατι ειχε σταματησει να αναπτυσεται.. την αποξεση την εκανα την επομενη ημερα,αιμα δεν ειχα για τρεις μερες,αλλα μετα για μια εβδομαδα ειχα λιγο στο χαρτι και μετα καθαρισα εντελως...η περιοδος μου ηρθε κανονικα στις 29 ημερες και την ερχομενη εβδομαδα εχω ραντεβου μαζι του για να μας πει τα αποτελεσματα των εξετασεων...εκεινη την ημερα στο μαιευτηριο εκανα και την εξεταση αιματος για το ρεζους,εχω θετικο,οποτε δε χρειαστηκε να κανω την ενεση...συμφωνω οτι ισως στο σημειο αυτο να ηταν το λαθος του γιατρου,που δεν την εκανε επιτοπου την ενεση...

πονους περιοδου θα εχεις,ετσι ηταν και σε εμενα,αλλα αυτο που θα πρεπει να προσεξεις,ειναι να μην κουραζεσαι,να μη σηκωνεις βαρη,να προσεχεις για λιγο καιρο τα μπανια και τις σεξουαλικες επαφες...εμας μας ειχε πει για 20 ημερες απο την αποξεση καθολου σεξ,οχι μπανιο στην θαλασσα και μονο ντους...

δε ξερω αν ηταν η πρωτη σου εγκυμοσυνη,παντως αυτο που ξερω απο την προσφατη εμπειρια μου ειναι να μη πικραινεσαι και να μη σε τρελλαινουν οι σκεψεις για το αν δεν εκανες κατι καλα...μετα απο καιρο συμβιβαζομαι κι εγω στην σκεψη οτι ηταν να συμβει κι οτι αφου μειναμε εγκυες,θα ξαναμεινουμε....παντως η παρεα του forum θα σε βοηθησει πολυ!!

φιλια πολλα και μονο θετικες σκεψεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήταν η πρωτη μου εγκυμοσύνη και το θέλαμε πολύ! Το θετικό είναι ότι συνέλαβα πολύ γρήγορα κι εύκολα. Αλλά πολύ μεγάλη η θλίψη. Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη από στήριξη! Ο άντρας μου είναι πολύ καλός και προσπαθεί πολύ να με βοηθήσει αλλά του μπήκε τώρα στο νου ότι δε μου κάνει καλό να το συζητάμε και προσπαθεί να το αποφεύγει κάθε φορά! Του εξηγώ ότι είναι καλύτερα για μένα να το συζητάμε αλλά κάπου ζορίζεται. Δεν ξέρω τι να πω! Προσπαθώ να πιστέψω ότι η απόξεση έγινε σωστά, ότι δεν αναπτύχθηκαν αντισώματα, ότι δε ζούσε το μωρό μου, ότι θα κάνω κι άλλο... Προσπαθώ πολύυυ!

Ευχαριστώ για όσα γράφετε! Με βοηθάτε πολύ! Να είστε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη λες χαζομαρες!!ολα καλα θα πανε θα μεινεις κα παλι εγκυος θα δεις!! οπως κ εγω ετσι κ εσυ..οπως κ τοσες αλλες κοπελες! απλα επρεπε να το περασουμμε κ αυτο!! πλα καλα θα πανε κοπελα μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για μενα ειναι σημαντικο να το συζηταω με την αδελφη μου,την μητερα μου και τον ανθρωπο μου...δε θελω να λεω οτι συνεβη κατι και απλα το προσπερναμε..φαντασου οτι σαν ανθρωπος ειμαι αρκετα δυνατη και προσπαθω να βλεπω ψυχραιμα τα πραγματα,αλλα ειναι καποιες στιγμες,οπως σημερα,που γυρναω απο δωματιο δε δωματιο και δε με χωραει ο τοπος (το καλο ειναι οτι απο Δευτερα γυρναω γραφειο και θα ασχολουμαι με αλλα πραγματα!!!)..και με πιανουν τα ζουμια,σκεπτομενη οτι αν ολα πηγαιναν καλα θα ημουν τωρα 3 μηνων περιπου..κι ο ανθρωπος μου ειναι πολυ προστατευτικος και νομιζει οτι δε μου κανει καλο να μιλαω για το θεμα αυτο,αλλα εξαρταται απο το πώς νιωθεις εσυ καλυτερα...πιστευω οτι οι αντρες αποφευγουν να μιλανε για τα θεματα αυτα οσο εμεις,γιατι φοβουνται να εκφρασουν ανοιχτα τα συναισθηματα τους..ισως ειναι η φυση τους ετσι,σε αντιθεση με εμας τις γυναικες που ως επι το πλοιστον θελουμε και μας αρεσει να μιλαμε...δεν ειναι τυχαιος ο αριθμος μελων στο forum!!

ασχολησου με πραγματα που σε ευχαριστουν για να ξεφευγει λιγο το μυαλο,δειτε φιλους,διαβασε,ακου μουσικη κι ας μελαγχολεις καποιες στιγμες...εγω εχω βαλθει με την καθαριοτητα του σπιτιου...τοσο καιρο προσεχα να μην κανω πολλα πραγματα και τωρα του δινω και καταλαβαινει...ΕΚΤΟΝΩΣΟΥ κι ολα θα πανε καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι παρα πολυ,το εχω περασει κι εγω,αν δε σε παρει απο κατω,θα ξαναμεινεις συντομα..σου το ευχομαι πραγματικα..προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παίρνω θετική ενέργεια από σας! Ευχαριστώ για το χρόνο που μου διαθέσατε! Ελπίζω με το νέο έτος (που μου δίνει το πράσινο φως η γιατρός) να μείνω πάλι έγκυος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...