Μετάβαση σε περιεχόμενο

φυλλικο οξυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...........

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ FILICINE.ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;;; ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;:unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ηλιαχτίδα!

Εγώ είμαι στον 2ο μήνα εγκυμοσύνης και μου το έδωσε ο γιατρός από την αρχή, είναι βιταμίνη και κάνει καλό στο μωρό αλλά και σε σένα. Το παίρνει και μία φίλη μου που προσπαθεί για μωράκι. Ρώτα τον γιατρό σου και νομίζω θα σου πεί να το πάρεις, σίγουρα κακό δεν κάνει.

Σου εύχομαι σύντομα με ένα μωράκι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο με το φυλικο οξυ το γνωριζω και εγω... αλλα δεν το πηρα οταν αρχισαμε τις προσπαθειες. επισης κανει και το pregnacare plus(με omega 3), δηλαδη να τα παιρνεις και τα 2 ταυτοχρονα. δεν θα σου κανουν καθολου ζημια. δοκιμασε τα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το φολικο οξυ ειναι απαραιτητο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και οταν ξεκινας να κανεις προσπαθειες για μωρο.

Η ελλειψη φολικου οξεος, στα πρωτα σταδια της εγκυμοσυνης, ειναι δυνατο να οδηγησει σε εκ γενετης ανωμαλιες του νευρικου συστηματος.

Δε νομιζω οτι βοηθαει στην συλληψη, ξερω ομως οτι καλο ειναι να λαμβανεται κανενα τριμηνο πριν την επιτευξη κυησης για να αποφευχθει ο κινδυνος δισχιδους ραχης η αλλων προβληματων στην σπονδυλικη στηλη και τα κοκκαλα του εμβρυου. Πρεπει οταν μεινει μια κοπελα εγκυος να υπαρχει σε πληθωρα μεσα στον οργανισμο της γιαυτο και οι γιατροι το συνιστουν μολις ξεκινησουν οι προσπαθειες για συλληψη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!Επειδη ειχα ακουσει και εγω για το φολλικο οξυ οτι κανει καλο ειπα να παω αγορασω,ετσι και εγινε δηλαδη.ο φαρμακοποιος εδωσε στον αντρα μου το folivit που εχει και βιτανιμην 12 μαζι και μαλιστα του ειπε''παρε αυτα και θα εισαι 100% μεσα....''προλαβα και τα πηρα 20 μερες και μετα εμαθα πως ειμαι εγκυος!!!δεν ξερω εαν ηταν τυχαιο ή αν ηταν απο τα χαπια!!!παντως κακο δεν κανει!!!!και τωρα που ειμαι εγκυος παιρνω το filicin!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ THANKS,

ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.... ΙΣΩΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ!!!ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!ΣΕ ΦΙΛΩ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...