Μετάβαση σε περιεχόμενο

για πειτε μου κι εσεις...


Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα σας και χρονια πολλα σε ολες!ευχομαι η παναγιτσα μας να δωσει σε ολες μας πολυ συντομα την ευλογια της και να γεμισουν οι κοιλιτσες μας με τα πολυποθητα δωρακια!λοιπον ακουστε λιγο να μου πειτε τη γνωμη σας.σημερα ειμαι στην 10η μερα του κυκλου μου και αισθανομαι πονακια στη μεση και την κοιλια.ωορρηξια δεν γνωριζω καθολου ποτε εχω γιατι δεν εχω κανει ποτε τεστ.λετε να εχω τωρα;;το θεμα το δικο μου για το οποιο και αγχωνομαι ειναι το εξης.ο αντρουλης μου αυτον τον μηνα λειπει για δουλεια και εννοειται δεν εχουμε ερθει καθολου σε επαφη,ΟΜΩΣ την παρασκευη θα βρισκομαι κοντα του για 9 μερουλες ΑΛΛΑ αν εγω κανω ωορρηξια σημερα η αυριο πανε οι ελπιδες και για αυτον τον μηνα.οι πονοι στην κοιλια οσο πανε και εντεινονται.ειμαι να σκασω!!!ηλπιζα πως θα εχω την πεμπτη.απογοητευτηκα παλι!γιατι καλο μου αυγουλακι δεν το καθυστερεις λιγακι να κατεβεις την παρασκευη;;οι πονοι στην κοιλια υπαρχουν την μερα της ωορρηξιας η μπορει και μια η δυο μερες πριν;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι να αργήσει για λίγο η ωορρηξία σου, αλλά μη σκας κιόλας! Είπαμε, κάνουμε σεξ επειδή μας αρέσει, όχι μόνο για να κάνουμε παιδί! Αλλιώς δε γίνεται τίποτα! Σου εύχομαι πάντως αυτό το μήνα να φουσκώσει η κοιλίτσα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΒΡΕ ΚΕΛΥ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 36.6;ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι δεν πας μια δυο μερουλες νωριτερα να τον βρεις για να μην παει ο μηνας χαμενος;λογικα με τα συμπτωματα που αναφερεις θα εχεις ωορρηξια σημερα.ο πονος δηλωνει ακριβως οτι κανεις ωορρηξια κι οχι οτιπροκειται να κανειςτις απομενες μερες.Γι αυτο...μια ειναι η λυση!καλη επιτυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσια αν και δεν εχω ακομη υγρα οι πονοι ειναι τοσο εντονοι που κι εγω πιστευω οτι εχω ωορρηξια.μα τοσο νωρις απο τη 10η μερα;;;;θερμομετρο θα βαλω μολις παω σπιτι τωρα ειμαι ακομη στη δουλεια.η δουλεια ειναι αυτη που με εμποδιζει να παω νωριτερα κοντα του.μακαρι να με αφηναν να παω εστω την τεταρτη ισως να ειχα ακομη ελπιδες..αλλα το βλεπω παει κι αυτος ο μηνας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στενοχωριέσαι και προπάντων μην αγχώνεσαι! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Εγώ που έκανα σε μέρα που ήξερα 100 % ότι είχα ωορηξία, επειδή το είχαμε δει στον γιατρό μου που έτυχε.. και παρόλα αυτά δεν έπιασα τότε το παιδάκι μου! Το έπιασα μετά από 2 μήνες όπου δεν το σκεφτόμουν και καθόλου, ούτε μέτραγα, ούτε σημείωνα τίποτα! Απλά απολάμβανα τον αντρούλη μου .. και ήρθε ο μικρός μου αντρούλης μετά από 9 μήνες!! ;)

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος του μήνα να μας ανακοινώσεις ότι είσαι εγκυούλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω απολυτα με την Νταλλια!

Χωρις αγχος και σκεψεις το μωρακι θα ερθει πιο γρηγορα!

Εγω μολις εβαλα στην ακρη θερμομετρα και μετρησεις ηρθε το μωρακι μου!

Σου ευχομαι συντομα να εισαι γεμιστουλα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω ολες παρα παρα πολυ!μακαρι να γινει το θαυματακι αλλα και να μην γινει αυτον τον μηνα δεν θα στεναχωρεθω πολυ γιατι ξερω οτι μονο με μια βδομαδα που θα ειμαστε μαζι οι πιθανοτητες λιγοστευουν.τωρα εχω τη λαχταρα μου να παω στον αντρουλη μου που εχω τοσες μερες να τον δω και που ξερουμε μπορει αυτη η λαχταρα να μας βγει σε καλο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο αγάπη μου.... έτσι.... θετικές σκέψεις πάνω απ' όλα!!!!! Κι όχι άγχος!!!!! Εάν κάτσει.... έκατσε!!!!!! Εσύ να μου είσαι καλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...