Μετάβαση σε περιεχόμενο

ενδοπυελική θέση εμβρύου!


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τις μέλλουσες μαμάδες! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αλλά θα ήθελα τη συμβουλή όσων μπορούν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους!Είμαι στην 22η εβδομάδα κύησης και εχτές επιτέλους πραγματοποίησα τον υπέρηχο β' επιπέδου! Μέτραγα τις μέρες να δώ το μωρό μου! Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι το μωρό μου είναι καλά...αλλά μου είπε ότι ο υπέρηχος ήταν λίγο δυσχερής λόγω της χαμηλής ενδοπυελικής θέσης του εμβρύου! Ανυσηχώ λιγάκι γιατί εδώ και δύο εβδομάδες είχα συσπάσεις στην μήτρα που ήταν μικρές αλλά τακτικές!Ο γιατρός μου σύστησε ξεκούραση και φυσικά πίνω πρεπάρ μισό ανα τεσσερεις ώρες! Χάρηκα πολύ για το μωρό μου αλλά φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι κακό!Ξέρει καμία τι ακριβώς σημαίνει η θέση αυτή του μωρού και αν προκαλεί προβλήματα στην συνέχεια της κύησης; Από εχτές δεν μπορώ να χαρώ...ανυσηχώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριτώ πολύ που μου απάντησες! Τον γιατρό θα τον δω την Δευτέρα λόγω των ημερών απουσιάζει! Αλλά καταλαβαίνεις με έχουν χτυπήσει και οι ορμόνες και έχω άγχος...είναι που η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη και στην αρχή λόγω μικρής αποκόλλησης πλακούντα!Απλά θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά...όπως όλες οι μανούλες εξάλλου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ???

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΣΤ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι φαίνεται ότι λόγω των συσπάσεων το μωρό πιέζεται λιγάκι!Με τα χάπια και την ξεκούραση νοιώθω ότι οι συσπάσεις έχουν μειωθεί! Παρόλα αυτά φοβάμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΟΥΤΕ Σ'ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ Κ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το κακό είναι ότι απο χτες ίσως επειδή κουράστηκα λίγο παραπάνω...επειδή έπρεπε να διανύσω κάποια απόσταση για να κάνω τον υπέρηχο, νοιώθω πόνο από κάτω...κάθε φορά που το μωρό κουνιέται!Προσπαθώ να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένω πως και πως να έλθει η Δευτέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tο καλύτερο που έχεις να κάνεις

είνα να ξεκουραστεις......

Μην ανυσηχέις, δεν είναι κάτι που πρέπει

να σε ταράζει!

Εφόσον ξαπλωμένη έχεις λιγότερες ή καθόλου

συσπασούλες, απόλαυσε την ...ξάπλα σου

μέχρι να έρθει ο γιατρός σου!

Όλα θα πάνε καλά.....!

Να είσαι θετική..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...