Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ


tati

Recommended Posts

γεια σου κατερινα ,ειμαι η μαρια και γενναω μεχρι τις 5 σεπτεμβριου το πρωτο μου παιδακι.καλωσηρθες,να σου ζησει η μπεμπα σου και να την δεις οπως επιθυμεις:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι καλωσόρισες κι από μένα! Εγώ είμαι η Έλενα και στις 31 Ιουλίου γέννησα το αγοράκι μου που μου έκλεψε την καρδιά!! Θα χαρώ να τα λέμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ορισες κοπελα μου ειμαι η ευη που αποφασισα και εχω να μην λεω την ηλικια γιατι σε 7 μερες εχω γενεθλια και πλησιασω ολο και πιο κοντα στα αντα:angry: και εχω μια μπουμπου 15 μηνων....B)

να σου ζησει το μπουμπουκι σου :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά και σε εσένα Κατερινάκι. Είμαι η Επιστήμη, είμαι 33χρονών κλεισμένα εδώ και 1 μήνα και 8 μέρες και μέχρι 7/09 περιμένω το κοριτσάκι μου. Να σου ζήσει η κουκλίτσα σου.

Γιατί σας σοκάρουν οι ηλικίες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου καλως ηρθες στην παρεουλα μας κι εσυ καλη μου Μυριαμ(πολυ ωραιο ονομα!!!)Φυσικα και σας υποδεχομαστε!Χαρα μας!!! :) Κατερινα να σου ζησει το κοριτσακι σου!Παντα γερο κι ευτυχισμενο!

Ειμαι η Κωνσταντινα 26 και ακομα δεν εχω παιδακι.Θα τα λεμε!!

Να ειστε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Μύριαμ. Είμαι η Επιστήμη και μπήκα σήμερα και εγώ στην παρέα.Δεν έχω παράπονο με καλοδέχτηκαν όλα τα κορίτσια. Οπότε και για εσένα ισχύει το ίδιο. Καλωσόρισες λοιπόν και φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα Κωνσταντινα μου!!!!! και εγω μανουλα δεν εχω γινει ακομα!!τωρα προσπαθουμε !Βεβαια ειχα μεινει εγκυος πριν 5 μηνες αλλα.... απο λαθος γιατρου.....(υσχυριζοταν χωρις εξετασει) πως η καθυστερηση που ειχα ηταν απο αλλο.. αιτιο!!!! :( Βεβαια τωρα το κεφαλι ψηλα και συνεχιζουμε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπαμαι Μυριαμ μου!Αλλα οπως ειπες πολυ καλα το κεφαλι ψηλα και ολα θα πανε καλα!!!Εχει ο Θεος!Οσο για καποιους γιατρους τι να πω!!!!Αστα!Προσοχη!Με το καλο να γεμισει η κοιλιτσα σου και παλι θαυματακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...