Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ!!!


Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!σημερα εχω στις 12 ραντεβου στο γυναικολογο για κολπικο υπερηχο που οπως σας εχω πει δεν εχω ξανακανει ποτε.παω επειδη εχω ενα μονιμο πονακι κατω δεξια και θελω να δω τι ειναι καθως θελω να ειναι ολα τελεια για να υποδεχθω κι εγω επιτελους καποια στιγμη το νινακι μου.εκτος του οτι αγχωνομαι για την διαδικασια και για την διαγνωση εχω και ενα αλλο αγχος.για πειτε μου εαν μια στις 100 εχω συλλαβει αυτες τις μερες (λεμε τωρα γιατι ειμαι μολις δεκατη μερα κυκλου)εαν ομως.. υπαρχει περιπτωση ο κολπικος να κανει κακο στην εγκατασταση του εμβρυου στη μητρα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κελυ!

καλη επιτυχια σημερα στο γιατρο, μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα αρκει να εισαι χαλαρη και να αναπνεεις!

τωρα οσον αφορα αυτο που ρωτας, χωρις να ειμαι γιατρος νομιζω οτι σε πρωιμη φαση ο κολπικος υπερηχος δεν δημιουργει προβληματα, ισα ισα αυτος ειναι ισως και ο τροπος για να δεις αν εισαι εγκυος ή οχι

παρολαυτα πες και στο γιατρο την ανησυχια σου να στο εξηγησει καλυτερα!

αντε πανε και γυρνα να μας πεις τα καλα νεα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σου ημέρα Κέλυ μου. Καταρχήν, γιατί αγχώνεσαι? Δεν έχω κάνει ποτέ κολπικό υπέρηχο (οπότε ίσως δεν θα έπρεπε και να σου απαντήσω κανονικά!) αλλά ξέρω πως δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο σαν διαδικασία κι ακόμη.... κολπικό υπέρηχο κάνει και μία έγκυος κοπέλα, επομένως δε νομίζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό! Οπωσδήποτε όμως να ενημερώσεις το γιατρό σου, εντάξει? Καλά αποτελέσματα εύχομαι και περιμένω νέα σου! Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX KORITSAKIA ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ!!!!ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΟΥΛΑ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΧΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΑΧ ΚΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...