Μετάβαση σε περιεχόμενο

B XΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ


JUDI

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι στην προσπαθεια της δευτερης εγκυμοσυνης. Συμφωνα με τεστ ωορρηξιας (θετικο στις 5/7) τοτε αναμενεται η πιθανη ημερομηνια συλληψης. Επειδη ειχα πολλα πονακια εκανα β χοριακη χτες (8η μερα μετα την πιθανη συλληψη) και μου βγηκε αρνητικη. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? Πηγα πολυ νωρις ( η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 19-6) ομως λογικα δεν θα εδειχνε εστω και λίγο?? Τα πονακια συνεχιζονται αλλα δεν εχω ιχνος απο αιμα.

Μακαρι να υπαρχει ακομα μια μικρη ελπιδα , αλλιως θα αναμενω τον επομενο μηνα!

Ευχαριστω για την προσοχη σας! Κουραγιο σε ολους οσους προσπαθουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως σας βρηκα! Το ξερω οτι δειχνει νωρις απλα φοβαμαι μηπως εκανα την εξεταση νωριτερα απο οτι θα επρεπε... Τι να πω θα δειξει ο χρονος. Ευχαριστω πολυ παντως που απαντησες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα καπου κανεις λαθος πιστευω....την μερα της ωοριξιας δεν γινεται κατευθειαν η συλιψη κ η εμφυτεψη... τοτε ερχεσαι σε επαφη κ η συλιψη μπορει να γινει κ μετα απο μια εβδομαδα....εγω ειχακανει 15 μερες μετα την επαφη χωριακη κ ηταν μολις 20.. οποτε ειναι πολυ νωρις για να γνοριζεις τι γινεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα δειξει ο χρονος! Ουτως ή αλλως περιμενω το αργοτερο μεχρι τις 19/7 την επομενη περιοδο μου. Απλα ανχωθηκα με τα πονακια τα οποια ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη. Σε ευχαριστω πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βιαστηκα πολυ τελικα να κανω την β-χοριακη... Εκανα ξανα την εξεταση εχθες (γιατι πλεον ειχα 2 μερες καθυστερηση) και ηταν θετικη!!! 221 για την ακριβεια!! Τελικα ειμαι εγκυος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουαουυυυυυυυ!!!!!!!! :):) μπραβο junakiiii ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχες και να προσεχεις τωρα που ειναι αρχη!!! γρηγορα στο γιατρρο σου για οδηγιες!!! να σαι καλα κουξκλα μου μου εφτιαξες τη μερα!!!! ολα δεια να ερθουν τελεια τελεια!!!!!!!!!! τελικα αυτα τα τεστακια ωορηξιας ειναι θαυματουργα ετσι????? εγω τα χρησιμοποιησα ενα μηνα αλλα δεν εμεινα τελικα,βεβαια ειχαμε κανει τρελιτσες μονο την πρωτη μερα που εδειξε χαμογελο,οχι και την επομενη! μολις ηρεμησω λιγο με την μετακομηση μακαρι να εχω την δικη σου τυχη!!! να σαι καλα κοπελα μου ολα καλα να πανε ο θεουλης μαζι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!!! Μπράβο !!!! Να πάνε όλα καλά .... και σύντομα θα το κρατάς στα χεράκια σου !!!! :laugh:

Είδες που όλα γίνονται ??? Και όντως ήταν ένα μάθημα κ για μας τις υπόλοιπες ... να μην βιαζόμαστε!!!! Ολοι το λένε !!!! Ειδικοί κ μη ειδικοί!!!

Τα καλύτερα έρχονται!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ όλες σας για τις ευχες σας! Μπορει να μην γνωριζομαστε ζουμε ομως λιγο πολυ ολες την ιδια αγωνια! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα ολες να εχετε ευχαριστα νεα! Σιγουρα καταλαβα πως δεν πρεπει να βιαζομαστε γιατι πολλες φορες απογοητευομαστε και στην προκειμενη περιπτωση εγω απογοητευτηκα αδικα.. Ο,τι ειναι να γινει θα ερθει απο μονο του και πραγματικα ειναι ευλογια Θεου... Ευχομαι να ακουσω γρηγορα τα ευχαριστα και απο σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...