Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν με θέλει το μωράκι μου.


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια σήμερα επιστρεψαμε απο το εξοχικό το παιδί το αφήσαμε εκεί γιατί δουλευω και το κρατα η πεθερά μου.

Το εχουμε αφήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Λοιπόν την Πέμπτη που πήγα να μείνω στο εξοχικό ήδα το μωράκι μου μελαγχολικό και μόλις με είδε δεν αντέδρασε.Ήθελε μονο το μπαμπά της και σε μενα γύριζε το κεφάλι της.Την έπερνα αγκαλιά και δεν με ήθελε:( .

Από πριν είχε βέβαια αδυναμία στο μπαμπά και τον φωνάζει μπαμπά εμένα τίποτα ακόμα μαμα δεν εχω ακούσει.Τα πράγμα επενήλθαν βέβαια τις επόμενες ημέρες αλλα εγώ είμαι χάλια.:(

Εσεις πως αντιμετωπίζετε παρόμοιες καταστάσεις;

Το ευάριστο είναι οτι την Παρασκευή περπάτησε κανονικά η αγάπη μου.Λες και περίμενε να έρθει η μανούλα.Μεγάλωσε η αγάπη μου.

Υπομονή σε δύο εβδομάδες θα βγώ σε άδεια.Τι να κάνω;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου μην ανχωνεσαι σκεφτηκες οτι μπορει να σου κραταει και μουτρα γιατι την αφησες στο εξοχικο; εγω πιστευω αυτο ειναι, οσο για το οτι δεν σε θελει μην το ξαναπεις σε αγαπαει, και ο δικος μου ο γιος οταν ηταν μικρος ηθελε την μαμα μου η οποια μενει μαζι μας και ηταν αυτοκολητοι, και εγω στεναχωριομουν και εμενα με εγραφε πολλες φορες λες και δεν του ελειπα ομως ολα αλλαξανε ως δια μαγειας οταν μεγαλωσε λιγο τωρα ειναι 3,5 σε πληροφορω η μανα μου εξακολουθει να του κανει ολα τα χατηρια και εγω κλασσικη μαμα να τον πηγαινω τιμωρια οταν δεν φερετε καλα παρολαυτα εχει κολησει πανω μου μου λεει ολη την ωρα οτι με αγαπαει και θελει μονο εμενα να τον αλλαζω να τον πηγαινω τουαλετα κ.α, μην παιρνεις προσωπικα την συμπεριφορα τον μικρων παιδιων, εσυ μπορει να νομιζεις οτι δεν σε θελει και εκεινη να μην σου μιλαει γιατι σε αγαπαει πολυ και ετσι σε τιμωρει που την αφησες στην γιαγια, αρα πιο πολυ εχει αναγκη εσενα παρα τον μπαμπα της που νομιζεις οτι του εχει πιο πολυ αδυναμια. και με τον αντρα μου ο μικρος παιζει σαν τρελος και δειχνει αδυναμια αλλα τον διωχνει οταν θελει κατι το θελει μονο απο την μαμα. ελπιζω να σε βοηθησα λιγο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda πιστευω πως εχεις δίκιο και η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι κουρασμενη, φοβισμενη, πονάει παντα θελει εμενα.

Η αγάπη μου μου λείπει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζεφ, θα σου πω την δική μου περίπτωση:

όταν ο γιος μου ήταν 5,5 μηνών έπρεπε να έρθω ελλάδα γιατί η μαμά μου ήταν βαριά άρρωστη, την περιμέναμε από μέρα σε μέρα!! τον γιο μου μέχρι τότε τον θήλαζα, αλλά όπως είναι φυσικό δεν τον πήρα μαζί μου αυτή την φορά. Ήρθε η πεθερά μου και τον κράτησε γιατί ο άντρας μου δεν μπορούσε να πάρει άδεια. Έλειψα για 3 μέρες, όταν γύρισα και πήγα να τον πάρω στην αγκαλιά μου γύρισε την πλάτη του και έκλαψε όταν τον πήρα!!! :( αισθάνθηκα τόσο άσχημα, δεν περιγράφεται, αυτό κράτησε λίγη ώρα και μετά όλα καλά πάλι. Με πείραξε πάρα πολύ, όπως με πείραξε και το γεγονός ότι η πεθερά μου το έπαιζε ότι ήξερε τον γιο μου περισσότερο από μένα!! :angry:

Όταν θα πας ξανά κοντά της θα σε αγκαλιάσει και θα είστε πάλι καλά όπως πριν, απλά είναι θυμωμένη που την άφησες εκεί...!! άβυσσος η ψυχή των μικρών παιδιών!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ! "ΑΓΑΠΑΝΕ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ! Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΜΠΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Η ΜΑΜΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΩΤΗΤΑ! ΔΕΝ ΠΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ! ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ? Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ! Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΥΓΟΥΡΟ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΙΟΤΗΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ. ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια για τις συμβουλες σας.

Καντινου μου αρεσει η σχεση που εχει με το μπαμπα πάντως πιστευω πως ενα λαθος που κανω είναι οτι τα απογευματα που την πηγαινει βολτα εγω καθομαι σπιτι και κανω δουλειες σιδερωματα,φαγητα κοκ (Όμως ποτε να γινουν και αυτες αφου δουλευω;)

Γενικα πιστευω οτι η μαμα γίνεται η 'κακια' της υποθεσης γιατι προσεχει τα παντα.

την Πέμπτη λεμε να τη φερουμε Αθηνα να ξεκουραστει λίγο γιατι και στο εξοχικο ειναι η θαλάσσα , ο ήλιος δεν εχουμε και καλό τρεχουμενο νερό για να την κανουμε ενα καλο μπανιο και εχει καπως κουραστεί.Ευτυχως που καθε Παρασεκευη δεν δουλευω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μη στεναχωριεσε καλη μου, τερτιπια ειναι που εφυγες και την αφησες μοναχουλα με τους παπουδες :cheer:

οταν θα πας εκει θα δεις ουτε γατα ουτε ζημια ;) ετσι κανουν τα σκασμενα ξερουν που πονας και σε πατανε, αλλα μη ξεχνας μαμα ειναι μονο μιαααααα :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzef ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ,ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΗΣΥΧΑΖΕ.ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ Σ΄΄ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να αφιερώσεις ίσως λίγο περισσότερο ποιότικό χρόνο με την μπέμπα σου..:) Μη φοβάσαι, δε σημαίνει ότι δε σε αγαπά..αυτό συμβαίνει με τον άντρα μου..θέλει εμένα περισσότερο από τον μπαμπά του..μήπως περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της; Μήπως παίζει πιο πολύ και την κάνει να χαχανίζει; Δοκίμασε κ εσύ κάτι ανάλογο..όμως δε σημαίνει ότι δε σε αγαπά!!:)Προς θεού..η μαμά του είσαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε ιδεα σου ειναι! Το οτι εχει αδυναμια

στον πατερα της δεν σημαονει οτι δεν σε θελει!

Δοκιμασε να παιξεις κρυφτο μαζι της!

Θα κρυβεσαι πισω απο την πορτα η τον καναπε

και θα ερχεται να σε βρισκει! Θα ξετρελαθει!

Και θα δεις οτι ετσι με τα παιχνιδια θα ερθει πιο κοντα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω γλυκια μου το περασα αυτο αλλα λιγο διαφορετικα και θα σου εξηγησω το γιατι.

εμενα η φωνη μου ειναι βαρια και οταν θυμωνω η αγχωνομαι ο τονος της φωνης μου ανεβαινει ασυναισθητα ο μπεμπης μου ομως με φοβοταν εξαιτιας αυτου και πηγαινε στον μπαμπα του που ειναι πιο απαλη η φωνη του

εγω εκλαιγα ελεγα δεν με θελει ειμαι αχρηστη κακια και οτι αλλο μου ερχοταν στο κεφαλι μου αρχισα σιγα σιγα να παιζω μαζι του και να του μιλαω πιο χαμηλα και ολα εφτιαξαν τωρα εχει γινει κανονικος μαμακιας και ακομη και αν φωναζω εκεινος γελαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα, εγώ δεν δουλεύω και μεγαλώνω την μικρή μου αποκλειστικά...

Γενικά και πρίν γίνω μανούλα, όταν άκουγα πως μεγαλώνουν τα παιδιά οι παππούδες και οι γιαγιάδες, τσαντιζόμουνα.

Η αδελφή μου δουλεύει και πάει τον μικρό της κάθε πρωί στην πεθερά της αλλά το απογευματάκι τον παίρνει.

Μήπως να δοκίμαζες να το κάνεις κι εσύ κάπως έτσι ???

Άν θέλουμε, όλα γίνονται !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τα κορίτσια!

Μάλλον η μικρούλα έχει συνδιάσει τον μπαμπά με παιχνίδι και ζουζουνιές.Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο μαζί(παίζοντας);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκειά μου μην στεναχωριέσαι! Το ότι η μικρή δείχνει αδυναμία στον μπαμπά της δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Αλλοίμονο! Είσαι η μανούλα της και φυσικά και σ' αγαπάει!!

Απλά τα παιδιά σε διάφορες ηλικίες περνάνε από διαφορετικές φάσεις όπου δείχνουν προσκόλληση στον ένα απ' τους δύο γονείς και συνήθως δείχνουν αδυναμία στον γονέα του αντίθετου φύλου (τα κοριτσάκια στον μπαμπά και τα αγοράκια στη μαμά). Είναι ένα υγιές στάδιο ανάπτυξης και δε πρέπει να σε αγχώνει!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσια γεια σας το μωρακι τωρα το πηγα στο εξοχικο στην Κορινθο γιατι η πεθερα μου που το κρατα τα πρωινα επειδη δουλευω νοικιαζει το καλοκαιρι εκει δωματια και πρεπει να ειναι εκει.Πριν απο αυτο πριν δηλ μια εβδομαδα η πεθερα μου ερχοταν καθημερινα σπιτι κρατουσε το μωρο και μετά εφευγε (μεγαλη βοήθεια)δεν ειναι δηλαδη οτι το εχει μονιμα εκει.Το παιδακι μου με θελει και μαλιστα μερικες φορές θελει μονο εμενα και κανεναν αλλον.Απλά αυτή την εβδομαδα που ηταν μακρια μας και μετα πηγαμε να την δουμε δεν με ηθελε οπως παλια και στενοχωριθικα.Εννοειτε οτι παιζουμε πολλά παιχνιδια και κρυφτο και παρα πολλά αλλα που εχω διαβασει αναλογα με την ηλικια της.Απλά αυτή την εβδομαδα εγινε αυτό και μου προκαλεσε εντυπωση.Το οτι στο μπαμπα της εχει μια μικρη αδυναμια αυτο μου αρεσει παρα πολυ.

Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzef έγραψε:

Kοριτσια γεια σας το μωρακι τωρα το πηγα στο εξοχικο στην Κορινθο γιατι η πεθερα μου που το κρατα τα πρωινα επειδη δουλευω νοικιαζει το καλοκαιρι εκει δωματια και πρεπει να ειναι εκει.Πριν απο αυτο πριν δηλ μια εβδομαδα η πεθερα μου ερχοταν καθημερινα σπιτι κρατουσε το μωρο και μετά εφευγε (μεγαλη βοήθεια)δεν ειναι δηλαδη οτι το εχει μονιμα εκει.Το παιδακι μου με θελει και μαλιστα μερικες φορές θελει μονο εμενα και κανεναν αλλον.Απλά αυτή την εβδομαδα που ηταν μακρια μας και μετα πηγαμε να την δουμε δεν με ηθελε οπως παλια και στενοχωριθικα.Εννοειτε οτι παιζουμε πολλά παιχνιδια και κρυφτο και παρα πολλά αλλα που εχω διαβασει αναλογα με την ηλικια της.Απλά αυτή την εβδομαδα εγινε αυτό και μου προκαλεσε εντυπωση.Το οτι στο μπαμπα της εχει μια μικρη αδυναμια αυτο μου αρεσει παρα πολυ.

Σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας!!!:)

Μη μου λες τέτοια τώρα και με φρικάρεις!!!

Άφησα και εγώ τη μικρή μου στο χωριό με τα πεθερικά μου. Επέμενε ο άντρας μου για να μην ταλαιπωρείται δεδομένου οτι κατεβαίνουμε κάθε Σ/Κ στο χωριό του. 5 μερες είναι αλλά έχω τρομερό άγχος. Είναι η πρώτη φορά που την αφήνω... Εντάξει το έχω δεδομένο οτι θα πηγαίνει στη γιαγιά, αλλά όταν μεγαλώσει.

Λες να πάθω και γω τα ίδια?!?!? :dry::dry::dry::ohmy::ohmy:

Πάντως εχθές που μίλησα με την πεθερά μου, μου είπε οτι είναι πολύ ευδιάθετη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μενα χαροθμενη μου ειπε οτι ειναι.Εγω κατεβαινω απο την Πεμπτη γιατι εχω παρει το μειομενο με τετοιο τροπο ετσι ωστε να λειπω απο δουλεια μια ημερα την εβδομαδα.

Αυτη τη φορα λεμε να την παρουμε Αθηνα για το ΠΣΚ να ηερμησει λιγο απο τον ηλιο και τη θαλασσα και να την κανουμε και κανα μπανιο της προκοπης γιατι εκει το νερο δεν ειναι καλο και την κανουμε με μπουκαλια με εμφιαλομενο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω μειωμένο ωράριο μεν αλλά όχι σε μορφή ρεπό. Δουλεύω 2 ώρες λιγότερες την ημέρα, γιατί έτσι μας βολεύει περισσότερο στην απόφασή μας να μην τη στείλουμε στον παιδικό σταθμό από τόσο μικρή.

Το χωριό είναι ορεινό μπάνια δεν κάνει, αλλά παίρνει τον αέρα της. Την άλλη εβδομάδα θα πάρω άδεια να την παω στο δικό μου χωριό για μπανάκια.

Ελπίζω να μη στεναχωρηθεί το παιδάκι μου... Μέχρι στιγμίς καλά είναι, εγώ παραπαίω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω βγαινω σε αδεια 23/07 θα πάμε αρκαδια (βουνο) στο χωριο του αντρα μου και μετα Λευκαδα στο πατρικό μου .Εχω αδεια για ενα μηνα.

Καλες διακοπες μας ευχομαι!!!Περιμενω πως και πως να φυγω να κανω διακοπες με την αγάπη μου!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...