Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόβλημα με το όνομα και εγώ...


tinky09

Recommended Posts

Δεν ξερω τι συμβαινει, αλλα κατι πρεπει να γινει με αυτο το χαζο εθιμο που τα παιδια να παιρνουν το ονομα των παππουδων...ελεος δηλαδή!! :angry:

Η δικη μου ιστορια ειναι πιο μπερδεμενη...πριν παντρευτουμε με τον συζυγο, ειπαμε οτι το πρωτο οτι και να ειναι θα παρει το ονομα του μπαμπα του και το δευτερο το ονομα του δικου μου μιας και τον εχω χασει απο μικρη...:( ελα που ομως παντρευτηκαμε και με τα τοσα προβληματα που ειχα ηρθε το παιδακι μετα απο 6 χρονια και παλι καλα! Εγινε το θαυμα , εμεινα εγκυος...Εγω ομως λογω του οτι πονεσα πολύ για αυτο το παιδι, εκανα χειρουργεια, πηρα φαρμακα, εκανα εξωμητριο και γενικα προσευχηθηκα πολύ για ενα μωρακι, ταχθηκα στον αγαπημενο μου αγιο οτι αν μεινω εγκυος θα δωσω στο παιδι δευτερο ονομα το ονομα Του και αυτο το είπα τη στιγμη που γινοταν η σπερματεγχυση!

Και εγινε το θαυμα και μενω εγκυος...το λεω στον αντρα μου για το ταμα....κοριτσια...δεν το δεχεται!!! Με τιποτα ομως!!! :angry: Και εκεινος εκανε ταμα και εδωσε στην Αγια Ειρηνη οτι φορουσε οταν το εμαθε (βερα, δαχτυλιδι, σταυρο, ρολοι....) εγω γιατι να μην κανω το ταμα μου? Γιατι να με βαρενει μια ζωη αυτό? Αλλωστε εγω πονεσα οσο δεν φανταζεται κανενας...πιστευω βαθια μεσα μου οτι ο Αγιος με βοηθησε!!! ΚΑι εξαλλου ειναι κοριτσακι τι τον πειραζει? το ονομα ετσι κι αλλιως δεν θα ακουστει ατοφιο του πατερα του! Το πιο κουφο ειναι οτι ρωτησα στην εκκλησια και μου ειπε ο παπας οτι αφου δεν θα ακουγεται το ονομα ειναι δωρο αδωρον να βγαλω δευτερο ονομα! Εγω ομως ετσι νιωθω οτι τον τιμω τον Αγιο και το παιδι θα το γιορταζω μονη μου στην μνημη του!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΑΜΑ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΕΙΣΩ? ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!!!:(:(:(:angry:

Και το αλλο το ωραιο που μου ξεφουρνισε: αφου ειναι κοριτσι και δεν παιρνει το ονομα κανονικα του πατερα του, ναι μεν θα το παρει και τωρα το κοριτσι μας αλλα αν κανουμε αγορι στο μελλον θα βγαλουμε παλι τον πεθερο μου!!! Δυο παιδια με ιδιο ονομα!!! ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ!!!Κοριτσια σας το λεω θα μας γραψουν οι εφημεριδες!!!!! :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

re matia mou kai esy omos ekanes tama xoris na tou peis tipota ...kanonises xoris na rwthseis ton patera ...

esena tha sou arese na sto kanei auto?

telos panton den exw na sou dosw shmboulh giati einai para polu prosopiko to thema me to tama kai ton sizigo pou kamia mas akoma kai kai na sas kserei den mporei na kserei ta panta .

htan lathos sou ...xathikan ala tamata to onoma brikes gia na ktsakoneste!!!

filika sta lew ayta .tora exei moularosei perimene na kopasei o thimos tou kai kalo einai na tou peis oti htan lathos sou na kaneis tetio tama xoris na to kserei ....sorry alla egw etsi to blepw .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

΄Κάπως ανάλογο πρόβλημα είχα κ εγώ..ο ΄΄αντρας μου κ οι γονείς μου ήθελαν να μην του δώσω μόνο ένα όνομα Μάριος όπως τον είχα τάξει αλλά Δημητρης-Μαριος αν και περισσότερο οι γονείς μου ήθελαν Δημητρης(και οι δυο παππούδες Δημητρδες λέγονται είμαι τυχερή σε αυτό!) Τι κ αν ελεγε για διαφορα ονειρα που είδα, για τη δυσκολια στην αυχενική που έκανα αμνιοπαρακέντηση κ όλα πήγαν καλα..θεωρούσαν ότι δεν είναι κακό να πάρει δυο ονοματα..τελικά τα πήρε..

Τωρα για την περιπτωση σου ασε το λίγο το θέμα προς το παρόν να ξεχαστεί αλλά μην υποκύψεις κυρίως γιατί δε γίνεται να τα θέλει όλα δικά του...και τα δυο παιδια του πατέρα του! Τι κουφό είναι αυτό;; Και ταυτόχρονα εγωιστικό!!!! Όταν περάσει λίγο ο καιρός, κάποια στιγμή που θα είστε στις γλύκες πες του όμορα..<<θυμάσαι τι τραβήξαμε γι αυτό το πλασματάκι; μπλα μπλα μπλα..>> και πες του αφου φτάσατε ως εδώ να δώσετε δυο ονοματα να τελειώνει το θέμα όμως δε γίνεται να δώσει στο 2ο το ίδιο όνομα..εξάλλου το είχατε συμφωνήσει μεταξύ σας. Αν θέλει μπορείτε να δώσετε στο πρώτο το όνομα του δικού σου μπαμπά ώστε στο 2ο που μπορεί να είναι αγόρι να πάρει του δικού του οποτε να έχει το όνομά του χωρίς δευτερα ονόματα και βλακίες..θα ακουστεί καθαρά το όνομα του πατέρα του!!!Αλλά να σου πω κάτι; Κανένας αγιος δε θα σε τιμρήσει αν δε το βγάλεις το όνομα..προκείμένου να τσακώνεστε..αν και εγώ να συ πω την αλήθεια δε θα το δεχόμουν..θα το πάλευα μέχρι τέλους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε Αφροδίτη..στην αρχή όταν διάβασα το μήνυμά σου συμφώνησα αλλά μετα σκέφτηκα..θα ρωτήσω αν θα κάνω τάμα στον Αγιο την ώρα που η ψυχολογία μου είναι στο 0 και η ψυχη μου από μόνη της ψάχνει κάτι να πιαστεί; Εκείνη την ώρα λες θεε μου και ότι θες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα να δεις Αφροδιτη, το ταμα μου βγηκε τελειως αυθορμητα, χωρις να σκεφτω ιντριγκες εκεινη την ωρα....εχω πονεσει παρα πολυ για να γινω μανουλα, για να ακοσω αυτη τηνιερη λεξη μια μερα...ημουν απελπισμενη στην κυριολεξια και πανω στην απελπισια μου προσευχηθηκα και εταξα ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ (το τονιζω) στο παιδι μου...το ονομα του πεθερου μου θα ακουστει, απλα θελω να ακουστει και του Αγίου ετσι σαν ευλογια για το παιδακι μου. Δεν το θεωρω τοσο τραγικο, αλλωστε ποσα παιδακια περνουν διπλα ονοματα απο τους παππουδογιαγιαδες? Παντως σε ευχαριστω για την αποψη σου. Εγω οταν μου ειπε ο αντρας μου οτι εκανε αυτο το ταμα, ενιωσα πολύ ομορφα, ενιωσα οτι ειχαμε την ευλογια της και φυσικα του ειπα οτι πρεπει να εκπληρωσει το ταμα!!!...ειναι θεμα πιστης του καθενος και πως το βλεπει...δεν συμφωνω πως για να κανεις ενα ταμα που βγαινει επιτοπου απο την ψυχη του καθενος πρεπει να παρεις τη συγκαταθεση του οποιουδηποτε!!! :unsure:

Τυρογαριδακι, αυτο λεω και εγω δεν γινεται δυο παιδια με το ιδιο ονομα!!! Ειναι γελοιο!!! ΚΑι στην τελικη τον πατερα του θα τον τιμησουμε γιατι οχι και εγω τον δικο μου, και πολύ περισσοτερο που τον εχω χασει και τοσα χρονια? αλλα πιστευω οτι ειναι λογια του πεθερου μου αυτα!! Ειναι πολύ παρεμβατικος σε πολλα θεματα και επειδη μας βοηθαει παρα πολύ (ειδικα που φτιαχνει τωρα και το σπιτι) ο αντρας μου νιωθει καταυποχρεωμενος σε αυτον..αχχχχ δεν ξερω τι να κανω καθολου....:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glukia mou kserw oti sou bgike apo thn psixh kai authormita ,to katalabenw .egw eimai etsi megalomenh pou se tama den tha elega gia onoma oso aythormito kai na einai .....

den sou lew kati kako ta idia eipa kai sthn kolith mou pou ekane to idio kai tora exei problhma me thn pethera ths ....

filika sou mhlisa ,tor o pateras den einai o opoisdipote ;)

alla tha mou peis ekeinh thn stigmh den ton skeutikes ,katanoikotato .

apla sou ipa pos mporei na to ide aytos ,na skeuteis kai me alh optikh thn dikh tou oso ginete gia na breis kapoion tropo na ton plisiaseis .

mou fenete ligo kserokefalos o antra sou (sorry) to ida kai sto alo mhnima .mhn xalaseis thn koumparia asinenoisies panta ginonte kai lathei den egine kati sobaro ena stisimo fagate :) mporei ontos na mhn shnenoithikan sosta kai na egine auto .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Afroditoyla isa isa gia afto eipa deftero onoma, epeidh skefthka akoma kai th stigmh ekeinh ton pe8ero! ua akoystei to onoma kai me ayto ua thn fwnazoyme th zoyzoynel moy! Den xerw poy kollei o antraw moy, apla eka naena tama kai 8elw na to ekplhrwsw!

Gia to allo thema egrapsa sto allo post! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinky09 νευριάζω και στεναχωριέμαι πολύ όταν το όνομα του παιδιού δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι :(

Αρχικά ποια είναι τα ονόματα;Μήπως καταφέρουμε και κάνουμε κάποιον συνδιασμό :unsure:

Πρέπει να το συζητήσετε όσο αρνητικός και αν είναι...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και εγω εχω ταξει τον μπεμπη και θα παρει το ονομα του αγιου που το εταξα ευτυχως ο αντρας μου τον πατερα του τον εχει βγαλει και της μαμας του δεν μπαινει σε αγορακι(αγλαια)αλλα και κοριτσι να ηταν και ταμενο να μην το ειχα παλι σεν θα το εβαζα δεν μου αρεσει σαν ονομα

ετσι θα βγει σπυρος-ταξιαρχης(το 2ο μου το ζητησαν οι νονες του και ειπαμε οκ)

εμενα το ταμα μου θα γινει αφου σπυρο θα τον φωναζουμε τωρα για μενα το ταμα ειναι ιερο οτι και να ειναι πρεπει να γινει!!! και αφου οαντρας σου εταξε και το εκανε πρεπει και εσυ να εκπηρωσεις το ταμα σου ετσι και αλλιως το δευτερο ονομα δεν ακουγεται γιατι να μην μπει??? δεν το καταλαβαινω αυτο ο αντρας φερεται εγωιστικα εντελως βρες τροπο να τον πισεις ελεος πια αυτο με τα ονοματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αμάν μ αυτή τη παράδοση!!

εγώ θα λεγα να πεις στη νονά-νονό

να πουν το όνομα γιατί, έχουν κι αυτοί δικαίωμα.

εγώ έτσι θα έκανα.

εμένα οι συγγενείς της πεθεράς μου, ακόμη δε γεννήθηκε

το μωρό, το φωνάζουν Στέφανο junior...

έχω πει πως οκ το όνομα του πεθερού μου θα πάρει,

είναι και ωραίο όνομα, αλλά κάτσε βρε αδερφέ να γεννηθεί

πρώτα και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera kai apo emena ego tha sou po afou ekanes tama xoris na to kserei tora h kalyterh lysh einai na dosete 2 onomata tou paidiou gia na ekplhroshs to tama kai na einai euxaristimenos kai o antroulis sou...kai dostou na katalabei oti otan tazoume kati prepei na to kanoume giati pote den ksereis....!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα δεν μπορείς να του εξηγήσεις οτι το τάμα ειναι τάμα και αν δεν πραγματοποιηθει δεν ειναι καθόλου καλό ακόμα και για το μωρο? Πεσ του αφου είναι κοριτσάκι το πρώτο να της δώσετε το ονομα που έχεις τάξει και το δεύτερο αν ειναι αγορι του πατέρα του και το τρίτο αν ειναι πάλι αγόρι του πατέρα σου. Ουφ!! Και εγω η ιδια μπερδέυτηκα!!

Σε περιπτωση που δεν του αρέσει αυτη η λύση να της δώσετε δυο ονοματα της μικρής ασε εκεινον να την φωνάζει με το πρώτο που θέλει και εσυ να την φωνάζεις με το ονομα που έχεις τάξει.

Καλά ξεμπερδέματα :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφου προκειται να βγαλετε το ονομα του πεθερου σου και παλι,

Βγαλε ΜΟΝΟ το ταμα! Ε ναι! ετσι παει!

1 απο την πλευρα του αντρα σου, και 1

απο τη δικη σου πλευρα, που στην προκειμενη

περιπτωση ειναι του Αγιου. Αντι να βγαλεις

τον πατερα η τη μητερα σου, βγαζεις του Αγιου!

Το θεωρω λαθος να δωσεις 2 ονοματα και ο ενας να τη φωναζει ΧΧΧΧΧ

ενω ο αλλος ΥΥΥΥΥΥ.Δεν ειναι καλο για το παιδι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και στην τελικη γιατι 2 ονοματα στον πεθερο σου?

Εσυ φυτρωσες? Γονεις δεν εχεις να βγαλεις?

ΑΑΑΑΑΑΑ! τα πηρα τωρα!

Φροντισε ομως μην τσακωθεις!

Συζητησε το με ηρεμια!

Ευχομαι τα καλυτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ego den mporo na katalabw auti h mania me ta tamata!! Entaksi perases diskolies gia na kaneis moro alla giati prepei na kaneis kai tama!!! Etsi mou fenete oti 8a to 8imase auti tin diskoli periodos MIA ZWH!!! Alla problimata exoume stin zwh giati den kanoume tamata tote!! Eimai 8riskia kai pigenw stin eklisia alla exo akousei poles fores sto TV apo papades na lene oti den einai aparetito na 'akolou8iseis' tama!! Pigene kai anapse mia labada ka8e toso, kane ena dwro stin eklisia kai 8a kalipsi to 8ema me to tama!!! Mallon ftei oti exo megalosei sto eksoteriko kai mou fenontai paraksina auta ta ellinika e8imata!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σε καταλαβαίνω,στην οικογένεια μας έχω δυο ξαδέρφες οι οποίες είχαν "τάξει"τα παιδάκια τους και αυτά πήραν τα ονόματα που εκείνες είχαν υποσχεθεί και οι παππούδες δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα αφού το θέμα το είχε συζητήσει το ζευγάρι και ήταν τετελεσμένο γεγονός.

Εσύ όμως γιατί δεν το συζήτησες με τον άνδρα σου νωρίτερα;

Γιατί δεν μίλησες μαζί του ώστε να ξέρει κ εκείνος και να βγάλετε μια άκρη;Να βρείτε μια εύκολη λύση και να μην έχει κανείς παράπονο;

Εγώ προσωπικά δεν θέλω δυο ονόματα για τα δικά μου παιδιά,προτιμώ το ένα και καλό αφού το άλλο έτσι κ αλλιώς δεν θα ακούγεται.Βέβαια,κάθε ένας λειτουργεί διαφορετικά.Ξέρω παιδάκι που χώρισαν οι γονείς του και είχε δυο ονόματα.Η πλευρά της μαμάς το φώναζει με το δικό της και η πλευρά του μπαμπά με το δικό του.Το θεωρώ τραγικό για το αγγελούδι,πολύ άσχημο.

Ότι κι αν κάνεις συζήτησε το με το σύζυγό σου,όσο δύσκολο κ αν είναι για αυτόν και πιστεύω θα βρείτε την λύση.

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΖΥΓΟΙ

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ;;;;;;

Αμαν πια..Κατι τετοια ακουω και βγαινω απο τα ρουχα μου..

Ηθελες να ταξεις το παιδακι σου και καλα εκανες..Δεν θα βγαλεις

ντουντουκα και ουτε θα ενημερωσεις ΚΑΝΕΝΑΝ!! Το ταμα

ειναι προσωπικη υποθεση..Τι ειναι αυτα;;

Οσο για το 2ο να παρει το ιδιο ονομα, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;

Πες του οτι αν θελει να βγαλει τον μπαμπακα του

να περιμενει το 2ο!!!!!!!!!!! Τι εισαι εσυ δηλαδη;;;

Μονο να γεννας και να περνας τα ζορια;;;;;

Πατα ποδι κοριτσακι μου!!!!!Απορω πως σκεφτονται μερικοι

μερικοι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πότε θα σταματήσει αυτό με τα ονόματα βρε κορίτσια;; Έλεος!! Κοπέλα μου αφού έκανες τάμα, πρέπει να βγει! Καταλαβαίνω ότι θα είναι 2ο όνομα και δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύζυγος σου αντιδρά έτσι!! Αφού όπως και να 'χει θα ειπωθεί μόνο προς τιμή του Αγίου! Η νύφη μου πέρασε πάρα πολύ δύσκολες εγκυμοσύνες, έκανε 2 κοριτσάκια! Όταν γεννήθηκε η Αντριάνα, η πρώτη, πήρε τ'όνομα από τον μπαμπά της νύφης με σκοπό αν η Μιχαέλα έβγαινε αγόρι να λεγόταν Μιχάλης όπως ο μπαμπάς μου!! Τελικά βγήκαν 2 κόρες αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα ούτε παππουδογιαγιάδες ούτε κανένας! Τα έταξε να βαφτίσει την μια στην Τήνο και την άλλη στο Άγιο Γεράσιμο στην Κεφαλλονιά απ'όπου και κατάγεται η νύφη μου!

Δεν συμφωνώ μαζί με τον άντρα σου, να βγάλει και τώρα τον μπαμπά του και μετά! Εντάξει.. οκ βοηθά! Κι η μαμά του άντρα μου μας βοηθά όσο μπορεί κι οι γονείς μου βοηθάνε πολύ! Γιατί δεν κατάλαβα;; Εσύ φύτρωσες;; Με τέτοιο σκεπτικό αφού ο μπαμπάς του άντρα μου πέθανε πολύ νέος και δεν μας βοηθά δεν πρέπει να τον τιμήσουμε με τ'όνομα; Έλεος πια!

Προσπάθησε να συζητήσετε με ήρεμους τόνους κι εξήγησε του ότι κι εσύ έχεις δικαιώματα! Κι αν θέλει να βγάλει τ'όνομα του μπαμπά του σε αγόρι, ας περιμένει αν το 2ο είναι να τον βγάλει! Όχι και τώρα και μετά!! Είναι το καλύτερο! Έτσι έκαναν κι ο αδερφός μου! Όταν γεννήθηκε η Αντριάνα με όμορφη συζήτηση, η νύφη μου του πρότεινε να περιμένουνε τι θα είναι το 2ο.. κι έτσι κι έγινε!!

Όλα κι όλα!! Όχι και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια σε όλα τα ζητηματακια που προκυπτουν είναι θεμα χαρακτηρα και οικογενειας!!!καλά δεν το συζητω ότι στην προκειμενη περιπτωση εχει αδικο ο συζυγος αλλά μαλλον δεν θα μπορει να κανει διαφορετικά!!!

ευτυχως στη δικη μου περιπτωση το πρόβλημα μαλλον αναβληθηκε....

όταν μαθαμε ότι ημουν εγκυος συζητησαμε και το θεμα ονομα.. αν προέκυπτε αγορι κανενα προβλημα, εννοειται το όνμα του πεθερού μου που πέθανε ο ανθρωπος νωρις και δεν πρόλαβε να χαρει τίποτα -- Θανασης -- Θανος!!

αν προεκυπτε κορίτσι ο αντρας μου κατηγορηματικά απέρριψε το όνομα της μαμας του -- Ευθυμια -- Μινα καθως δεν του αρεσει καθολου και εχει ακουστει και από την κουνιαδα μου!!είχαμε αποφασισει ότι θα βαφτιζαμε τη μικρη Λυδια...!!! Σιγουρα θα προέκυπτε χοντρο πρόβλημα αλλά θα το χειριζόταν ο αντρας μου ευτυχως!!! το μωρακι μας προεκυψε αγορακι.. βεβαια ό,τι και να είναι το δευτερο θα παρει όνομα από τους γονεις μου.. κανονισμενο από τωρα!!

ενα και ενα κοριτσια τα ονοματα.. ασε τον αγαπημενο σου να επιλέξει και βαλε διπλο όνομα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντησεις σας...το συζητησαμε ξανα εχθες και μου ειπε θα δουμε...ομως δεν ειμα ισιγουρη....απλα θελω να κανω το ταμα μου...νιωθω απαισια.....υπολογη σα να εκανα κανενα εγκλημα σα να μην ειμαι η μανα του, που περασα τοσοα και τοσα...και αυτο του ειπα..εγω φυτρωσα? με κοιταζε με ενα βλεμα σα να ηξερε οτ ιεχει λαθος αλλα απο εγωισμο δεν το παραδεχεται και ισως γι'αυτο το αφηνει φλου....:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinky μου καλημερα καταλαβενω περιπου τι ζεις μιας κ εγω το μπεμπη τον εχω ταξει βλεπεις κλεινω 10 χρονια γαμου κ τωρα αποκτησα παιδακι,ημασταν κ οι δυο με το συζυγο κατα του δευτερου ονοματος για το λογο κ μονο οτι ο καθενας θα φωναζε το μωρο οπως τον βολευε κ εμεις θεκαμε ν'ακουστει τ'ονομα που εχουμε ταξει κ τους ειπαμε κ για να το παρουν αποφαση ο αντρας μου εφερε μπαλονια στην κλινικη με τ'ονομα του γραμενο επανω,κ ετσι το μυνημα το πηραν ολοι....;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν διαβασα ολες τις απαντησεις...διαβασα το θεμα, εχω να πω τα εξης

βαζω στοιχημα οτι ενα χρονο πριν αν σας ρωτουσαν πως θα το πειτε θα λεγατε ας ερθει το μωρακι μας και βλεπουμε...ηρθε το θαυμα αλλα οι ανασφαλειες και οι εγωησμοι δε σας αφηνουν να το χαρητε...συμφωνιες μεταξυ σας, συμφωνιες με αγιους...χασατε τον στοχο...δωστε του εκει ενα ονομα να ξερει οτι του απευθυνεστε και κοιταξτε την ουσια

η ουσια ειναι το παιδι και οχι το ονομα του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ninina έγραψε:

tinky μου καλημερα καταλαβενω περιπου τι ζεις μιας κ εγω το μπεμπη τον εχω ταξει βλεπεις κλεινω 10 χρονια γαμου κ τωρα αποκτησα παιδακι,ημασταν κ οι δυο με το συζυγο κατα του δευτερου ονοματος για το λογο κ μονο οτι ο καθενας θα φωναζε το μωρο οπως τον βολευε κ εμεις θεκαμε ν'ακουστει τ'ονομα που εχουμε ταξει κ τους ειπαμε κ για να το παρουν αποφαση ο αντρας μου εφερε μπαλονια στην κλινικη με τ'ονομα του γραμενο επανω,κ ετσι το μυνημα το πηραν ολοι....;)

Μακαρι να εκανε και εμενα ετσι....ΝΑ σου ζησει το μωρακι!!

"βαζω στοιχημα οτι ενα χρονο πριν αν σας ρωτουσαν πως θα το πειτε θα λεγατε ας ερθει το μωρακι μας και βλεπουμε...ηρθε το θαυμα αλλα οι ανασφαλειες και οι εγωησμοι δε σας αφηνουν να το χαρητε...συμφωνιες μεταξυ σας, συμφωνιες με αγιους...χασατε τον στοχο...δωστε του εκει ενα ονομα να ξερει οτι του απευθυνεστε και κοιταξτε την ουσια

η ουσια ειναι το παιδι και οχι το ονομα του"

γκιλι ισως να εχεις δικιο...και ισως να το σκεφτω και ετσι...:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...