Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kαινούργια αρχή!


neni86

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου,δεν ξέρω με ποιον να το συζητήσω το θέμα μιας και είναι προσωπικό και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ,ακόμα κ με την μάνα μου δεν έχω συζητήσει κάτι ακόμη!

Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχα με το φίλο μου, μου ανέφερε πως θα ήθελε να επισημοποιήσουμε την σχέση μας και να κάνουμε το μεγάλο βήμα!

Πραγματικά ήταν κάτι που κ εγώ το σκεφτόμουν και χάρηκα πολύ όταν μου το δήλωσε κ επίσημα.

Ωστόσο,θέλω όλα να είναι τέλεια εκείνη την μέρα.Έχουμε αποφασίσει γυρίζοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές να μιλήσουμε στους δικούς μας και να προχωρήσουμε στον αρραβώνα.

Όμως τι θα πρέπει να προσέξουμε;Αρχικά λέγαμε να το κάνουμε στο σπίτι μου αλλά τα άτομα που θα μαζευτούμε είναι πολλά.

Θέλω τις δικές σας εμπειρείς αν αυτό είναι δυνατόν,θέλω τα δικά σας συναισθήματα όταν αφήσατε το πατρικό σας και άλλαξε ουσιαστικά όλη η ζωή σας.

Είμαι αγχωμένη,αλλά τον αγαπάω και θέλω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Δεν έχω φύγει πότε από τους δικούς μου!

Σας ακούω,ελάτε να συζητήσουμε αν θέλετε λιγάκι,θα με βοηθήσετε πάρα πολύ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωραια ειναι να ζεις με τον καλο σου και ταυτοχρονα ειναι πολυ δυσκολο να αποχωριστεις τους γονεις,στην αρχη ζοριστηκα μιας και παντρευτηκα περυσι,που ημουν 20,αλλα μετα ουτε που θα το σκεφτεσαι.θα περνας πολυ ωραια με το συντροφο σου..καλο ειναι να φυγεις τωρα που εισαι μικρουλα γιατι αν ησουν μεγαλυτερη θα ηταν πολυ πιο δυσκολο

καλη αρχη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου σε ευχαριστώ κούκλα μου που μου απάντησες.Κ για μένα πιστεύω πως θα είναι δύσκολο στην αρχή ειδικά αλλά θα είναι και υπέροχο να ξυπνάω το πρωϊ δίπλα του και να κοιμάμαι το βράδυ μαζί του.Εξάλλου,κ τώρα είναι σαν να έχω δυο σπίτι απλά ακόμη δεν έχω φύγει ολοκληρωτικά και δεν κοιμάμαι εκεί τα βράδια.

Εύχομαι το καλύτερο για σένα και τον άνδρα σου.Φιλί γλυκό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

neni86 ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΟΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΩΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!ΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ:) ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena....Ego tha sou na proxoristai kai na exeis yponh kai epimonh giati tha sou fanoun ligo diskola an den exeis apoxoristh pote tous goneis sou...na exeis katanahsh kai agaph kai ola tha pane teleia tha deis....Makari na eiste euthxhsmenh gia panta..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi καλησπέρα και από μένα! Κι εγώ θα σου έλεγα ότι και τα κορίτσια. Το να αποχωρίζεσαι τους δικούς σου είναι πράγματι δύσκολο και ειδικά αν οι σχέσεις σας είναι ομαλές και δεν υπάρχουν προβλήματα. Δυστυχώς ο δικός μου χωρισμός από τους δικούς μου ήταν πολύ άσχημος γιατί "φύγανε στον ουρανό" σχεδόν ταυτόχρονα όταν ήμουν 28 με αποτέλεσμα να μείνω μόνη μου στο σπίτι μας. Τέλος πάντων τώρα που είμαι με τον άντρα μου είμαι πολύ ευτυχισμένη και αυτό απαλύνει την ελλειψη.

Τους δικούς σου θα τους βλέπεις όποτε θέλεις οπότε δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα της ζωής σου.

Καλή αρχή σου εύχομαι και να μή σε αγχώνουν αυτά, όλα θα είναι υπέροχα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου rose25 δεν ξέρεις πόση ανάγκη έχω αυτές τις γραμμές που μου γράφετε εσείς όλες εδώ!

Όπως είπα και πιο πάνω ξέρω πως θα ζοριστώ και θα είναι δύσκολο αλλά ξέρω πως θα με στηρίξει και εκείνος επειδή μ΄αγαπάει και θέλει να με βλέπει χαρούμενη.

Δεν ξέρω,δεν μπορώ να σκεφτώ,δεν ξέρω πως θα είναι αλλά το περιμένω τόσο πολύ..

Σε σχέση τώρα με την δική σου ιστορία,είναι λογικό,όσο καλή και να είναι οι δικοί σου γονείς ή οι γονείς του άλλου δεν μπορείς να έχεις την ελευθερία κινήσεων που θα ήθελες.

Σε ευχαριστω κορίτσι μου πολύ,μέσα από την καρδιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ekoliou μου,σε ευχαριστώ και σένα για τον χρόνο σου και τις ευχές σου!

Σαν μοναχοπαίδι και μένοντας στο σπίτι μόνη από πολύ μικρή χωρίς τους γονείς μου η μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδάκια ήταν πάντα από τα πιο μεγάλα όνειρά μου,ίσως και το μεγαλύτερο.

Πιστεύω ότι έχω και την υπομονή και την θέληση να ζήσω αρμονικά και να κάνω τα πάντα για να ήμαστε ευτυχισμένοι μια ζωή μαζί!

Σε ευχαριστώ,σε κλείνω σε μια μεγάλη αγκαλιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ neni86 ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΑΣΑ.ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΙΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΒΓΑΛΤΗ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΧΑ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ Η ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου neni86. δεν μπορω να σου πω τι να κανεις αλλα θα σου πω την δικη μου εμπειρια. φυσικα η καθε μια το βλεπει διαφορετικα.

με τον αντρα μου ειμαστε μαζι συνολικα 10 χρονια απο το σχολειο. αρραβωνιαστηκαμε εδω και 3,5 χρονια στο σπιτι μου οικογενειακα. μενουμε μαζι εδω και ενα χρονο και ειμαστε παντρεμενοι εδω και 7 μηνες.

αυτος ο ενας χρονος που μενουμε μαζι ειναι οτι καλυτερο εχω κανει μεχρι στιγμης στη ζωη μου. δεν στεναχωρηθηκα καθολου που εφυγα απο το σπιτι το πατρικο. περναω παρα πολυ ωραια και ειναι παρα πολυ ομορφο να εχεις τις δικες σου ευθυνες και να μην ασχολησε με των αλλων.

πρεπει ομως να το εχεις παρει αποφαση και να το εχεις εμπεδωσει πραγματικα οτι θα κανεις κατι δικο σου γιατι μετα εισαι μονη σου.και οι δουλειες , το σπιτι το μαγειρεμα , η δουλεια ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. θα βρειτε το ρυθμο σας.

οπως νοιωθεις εσυ καλυτερα κανε. μην πιεστεις να κανεις κατι που δεν θελεις πραγματικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου,mairouli32 μου,παίρνω ακόμη περισσότερο κουράγιο από τα λόγια σας.

Δυστυχώς,δεν έχω κανέναν να μπορεί να με καταλάβει εκτός από εκείνον ίσως και κάποιους πολύ κοντινούς δικούς μου,κ εσείς είστε υπέροχη παρέα για όλα αυτά που σκέφτομαι.

Είναι και φρέσκο ακόμη και καταλαβαίνεις,θέλω κ εγώ το χρόνο μου.

Τους δικούς σου να τους σκέφτεσαι και να τους αγαπάς όσο μακριά ή ψηλά και αν είναι ,πάντα θα είναι κομμάτι δικό σου και δικό τους.

Σε ευχαριστώ,εδώ θα είμαι και θα τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose 25 χαίρομαι που με καταλαβαίνεις τόσο πολύ!

Όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου,είμαι αποφασισμένη και το θέλω πραγματικά.

Σε ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marker μου,αν διαβάσεις και τις απαντήσεις μου πιο πάνω στα υπόλοιπα κορίτσια θα καταλάβεις πως δεν είναι κάτι επιπόλαιο και το θέλω πραγματικά.

Δεν είναι απλά μια σκέψη που προέκυψε από μια συζήτηση αλλά πολύ περισσότερα..

Όσον αφορά τις δουλειές και το σπίτι που λες πιάνομαι με όλα από μικρή γιατί όπως ανέφερα και πιο πάνω έμενα από πολύ μικρή μόνη μο στο σπίτι και έμαθα από μικρή να κάνω τα πάντα.

Πιστεύω πως αν το όνειρό σου σε πλησιάζει όσες δυσκολίες και να έρθουν αζίζει τον κόπο!

Πιστεύω με καταλαβαίνεις!

Περιμένεις δίδυμα αγοράκια;Με το καλό σου εύχομαι και πάντα ευτυχισμένες στιγμές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi μου να είσαι σίγουρη ότι θα είναι μία υπέροχη αλλαγή στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν και οι δικοί σου να προσαρμοστείς πιό εύκολα. Σε λίγο καιρό θα μας γράφεις πόσο πολύ σου αρέσει η νέα σου ζωή, είμαι σίγουρη!

Είσαι πολύ γλυκιά και σίγουρα θα τα λέμε από εδώ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mairouli32,γλυκιά μου,πάντα οι γονείς δεν θέλουν να δουν ευτυχισμένα τα παιδιά τους;

Εγώ είμαι ευτυχισμένη και πιστεύω το έχουν καταλάβει και έχεις δίκαιο,θα στηρίξουν αυτή την απόφαση μου!Αλλάζουν όμως τόσα πολλά..και θα έρθουν κ άλλα τόσα..!

Εύχομαι μετά από λίγους μήνες να σας διηγούμε πόσο όμορφη είναι η κοινή μας ζωή.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου,κάθε ευτυχία στο σπιτικό σου σου εύχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχου με το καλό!!!

Αρχικά θα σου έλεγα να καλέσεις μόνο τους πολύ δικούς σου και αν πάλι μαζέυονται πολλά άτομα να δώσετε το τραπέζι σε κάποιο μαγαζί :) Δεν είναι ανάγκη να είναι ιδιαίτερα ακριβό ή χλιδάτο,σημασία έχει πως θα είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα μοιράζεσαι μαζί τους αυτό το σημαντικό γεγονός :)

Εγώ έχω αρκετά χρόνια που μένω μόνη μου και δεν μου φάνηκε κάπως όταν συγκατοίκησα με τον άντρα μου(σχεδόν αμέσως αλλά τον ξέρω απ'τα 15)

Θυμάμαι στον αραβώνα μας ήταν όλα μαγικά...Πέταγα στα σύννεφα!Δεν είχα συναίσθηση του χρόνου,του τόπου,της κατάστασης!Τόσο παραμυθένια.Ήμουν σαν μεθυσμένη :silly:

Το επόμενο πρωί πέρναγαν όλες οι σκηνές της προηγούμενης νύχτας σαν ταινία απο μπροστά μου...Ακριβώς τα ιδια και την ημέρα του γάμου,μόνο που ήμουνα πιο αγχωμένη ;)

Με το καλό και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι!

ΥΓ:Να συμπληρώσω πως όλο τον καιρό έπλεα σε πελάγη ευτυχίας καθώς χτίζαμε το σπίτι μας,πηγαίναμε να διαλέξουμε πλακάκια,κουζίνα,ντουλάπες...Και αργότερα έπιπλα!Μοναδικές στιγμές...Σκεφτόμουνα πχ ''Σε αυτό το δωμάτιο σε λίγο καιρό θα κοιμάται το παιδάκι μας!'':woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ τι μου θυμησες τωρα!!!Εγω θα σε συμβουλεψω ενα πραγμα!!Μην σκεφτεσαι και πολυ τα πραγματα,θα ερθουν οοοοολα μονα τους!Αυτο εχω καταλαβει και παντα κανω στην ζωη μου....Εγω εχω φυγει απο τα 18 απο το σπιτι με πολλες αποδρασεις απο τα 16 γιατι απο τοτε ειμαι με τον αντρουλη μου και ημουν που λες παρα μα παρα πολυ δεμενη με την οικογενεια μου και αρκετα καλομαθημενη!!!Παρολα αυτα δεν κολλωσα πουθενα ισα ισα αισθανθηκα υπεροχα ενιωσα ανεξαρτητη οτι πλεον ειμαι εγω υπευθηνη για μια ο΄κογενεια ,την δικη μου οικογενεια!Και πραγματικα ειναι υπεροχο ειδικα αν αγαπας....εγω ισως ομως να δυσκολευτηκα λιγακι παραπανω καποιες φορες γιατι πηγα και σε αλλη πολη και μιας και που ημουν τοσο δεμενη μου στοιχιζε και μου στοιχιζει αλλα αγαπαω τοσο πολυ και περναω τοσο καλα που το ξεχναω!Ολα θα πανε καλα και θα γινουν απο μονα τους στο λεω γιατι το ειδα!

Οσο για τους αρραβωνες εμεις ετσι καναμε ,σπιτι μου στο πατρικο με μονο τους πολυ δικους μας ανθρωπους και ηταν υπεροχα!!!

Με το καλο κοπελα μου ολα να ειναι στην ζωη σας υπεροχα να μην συναντησετε ποτε καμια δυσκολια και να ειστε παντα ενωμενοι και αγαπημενοι!!!Παντα με υγεια!!!Φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μπορούσα να ξαναπεράσω λίγες από τις όμορφες στιγμές μας ξανά!! Βέβαια έρχονται άλλα καλά!! Ο μπέμπης μας!!

Γνωρίστηκα με τον καλό μου τον Απρίλη 2005! Έμενα με τους γονείς μου, ο καλός μου έμενε στα Νέα Στύρα και τον έβλεπα μόνο κάθε Σ/Κ που έρχόταν κι έμενε στην μαμά του. Καμιά φορά πήγαινα εγώ εκεί και μέναμε μαζί Σαββατοκύριακα! Πέρναγα τέλεια εννοείται!! Τα Χριστούγεννα του 2006 αρραβωνιαστήκαμε και τον Μάιο του 2007 συζήτησα με την μαμά μου ότι πρέπει να πάω Εύβοια να δω τι μπορώ να κάνω εκεί, μιας και μεγαλωμένη στην Αθήνα είναι δύσκολη η προσαρμογή στην επαρχία! Τελικά έκανα την καλύτερη κίνηση! Μάθαμε πολύ καλύτερα ο ένας τον άλλον, όταν τσακωνόμασταν έπρεπε να τον ανέχομαι κι εκείνος εμένα! Όταν κατεβαίναμε Σ/Κ στην Αθήνα ο καθένας έμενε με τους δικούς του, οπότε ήταν μισό μισό που λένε! Μέναμε μαζί.. μέναμε και με τους γονείς μας! Συνειδητοποιήσα ότι όταν έμενα Αθήνα μόνη, δεν κοιμόμουν γιατί δεν τον ένιωθα, μου έλειπε.. και κατάλαβα πόσο όμορφα περναώ μαζί του! Τον Μάιο 2008 παντρευτήκαμε κι από τότε μένουμε μαζί και στην Εύβοια και στην Αθήνα όταν ερχόμαστε!!

Τόλμησε το!! Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για μια σχέση! Μαθαίνεις τον άλλον, ζεις με τον άλλον και δεν σου'ρχεται η κατραπακιά μετά το γάμο! :laugh:

Όταν με το καλό μεγαλώσει ο Δημητράκης μου, κι αν με το καλό κάνω κι άλλα παιδάκια, θα τα συμβουλέψω να συζήσουν πρώτα!

Καλή αρχή κοριτσάρα μου!! Με το καλό και στο γάμο σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό να γίνουν όλα! Μην αγχώνεσαι αλλά απόλαυσε τις στιγμές!

Πλέον είναι καλό να μείνετε μαζί και έπειτα να προγραμματίσετε και τον γάμο σας και φυσικά και γρήγορα ένα παιδάκι!

ΥΣ.Θεωρώ ότι πρέπει να συζήσεις για λίγο με τον άνθρωπό σου, γιατί έπειτα στο γάμο θα υποστείς ΣΟΚ!Αστειεύομαι!

Δεν νιώθεις εσύ την ανάγκη;;;

Αχ τότε ήταν ό,τι καλύτερο! Απόλυτη ελευθεριότητα και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει! Και τώρα είναι βέβαια όμορφα αλλά κάθε φορά η σχέση είναι σε άλλο επίπεδο! Απλά τότε δεν υπήρχε καθόλου άγχος! Φοιτητικά χρόνια..

Τί μου θύμησες τώρα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Karamelaki μου,καλημέρα.Δίκαιο έχεις,δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα χλιδάτο μαγαζί για να περάσεις όμορφα και να θυμάσαι αυτές τις μαγικές στιγμές!

Χαίρομαι που τα θυμάσαι όλα τόσο όμορφα και παραμυθένια και εύχομαι και εγώ έτσι να νιώθω!

Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία σου,να είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και το καραμελάκι σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου Aristina,μου άρεσε που σου θύμισα τις δικές σας όμορφες στιγμές.

Προσπαθώ να αφήσω τα πράγματα και τις καταστάσεις να έρθουν από μόνα τους,δεν το συζητάω όπως ανέφερα αλλά δεν παύω να το σκέφτομαι!

Πιστεύω να με καταλαβαίνεις,εξάλλου ξέρεις πως εμείς οι γυναίκες θέλουμε να είναι όλα υπέροχα και κάτι τέτοιες στιγμές είναι υπέροχες!

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα όπως και όλα τα κορίτσια που μου απάντησαν!

Φιλιά πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dalia μου,με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας στην αγκαλιά σας.:)

Καταλαβαίνω αυτό που λες,"δεν κοιμόμουν γιατί δεν τον ένιωθα.." και εγώ τον τελευταίο καιρό τα βράδια συνεχώς ξυπνάω,γυρνάω στο κρεβάτι μου,κλείνω τα χέρια μου γύρω από τον εαυτό μου και θέλω τις αγκαλίτσες του και την σιγουριά του!

Θα το τολμήσω γιατί είναι κάτι που το θέλω πραγματικά!

Σε ευχαριστώ και εσένα για την κατάθεση της προσωπικής σου ζωής και εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σου!

Κ εννοείται να κάνεις αδερφάκι-α για τον Δημητράκη..μην τον αφήσεις μόνο του!

Στο λέω εγώ που είμαι μοναχοπαίδι!

Φιλιά πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κatrina μου,εννοείται πως το νιώθω και θέλω να το κάνω αλλιώς ποιος ο λόγος να προχωρήσεις σε ένα τέτοιο βήμα;

Βασικά καλά κάνεις και το λες,γιατί με τόσα που ακούς κάθε μέρα..:(

Είμαι ερωτευμένη,τον αγαπάω πολύ και έχουμε αρχίσει να κάνουμε σχέδια για την κοινή μας ζωή..είναι υπέροχο!:P

Όλα θα γίνουν εφόσον υπάρχει αγάπη γλυκιά μου,σε ευχαριστώ και εσένα για τον χρόνο σου!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RENI ΜΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑΜΕ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ?ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ.ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΥΛΗΣ.ΕΚΑΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΟ{ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ}ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΨΑΧΝΑ ΑΦΟΡΜΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΦΩΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ:)

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σ ευχαριστώ πολύ.Εχω μέρες ακόμα μπροστά μου πρέπει να βρω τρόπο να ηρεμήσω όσο γίνεται αυτό δηλαδή.Ναι τα συναισθήματα είναι πολλά.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να δεχθώ μια αποτυχία.Ευχομαι απλά σε πρώτο βήμα να υπάρξει η εμφύτευση.
    • Αχ.... Όσες φορές κι αν διαβάσω αναρτήσεις από κοπέλες σε αναμονή από έμβρυομεταφορά μου έρχονται όλα εκείνα τα συναισθήματα, φόβος, αγωνία, προσμονή, άγχος, ελπίδα.... Από τη μια να παίρνεις κουράγιο κι από την άλλη να γεμίζει αρνητικές σκέψεις το μυαλό...   Υπομονή κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμα.... Δεν είσαι μόνη σου...  Εύχομαι να έχεις μόνο ευχάριστα νέα σύντομα! 🍀☺️🙏🏼
    • Δεν έχω κάτι στα υπ' όψιν να βοηθήσω. Έχετε απευθυνθεί και για κρατική υιοθεσία ή ψάχνετε αποκλειστικά ιδιωτική για υιοθεσία βρέφους; Για κρατική υιοθεσία αν δεν έχετε πρόβλημα με την ηλικία θα μπορέσετε πιο εύκολα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!  Εμείς με τον σύζυγο είχαμε κάνει όλες τις ενέργειες για κρατική υιοθεσία και είχαμε εγκριθεί.. ήταν σχετικά απλό σαν διαδικασία και μας είχαν ενημερώσει ότι σε 1 το πολύ 1,5 χρόνο θα γινόταν αντιστοιχία με παιδάκι αλλά είχαμε επιλέξει έως 8 ετών , δηλ δε ψάχναμε αποκλειστικά βρέφος γιατί έτσι θα ήταν πολύ δύσκολο.  Ο,τι κι αν αποφασίσετε εύχομαι ολόψυχα να σας έρθουν όλα όπως τα θέλετε και να μεγαλώσει η οικογένεια σας! Θεάρεστη πράξη η υιοθεσία.... Να είστε πάντα καλά! ❤️
    • Διαβασα διάφορα για το vback....είμαι προβληματισμένη σχετικά... Είναι γενικά λίγο risky και ο γιατρός πρέπει να είναι απόλυτα καταρτισμένος σε αυτό. Ο δικός μου δε το υποστηρίζει..  Ο άντρας μου ξυπνάει 4:30 το πρωί και φεύγει στις 5:15 από το σπίτι... Επιστρέφει κάθε μέρα σχεδόν γύρω στις 18:30... Δουλεύει και τα Σάββατα, ευτυχώς όμως λιγότερες ωρες... Οπότε καταλαβαίνετε όλη μέρα σχεδόν μόνη είμαι!  Έχει ξεκινήσει κι εμένα ο "μεθυσμένος" 🤣🤣🤣 να προσπαθεί να σταθεί μόνος του χωρίς να κρατιέται... Από τις πιο δύσκολες φάσεις θεωρώ όλο αυτό, θέλει μεγάλη προσοχή να μη χτυπήσουν.  Κάνει κι εσένα αρκετές αφυπνίσεις.... Ζητάει γάλα κάθε φορά;  Χθες άπλωσε τα χεράκια του και είπε μα-μα.... Δε ξέρω αν ήταν συνειδητο ή τυχαίο.... Εγώ πάντως έλιωσα στο κλαμμα από συγκίνηση... 💙☺️ 
    • Εγω εχτές πήρα τηλ μου είπαν πως θα μου δώσουν αυτοί από το μικροβιολογικό ενώ την προηγούμενη φορά που πήγα σε άλλο μικροβιολογικό το πήρα εγω  αν και την πρώτη φορά έκανα με 75γρ γλυκόζη τώρα ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε τα 100 γρ 😕
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...