Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ...


tinky09

Recommended Posts

ΣΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....20/9 ΒΑΦΤΙΖΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΝΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΑΚ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ....Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ 7 ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!!ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΠΤ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ....ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ! ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ? ΕΓΩ ΤΗΣ ΦΕΡΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗς ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΗΣΕΙ.... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΠΙΣΩ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ? ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ....ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ? :angry: :angry: :angry: :angry: :( :( :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tinky09 κατα την γνωμη μου το παιδι πρεπει να στο βαπτισει ο αδερφος σου.

Γινονται τοσα πολλα ............

Να σου παρω ενα παραδειγμα ακραιο (μακρια απο εσας)

Πες οτι ο αδερφος σου χωριζει με την κοπελα,μετα τι θα γινει θα ερχεται να βλεπει το μωρο με τον νεο συντροφο-αντρα της???Και ο αδερφος θα ειναι εκει με την δικια του κοπελα-γυναικα ?????

Εγω οταν βαπτισα τον ανηψιο μου και ενω ημουν αρραβωνιασμενη εγινα νονα και εβαλα λαδι μονο εγω...Για φαντασου να ειχα χωρισει (μακρια απο μας)και να μην μπορουσα να δω την βαπτιση με τον αντρα μου επειδη θα ηταν εκει και ο πρωην μου...

Προτεινε τον στον αδερφο σου,σιγουρα θα δεχτει με μεγαλη χαρα.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ....

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ''ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ΄΄ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ, ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ,

ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ!!!;)

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...:) ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω και γω με τα κοριτσια... πες τον αδερφο σου να το βαφτισει και ας ειναι αυτη εκει διπλα ως παρακουμπαρα, ασε που αν μαθει οτι δε θα χρειαστει να λαδωσει τα χερια της μπορει και να χαρει περισσότερο!!! χαχαχ (και μια μικρη κακιουλα :blush: )

γιατι οντως.. εσυ δεν την ξερεις αυτη, τι θα γινει αν - θεος φυλαξοι - χαλασει ο αρραβώνας? :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με τα κοριτσια! Ο αδελφος σου καλλιτερα!

Απλα πες το με τακτ, μην τυχει και δημιουργισεις

αθελα σου προβλημα μεσα στο ζευγαρι (το αρραβωνιασμενο)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω πως δεν πρέπει να ξεκίνησεις έναν δεσμό τέτοιου είδους με ένα άτομο που απο την αρχή σου κάνει ''νούμερα''.

Αυτή η σχέση αφορά και περιλαμβάνει και το παιδί.Καλύτερα να παρεξηγηθεί εκείνη παρά να σε ρωτάει το παιδάκι σε 5-6 χρόνια ''Μαμά η δική μου νονά γιατί δεν μου φέρνει λαμπάδα;''

Εγώ στην θέση σου δεν θα το διακινδυνεύα και θα επέλεγα τον αδερφό μου.

Επίσης ποτέ δεν ξέρεις την κατάληξη που μπορεί να έχει μία σχέση(εύχομαι την καλύτερη αλλά άνθρωποι είμαστε,ποτέ δεν ξέρεις :unsure: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ η κουμπαρια ειναι μεγαλοκεφαλαιο ακι στο λεω που καηκα απο τη κουμπαρα μου την κοπελα που με παντρεψε τη να σου πω οτι ητανα ρραβωνιασμενη με τον καλυτερο φιλο του αντρα μου θα αμς παντεβαν και οι δυο και εγω σαν καλη κινηση ειχα γραψει κι τα ονοματα επανω στο προσκλητηριο.Λιγοτερο απο ενα μηνα πριν το γαμο το ζευγαρι χωρισε και εγωεμεινα ξεκρεμαστη ηθελαν βεβια και οι δυο αν αμς παντρεψουν τελικα μας παντρεψε η κοπελα η οποια ειχε δωσειμηδη καποια χρηματα για δωρο και κατι άλλα δουλευαμε καιμαζι και ο φιλος δεν επεμενε οποτε ....Το θεμα ειναι οτμαυτος ουτε στο γαμο σαν καλεσμενος δε ηρθε κοιταξε τη παρτυ του φοβηθηκε επειδη θα ηταν οι γονεις της κοπελας εγω περιμενα να ερθει απο μικρα παιδια μαζι με τον αντρα μου και αν μας ελεγε οτι θα μας παντρευε εκεινο θα διαλεγ.Τελιακ μετα παρολο ολα αυτα μεσολαβησα με το αντρα μου μετα το γαμο και τους τα ξαναβρηκαμε το αποτελεσμα ευτυχως βεβαια πριν μεινω εγκυος καταλαβα οτι αυτοι ηταν και οι δυο σαποιοι ακι τελιακ απομακρυνθηκα .Οταν λοιπον εμεινα εγκυος ηθελα ο νονος -νονα να ειναι υπευθυνος να μποεινα συμβουλευει το παιδι εγω ειμαια ντιθετη στις συγγενικες κουμπαριες για το λογο τι θελω να μεγαλωνω το κυκλο οι θειες ειναι θειες δεν θελω να ειναι και νονα απο την αλλη συμφωνω με το σκηνικο οχι σεελευθερο γιατι δνε ξερεις τι θα ειναι το ατομο που θα βαλει μετεπειτα στη ζωη του αλλα ουτε και σεαρραβωνιασμενο γιατι παιζονται πολαλ .Για μενα καλυτερα στη δικη σου περιπτωση ειναι αν παισεις τη κοπελα και αν της μιλησεςι ξεκαθαρα αν ξερις τιυποχρωσεις εχει απεναντι στο παιδι δεν χρειαζετε να τη στεισεισ στο τοιχο επειδη αργησε..... ΔΕς ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ και αν δεν σου κανει επελεξε καποιο φιλικο ζευγαρι παντρεμενο δεν μπορει αν μηνυπαρχει στο κυκλο σου .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο ρολοσ τησ πνευματικησ μητερασ ή πατερα ειναι πολυ σημαντικοσ καλο θα ειναι να τα βαλεισ ολα κατω και δεισ το καλυτερο για το παιδι σου πανω απο ολα......

σαν παιδι που δεν πηρα ποτε λαμπαδα η δωρο σε γενεθλια γιορτη χριστουγεννα βρε παιδι μου δεν ειναι οτι καλυτερο.....

την νονα να την εχω δει 6 φορεσ στα 28 χρονια μου ουτε στο γαμο και στην βαπτιση δεν ηρθε....

βαλτα λοιπον κατω τωρα που δεν ειναι αργα και σκεψου τα.....

να πω και μια κακια ετσι για να κανουμε και λιγο πλακα αυτη ειναι ικανη να ειναι η βαπτιση 6 και να ρθει 8 γιατι δεν προλαβε να ντυθει :huh:

:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera kai apo emena ....Kai ego simfono me ta perisotera koritsia kalytera na to baftish o aderfos sou...Krima einai aurio methaurio na se rotaeito paidi emena pou einai h nona mou....den yparxei logos na apogohtefti .....Giati apo oti fenetai den to phre sobara..!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ- πολύ για τις συμβουλές σας...τις διαβασα ολες προσεκτικα...οι περισσότερες μου λέτε να βαφτισει ο αδερφος μου...ομως υπάρχει ενα κολλημα...δεν θελει ο αντρας μου! Απο την αρχη το ξεκαθαρισε οτι νονα θα ειναι εκεινη και οχι ο αδερφος μου και στο προσκλητητριο δεν θα μπει το ανομα του αδερφου μου....:unsure: χτες μιλησα με τον αδερφο μου και μου ειπε να κανω υπομονη γιατι εχουν ζοριστει και εχουν προβληματα. Του απαντησα οτι ολος ο κοσμος εχει προβληματα, αλλα αν αναλαμβανεις μια τέτοιου ειδους υποχρεωση, τα βαζεις λιγο στην ακρη τα υπολοιπα και εστω ενα τηλ. το κανεις...δεν απαντησε και μετα μου ειπε πως τα πραγματα θα διορθωθουν. Απο την αλλη ο αντρας μου ακομα βγαζει αφρους και ισα που καταφερα να τον ηρεμησω, λεγοντάς του πως αν ξανακανουν κατι στραβο τοτε θα παρεμβουμε πιο δραστικα. Μου ειπε να του φωναξω το σ/κ για να τους παρει το παιδι πισω!!! :(:( και αυτο δεν το θελω για πολλους λογους...:blink:

Εχω πελαγωσει ρε κοριτσια, απο τη μια οι ετοιμασιες, απο την αλλη το θεμα με το ονομα και τωρα αυτο....ολο προβληματα, ελεος δηλαδη, δεν με αφηνουν να χαρω τη στιγμη που τοσα χρονια λαχταρουσα!!! :S:S:angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα τινκυ..ο δικος μου νονός είναι αρχητσιγκούνης...και το έδειξε λίγο πριν τη βάπτιση..αηδίασα τόσο μαζί του..δε θέλω να τον βλέπω..και τον συμπαθούσα πάρα πολύ..πραγματικά θεωρούσα ότι είχαμε τον καλύτερο νονο!! Πλέον τον έχω από μακριά και αγαπημένα..δεν είναι και πατέρας του να θεωρώ ότι έκανα τρομερή βλακία!!! Τι θέλω να πω..ασε την κοπέλα να το βαπτίσει..αφού έτσι το κανονίσατε τελείωσε..απο κει και πέρα..δεν χρειάζονται και κολλητιλίκια! Απο μακρια και αγαπημένα και εσύ..δε θα λες τίποτα στο παιδίκαι θα το αφήσεις να έχει τη δική του σχέση με τη νόνά του..πιστεύω ότι θα τα πάνε καλα΄. Τώρα όσον αφορά τη σχέση του αδερφού σου με την κοπέλα, ε...τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά στη ζωή! Δηλαδή αν είναι έτσι να βάζουμε άσχετους για κουμπάρους γιατί αν χωρίσουμε πως θα βρισκόμαστε με τους κουμπάρους-φίλους;; Δεν ξέρω αν με κατάλαβες τι θέλω να πω..όλα μέσα στη ζωή είναι..και δεν μπορείς να κινήσαι συνέχεια με το <<κι αν τύχει αυτό;;;>> Ετυχε;; Ωραία, θα βρεθεί τρόπος! Δηλαδή η μόνη απορία είναι πως θα έρχεται η νονά και ο αδερφός σου στα γενέθλια του παιδιου; Ελα τώρα..αυτά είναι μικρότητες..

Λοιπόν εύχομαι όλα να πάνε καλά με τα κουμπαριλίκια..και δε χρειάεται πανικός..σου το λέω εγώ..που μια μέρα πριν τη βάπτιση και ακόμη και τώρα συνειδητοποιώ πόσο απεχθάνομαι το νονο και όμως δεν το έχει καταλάβει κανένας!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω τυρογαριδακι!!! Αυτη τη σκεψη εχω κα ιεγω στο μυαλο μου!!! Αν κανω τη κινηση να της παρω το παιδι και θα ερθω σε ριξη με τον αγαπημενο μου αδερφο (το κυριοτερο) και που ξερω αν αυτη μετα δεν γρουσουζεψει το παιδι? :S:S οποτε προσπαθω να ηρεμισω τον αντρουλη μου και οτι μπορω να κανωβ και εγω να το συμμαζεψω λιγακι....οταν βλεπει την μπεμπα κανει σαν τρελη...αυτο δεν μπορω να μη το πω!!! και ηδη της εχει παρει πολλα δωρα....ισως να κυγηγαμε το τελειο και αυτο δεν υπαρχει....θελω να ηρεμισουν τα πραγματα και να απολαυσω απ οεδω και περα αυτες τις στιγμες....:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι σημασια έχει που είναι απλά αρραβωνιασμενοι;εδώ παντρεμένοι με παιδιά χωρίζουν,τα ακούμε καθημερινά άλλωστε.πιστεύω ότι ίσως κατι άλλο είχε συμβεί κ βάλανε πρόφαση το κομμωτήριο.κ ο ένας τα έριχνε στον άλλο.σημασια έχει ότι όπως είπες κάνει σαντρελή για το παιδί σου.συγνώμη δηλαδή αν πχ εγώ χωρίσω με τον Ντίνο κ σε 20 χρόνια παντρεύετε ο γιος μας θα κολλήσω να παω γιατί εγώ θα είμαι με άλλο άντρα κ αυτός με άλλη;

Απ την άλλη δεν καταλαβαίνω τον άντρα σου.εμένα με βάφτισε άντρας αλλά κ την γυναίκα του δεν την ξεχώριζα.δηλ τους αγαπούσα κ τους 2 το ίδιο.για μένα κ οι 2 ήταν νονοι μου.

Δηλαδή εννοώ ότι απ την στιγμή που αποδέχτηκε την κοπέλα του αδερφού σου είναι σαν να αποδέχετε κ τον αδερφό σου.σημασια έχει το ξαναλέω αυτός που θα βαφτίσει το παιδί να το αγαπάει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κουκλα μου.να σε ρωτησω ο αντρας σου γιατι δεν θελει τον αδερφο σου για νονο?τι γινεται ρε κοριτσακι μου,μια με το ονομα μια με τον νονο-νονα?μηπως πρεπει λιγο να πατησεις ποδι?αντε γιατι κατι τετοια μου γυρνανε τα μυαλα.:angry: ολα δικα του τα θελει?τι εγωισμος ειναι αυτος?καταλαβαινω οτι δεν θελεις να ερθεις σε ριξη αλλα αν τα κανει τωρα αυτα με το ονομα και την νονα αυριο μεθαυριο που θα εχετε πιο σοβαρα θεματα τι θα γινει?δεν θα σε λογαριαζει καθολου?στο ονομα τον βρισκω τελειος λαθος,ακους εκει και σαν δευτερο να μην το θελει.οσο για την νονα πιστευω οτι το κοριτσι δεν το εκανε επιτηδες απλα μπορει κατι να της ετυχε,συμφωνω οτι επρεπε να παρει τηλ αλλα οπως λες ειπε ο αδερφος σου οτι εχουν προβληματα,μεταξυ τους η οικονομικα?γιατι λεει εχουν ζορισει τα πραγματα.εγω θα ελεγα να κανετε μια κουβεντα κατάρχην με τον αντρα σου και να σου πει τον λογο ειλικρινα που δεν θελει τον αδερφο σου,εξαλλου μπορειτε να κανετε και τους δυο νονους και αν χτυπα ξυλο γινει κατι και χωρισουν να εχει το μωρο τουλαχιστον τον αδεφο σου,και ενα το επομενο ειναι να κανετε κουβεντα αφου τα βρεις με τον αντρα σου και οι 3 σας μαζι.καταλαβες η τα ειπα μπερδεμενα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτό θα σου πω κι εγώ που λένε όλα τα κορίτσια.

να μιλήσεις στον αδερφό σου με ήρεμο τρόπο.

Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει,

γιατί αργότερα μπορει η εν λόγω νονά, να αμελεί το

παιδάκι σου και δεν είναι καθόλου καλό αυτό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sorry ma gt to dosate stin arravoniara?simera einai arravoniasmenoi avrio xorizoune pote den ksereis k paei i nona tou morou,ego eimai kata tou na vaftizoun ta aderfia mas ta paidia mas,den maresei katholou,den exete kapoio polu agapito filo i ksaderfo?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι πολύ μπερδεμενα τα πραγματα....εχω παο παντου εμποδια και εγω πρεπει να κανω πισω για να μη σκοτωθουμε....και ειναι το τελευταιο που θελω ειδικα για αυτες τις στιγμες....αυτο που λετε οτι μπορει να χωρισουν, δεν το πιστευω πρωτον γιατι κα ιεγω αρραβωνιασμενη ημουνμ ετον αντρα μου που βαφτισαμε και εξαλλου ποιος μου εγγυαται οτι στο μελλον δεν χωριζουν και σαν παντρεμενοι? οποτε αυτο δεν παιζει καθολου γιαμενα...μεταξυ τους δεν εχουν προβλημα...μονο το οικονομικο οπως ολοι μας αυτη τη περιοδο....

evi25 ειναι ολα αστα να πανε...και εγω ετσι θα ελεγα αλλα αλλο τελιακ να τα ζεις..και εγω ετσι νιωθω σαν να μην ακουγομαι σα να ειμαι τριτη και οχι μανα!!!:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...