Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΖΩΗ ΩΑΡΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ- ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ. Διαβάζω ότι το ωάριο ζει για 24-36 ώρες στη σάλπιγγα ώστε να μπορεί να γονιμοποιηθεί. Πήγα στο γιατρό μου εχθές ο οποίος μου είπε ότι το ωάριο μου φαίνεται έτοιμο προς γονιμοποίηση. Επειδή έγινε μετά από serpafar και μάλιστα τρία χάπια- έγινε μόνο ένα και όχι τρία ή τέσσερα- ο γιατρός πρότεινε σπερματέγχυση. Μού είπε να κάνω τεστ ωορρυξία σήμερα το πρωί καιεχθές το βράδυ και αν είναι αρνητικό να κάνω την κυριακή μια ένεση penygril και να παω δευτέρα απόγευμα στο γραφείο του για σπερματέγχυση ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.

Αν έχω ωορρυξία αύριο;;; Το ωάριο που είναι και μοναδικό δεν θα χαθεί ως τη δευτέρα το απόγευμα;;; ποιος ο λόγος να φάω και την ένεση;;;

Δεν ξέρω τι να κάνω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θεμα ειναι να προλαβεις να κανεις την ενεση πριν γινει,απο μονη της η ωορηξια.Εαν δηλαδη δεν εχει γινει η ωορηξια μεχρι την Κυριακη και κανεις την ενεση ,τοτε η pregnyl θα ρυθμισει τις ορμονες ετσι ωστε η ωορηξια να γινει τις επομενες 24-36 ωρες.Παντως ακομα και να δειξει το μηχανιματακι οτι γινεται η ωορηξια σημερα ή αυριο,δοκιμαστε και απο μονοι σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μόλις έκανα τεστ και βγηκε αρνητικό. Εννοείτε ότι θα προσπαθήσουμε και από μόνοι μας αν δώ ότι γίνεται θετικό. Σιγά μην περιμένω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To θέμα είναι ότι σήμερα το τεστ έδειξε θετικο. Τι να κάνω να την κάνω την ένεση αύριο το πρωι;;; Το έχει και κλειστο ο γιατρός.

Τα έχω παίξει βοηθήστε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και κάντε μόνοι σας χωρίς το γιατρό. Υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα; Η σπερματέγχυση γίνεται μόνο αν το σπέρμα έχει κάποιο πρόβλημα.. Επειδή έχω περάσει από πολλές τέτοιες διαδικασίες το βασικότερο είναι να χαλαρώσεις και μόνο αυτό! Οι γιατροί συνήθως προσωπικά με αγχώνουν. Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας. Σου εύχομαι ένα σποράκι στην κοιλίτσα σύντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι δεν υπάρχει αποδεδειγμένα. Αλλά η σπερμαυέγχυση μπορεί να γίνει και για άλλο λόγο, π.χ όταν η ανατομία της γυναίκας είναι έτσι, ή η βλένη είναι έτσι που δεν μπορεί να φτάσει το σπέρμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...