Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bιβλιο Ευχων....


tinky09

Recommended Posts

Κοριτσια θελω να κανω βιβλιο ευχων στη μικρουλα μου τη μερα της βαφτισης αλλα δε νθα κανω τραπεζι μετα...θα ηθελα να μου πειτε ιδεες πως να το στησω και γενικα τι πρεπει να κανω γιατι ειμαι και ψιλοασχετη...:blush::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτε εγω θα κανω τραπεζι μετα και σκευτομαι αν κανω βιβλιο ευχων να φτιαξω ενα δικο μου και να το βαλω στο τραπεζακι στολισμενο διπλα στις μπομπονιερες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mporeis na to baleis se ena trapezaki dipla stis mpomponieres pou tha to exeis diakosmisei sxetika me ta xrwmata i to thema pou exei stin baftisi...

dipla na baleis mia megali giala me karameles,zaxarwta kai glifitzouria gia mikrous kai megalous :) me to kalo i baftisi sas :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα tinky.

Έβλεπα προχθες (εαν δεν κανω λαθος) φωτογραφίες απο μια βαπτιση μιας μικρούλας του mammyland.

Όπου μεσα στην εκκλησια υπηρχε ενα ομορφο λευκο τραπεζι στολισμενο σε ροζ- λευκες αποχρωσεις και πανω του πηρχε το βιβλιο των ευχων.

Εαν πάλι η βαπτιση της μικρουλας σου γινει σε εξωτερικο χώρο, μπορεις να το διακοσμήσεις πολυ περισσότερο (με μικρα κουβαδακια με βασιλικο και ενα ωραιο καφασακι με πολυχρωμα γλειφιτζουρια- ή με ζαχαρωτα (εγω θα κανω αυτο, ελπίζω δλδ εαν τα καταφερω με τη ξυλουργικη :silly: ))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ κοριτσια!:kiss:

Οποτε δηλαδη λετε οτι ειναι καλλιτερα στο τελος αφου παρουν τις μπομπονιερες? Αλλά εκει μετα δεν θα γινεται συνοστισμός? Ενω στην αρχη πριν μπει καποιος για κερακι στην εκκλησια θα βλεπει στην πορτα το τραπεζακι με το βιβλιο και θα ειναι πιο χαλαρα, αφου δεν θα πεσουν ολοι μαζι....τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι....και κατι αλλο θελω να σας ρωτησω: θα πρεπει να υπαρχει στημενος εκει καποιος ή δεν χρειαζεται? ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω διαφορα χρωματιστα στυλο με χρυσοσκονη (με τετοια θα γραψω τα ονοματα στις προσκλησεις)για να γραφει ο κοσμος στο βιβλιο...σιγουρα θα ειναι και ξενος κοσμος και φοβαμαι τις...απωλειες :blink::S

Ισως ειναι τραβηγμενο αυτο που λεω αλλα καλλιτερα να προσεχουμε για να μην εχουμε παρατραγουδα....:blink::dry:

Το τραπεζακι λεω να το στολισω με τουλια φουξια και κιτρινοκαι να παω στα lidl να παρω ζαχαρωτα κα ιακραμελες που εχουν σε τεραστια ποικιλια!! Λεω να τα βαλω σε καλαθακια που εχω απο διαφορα (παντα τα κραταω ως και απο λουλουδια που μου εφεραν στο μαιευτηριο!!!) και να τα στολισω με λουλουδακια και κορδελιτσες!!! εχω και διακοσμητικα μανταλακια σε καρδουλες και αστερακια...νομιζω οτι θα βγει ωραιο και οικονομικο...

Σας ευχαριστώ κα ιπάλι για τη βοηθεια και τις ιδεες σας!!!:kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σαν ιδεα ακουγεται πολυ ωραια! αν εχεις κάποιον/ α που θα μοιράζει τις μπουμπουνίερες δε χρειάζεται να έχεις και κάποιον στο βιβλίο, απλά αυτοί που θα τις μοιράζουν ας παροτρύνουν τον κόσμο να γράψει και στο βιβλίο.

Δίπλα στα κερια δε ξέρω αν θα είναι εφικτό γιατι 1ον μπορει να μη σ αφησει ο παπας, 2ον πολλοί μπορεί να το προσπεράσουν νομίζοντας οτι είναι κάτι για την εκκλησία εκτος αν κανει μπαμ με το στολισμο

αντε με το καλο και ελπιζω να τη φχαριστηθεί τη βουτια!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φραπεδια μου (να'χα μια τωρα!)σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια....ομως παρεξηγησες αυτο που εγραψα! Δεν εννοουσα να βαλω το τραπεζακι διπλα στα κερια...εννουσα εξω απο την εκκλησια στην εισοδο πριν αρχισει το μυστηριο, μπαινοντας να αναψουν κερακι....μαλλον δεν το διατυπωσα εγω σωστα! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααα!!!! οκ τοτε!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

καλη ιδεα αν εισαι σιγουρη οτι εκεινη την ωρα δε θα χεις και αδιακριτους περαστικους / ζητιανους να στο κανουν ζημια .... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου αρέσει η ιδέα για το βιβλίο των ευχών και ίσως όταν κ εγώ αποκτήσω παιδάκια να το πραγματοποιήσω.Πιστεύω πως όλα τα νεαρά άτομα και κυρίως γυναίκες θα γράψουν.Σίγουρα θα βρεις ένα τραπεζάκι να το διακοσμήσεις όπως θέλεις εσύ ίσως θα ήταν καλή ιδέα μετά την βάπτιση για να γραφτούν και οι εντυπώσεις όλων.

Προτίμησε ένα τραπεζομάντιλο με όμορφα παιδικά σχέδια και αν είναι δυνατόν με τρύπες.Με χρωματιστές κορδέλες δέσε μερικά από τα πολύχρωμα στυλό που έχεις και που δεν θέλεις να χαθούν.Δεν νομίζω να καθήσει κανείς να ξεδέσει το στυλό!

Σε γυάλινα βάζα βάλε ζαχαρωτά,καραμέλες,γλειφυτζούρια και ότι άλλο σκεφτείς.

Καλό θα ήταν κατά την γνώμη μου,να βάλεις ένα άτομο εκεί(ίσως μια δεσποινίδα ξαδέρφη σου ή φίλη σου)ώστε να μην χαθεί ο έλεγχος και όλα τα μωρά να μην πέσουν με τα μούτρα στα ζαχαρωτά ώστε να φτάσουν για όλους.

Μπορείς ακόμη να κλείσεις με σελοφάν μια καραμέλα,ένα ζαχαρωτό,ένα γλειφιτζούρι,μικρές λιχουδίες διάφορες για να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον των μικρών και να μην πηγαινοέρχονται πάνω κάτω στις γυάλες!

Πολλά φιλάκια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα και από μένα! Με το καλό η βάπτιση!'

Λοιπόν πριν από λίγες μέρες βάφτιζε μια φίλη μου και της έφτιαξα το βιβλίο ευχών για τη μικρή.

Πήρα ένα τετράδιο με χοντρό εξώφυλλο και λευκές σελίδες και το έντισα. Πρώτα κόλλησα ένα βελουτέ ροζ και από πάνω ένα κομμάτι φούξια τούλι από παλιά μπομπονιέρα που ήταν σαν δαντέλα.( Από μέσα για να μην φαίνονται τα κολλήματα κολλάς μία σελίδα του τετραδίου).

Από πάνω κόλλησα μια πεταλούδα απο τα jumbo ,διάφορα αποξηραμένα λουλούδια (pot pouri) και διάφορα στολίδια. Τον στυλό τον έδεσα με κορδέλα και την κόλλησα στην τελευταία σελίδα του βιβλίου.

Στην εκκλησία είχαμε βάλει ένα τραπέζι με ένα ασπρο τραπεζομάντηλο ,πάνω το βιβλίο και δίπλα ένα μπολ που είχα φτιάξει από γύψο ,στολισμένο με ροζ τούλι και φούξια κορδέλα γεμάτο γλειφιτζούρια.

Το τραπέζι ήταν δίπλα στις μπομπονιέρες , απλά όταν άρχισε η βάφτιση πήγα και έγραψα πρώτη και το άφησα ανοιχτό για να το βλέπει ο κόσμος. Επίσης όσοι ήταν στις μπομπονιέρες τους έλεγαν και για το βιβλίο!

Στο γιο μου , που θα γίνει αρχές Αυγούστου θα βάλω τα ζαχαρωτά σε ένα καράβι καλαμένιο που χρησιμεύει για φρουτιέρα και μαζί με το στυλό θα βάλω και λίγους μαρκαδόρους για να κάνουν καμιά ζωγραφιά τα παιδιά!!

Καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης στο βιβλίο αργότερα μπορείς να κολλήσεις τις καρτούλες από τα δώρα που θα λάβετε. Έτσι ακόμα κι αν κάποιοι δεν γράψουν να έχεις την κάρτα τους και να θυμάσαι ότι ήρθαν στη βάπτιση του παιδιού σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πάρα πολύ ωραία ιδέα!! Και εγώ θα έλεγα να το βάλεις δίπλα στις μπομπονιέρες, και κάποιος να είναι εκεί και να παροτρύνει τον κόσμο να γράψουν μια ευχή για το μωράκι, γιατί πολλοί δεν το ξέρουν! Κι εμάς στο γάμο μας, λίγοι μας έγραψαν κι οι παλιότεροι που έγραψαν έγραφαν μαλ@κίες!! Άσε τα θυμάμαι...και... :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια αμα το βαλει διπλα στις μπουμπουνιερες μολις παει να γραψει καποιος θα γινεται συνοστισμος δεν θα προχωραει ο κοσμος γρηγορα θα κολησουν ασε που καποιοι θα βαρεθουν να περιμενουν να γραψουν γιατι ειδη θα εχουν φαει ουρα για να χαιρετησουν και να παρουν μπουμπουνιερες, καλο θα ηταν η γνωμη μου να βαλεις ενα τραπεζακι εξω στην εισοδο οσο περιμενει ο κοσμος να ερθετε και να αρχισει το μυστηριο να πηγαινουν να γραφουν η καπου αλλου δεν ξερω τωρα κατι αλλο να προτεινω αλλα διπλα στην ουρα με τον κοσμο να εχει φαει ωρα να χαιρετησει και τον συνοστισμο θα γραψουν πολυ λιγοι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτούσα χτες στο internet για μια φίλη ιδέες για στολισμό βάφτισης κ γάμου και είδα κάτι πραγματικά πολύ πρωτότυπο.. Δεντράκι ευχών!!! Απίστευτα ωραίο!!! Ένα δεντράκι μόνο με τα κλαδάκια και πιασμένα πάνω κορδελάκια άσπρα ροζ , μαζί με τις καρτούλες των καλεσμένων. Φαντάζομαι ότι μαζί με την μπουμπουνιέρα θα έδιναν από μια καρτούλα άσπρη με κορδελάκι για να την κρεμάσουν ή θα ήταν ήδη κάτω από το δεντράκι με στυλό. Θα ψάξω να βρω τη φώτο να σας τη δείξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!! Ευχαριστώ γιατις ιδεες κα τις συμβουλες σας!!! Θα μου φανουν πολύ χρησιμες...:kiss::kiss:

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο: εχω ενα τραπεζακι που κλεινει στο μπαλκονι οτι πρεπει για τη περισταση. Εγω μπορω να παω αυτο στη εκκλησια ή θα μου δωσουν απο εκει? και αν δεν εχουν? πειραζει να παω εξαρχης το δικό μου? :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα! Ρώτησε στην εκκλησία αν διαθέτουν τραπεζάκι , διαφορετικά πάρε το δικό σου ! Με ένα τραπεζομάντηλο θα είναι μια χαρά. Να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποια χάρτινα χρωματιστά τραπεζομάντηλα ειδικά για πάρτυ σχετικά μεγάλα και μπορούν ανα σε βολέψουν για την περίσταση. Θα έχει κάποιο κεντρικό θέμα ο στολισμός?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nai beboulinos tis neraides!!! Hdh exv brei xartopetsetew me neraidew kai hthela na vrw to antistixo trapezomantilo alla akoma den...pantvw kai ena aplo roz-foyxia na brw kai na balv kitrino toyli tha kanw th doyleia moy! e?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βέβαια την κάνεις την δουλειά σου αν υπάρχει και αλλού το κίτρινο χρώμα στην βάπτιση. Με ένα μακρύ κομμάτι τούλι φτιάχνεις ένα μεγάλο φιόγκο και αφήνεις από αριστερά και δεξιά τούλι σαν γιρλάντα. Όπως είναι στρωμένο το τραπεζομάντηλο , πιάνεις με παραμάνες την μία άκρη από τη μία και την άλλη από την άλλη πλευρά και έτσι ο φιόγκος θα πέφτει σχεδόν στο κέντρο του τραπεζιού , Μπορείς να κρεμάσεις και μια κούκλα νεράιδα που πουλάει στα jumbo. Στέλνω ένα σχέδιο για το τραπέζι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...