Μετάβαση σε περιεχόμενο

pote tha faei epitelous?taneura mou...


Recommended Posts

koritsia geia sas...pro dekaimerou ksekinisame frouto k ruzaleuro ,ligo ligo stin arxi,eklaige mera me ti mera i oli katastasi veltionotan,nero vebea den thelei oute na to vlepei,exei 2 imeres den thelei oute frouto oute ruzalevro,anoigei men to stoma tis alla meta to ftinei,emathe na kanei k ffffff me ta xeili tis k na pitsilaei ta panta to skato....den mporo allo ta neura mou ,pote tha arxisei na troei kanonika?tis apo kato mou einai 6 minon,apo tin proti stigmi troei kanonikotata k pinei k neraki...tha mpu vgalei tin psixi to vlepo...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

glukia mou egw lew na mhn anxonese .

to kathe paidaki einai diaforetiko kai thelei na dokimasei pragmata diaforetikes ores apo kapoio alo .px h dikia sou girizei ...emena oute pou to skeutete kai den kanei kan prospatheia den anisixw giati den einai kati pou prepei na me kanei na anisixisw apla boleuete etsi kai den thelei na kathete mproumita ...den tou aresei pos na to kanoume .

den prepei na pieseis thn mpoumpou sou panw sto fagito gia na mhn ths minei kai kanena psixolokiko me thn piesh na faei sonei kai kala .

prwton einai polu mikrh akoma na faei (kata thn gnomh kapoiwn kai dikh mou)to ti lene tora oi paidiatroi o theos kai h psixh tous ....

ena mwro inai eteimo na faei otan diksei endiaferon gia na dokimasei ayto pou tros esu einai kati pou to kanei san mimish etsi to mathenei otan orimazei o egefalos tous toso pou arxizei na mimite arxizei kai thelei naa dokimasei auto pou knoun oi goneis .

einai kalo na se blepei na trws kai na ths dixneis oti to apolambanis ,mhn thn piezeis giati ths dimiourgeis arnitika apotelsmata ,stamata na koitas ti ekane to ena h to alo mwro to kathena einai diaforetiko ,xalarose ,sthn arxh kai ton paidiatro na rwthseis to idio tha sou pei kanenas den perimenei na faei olo to fai apla dokimazei geuseis kai arxizei na eksikionete m to koutali kai auto to kenourgio taisma.....oso se blepei anxomenh kai na thn piezeis toso xirotro ginete ,stamata otan klinei to stoma pes ths entaksei telioses kai shnexis me gala mhn .afise thn liges meres na hremisei kai aythn kai esu .

kai tha sto ksanapw xalarose kai mhn thn piezeis ,den xalase kai o kosmos na argish na faei kanonika 1-2 eudomades afou einai polu kala kai exei polu kalo baros .

akou to mwraki sou kai mhn to piezeis kantw diaskedasi kai oxi agaria .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ρε Γιωτα!

Δεν εχω γνωμη γυρω απο αυτο να σου πω μιας που εγω ξεκιναω μετα τις 5 Αυγουστου κρεμες.

Καλη υπομονη φιλεναδα!!

Ποτε θα πιουμε καφε????

Ασε και σου εχω νεα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαστε και ίδια ηλικία...

Το κόλπο είναι παιχνίδι, να την απασχολεί κάποιος άλλος με παιχνιδάκια και τραγουδάκια.Ακόμη δοκίμασε την ώρα του γεύματος ή να μην πεινάει πολύ ή το αντίθετο! Ανάλογα τί ταιριάζει σε κάθε παιδί!

Μήπως κάτι στην φρουτόκρεμα δεν της αρέσει;;;

Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλενα υπομονη θα μαθει!!! εμενα εφαγε οταν ηταν 9 μηνων οταν το ελεγα στην παιδιατρο νωριτερα μου ελεγε οχι ακομη γιατι σε μικροτερη ηλικια δεν ξερουν να μασησουν και ειχε δικιο ειναι πολυ λιγα τα μωρακια που θα φανε κανονικα σε ηλικια 5-6 μηνων οποτε κουκλα μου υπομονη και να δεις σε λιγο θα κανει σαν τον δικο μου που βλεπει το κουταλι και ανοιγει το στομα διαπλατα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ μικρακι.

Να φανταστείς ο δικός μπόμπιρας μου στα μισά του 5ου ξεκίνησε να δείχνει ενδιαφέρον για το φαγητό & κάπου είχα διαβάσει (ίσως και εδώ) ότι αυτό είναι από τα σημάδια που υποδηλώνουν το ότι είναι έτοιμο το μωράκι για να ξεκινήσει την μάχη με το κουτάλι. :P

Και παρόλο που δείχνει να θέλει να δοκιμάσει όταν τρώμε εμείς, όταν έρχεται η ώρα του φρούτου, ανεβάζω ολόκληρες μουσικό- χορευτικες παραστάσεις για να φάει 5 κουταλίτσες. :blink:

Για να μην μακρηγορώ, η Αφροδίτη με κάλυψε απόλυτα.

Απόλαυσε το (δες το σαν μια καλη ευκαιρια για χορό :laugh: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ξεχασα να σου πω νερο ουτε και ο δικος μου το ηθελε αλλα τελικα το εμαθε και αυτο χθες ειδικα εκει που ηταν ξαπλωμενος πηρε το μπιμπερο του και επινε νερο μονος του!!!

ηπιε 300 μλ νερο χθες και αλλες φορες τον παρακαλαγα για 60-80

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω όταν τα ταϊζω δεν τα απασχολω. Την ωρα του φαγητου τρωμε και δεν παιζουμε. Βεβαια εμένα η μεγάλη είναι φαγανας! Οπότε αν φαει λιγότερο δεν τρεχει και τιποτα!

Και εγω το θεωρω μικρο το παιδι να φαει από τώρα. Σιγα σιγα! Θα βρεις γευσεις που της αρεσουν. Δεν θελει ενα λαχανικο; τότε βαλε της ενα αλλο! Όσο θελει και από πίσω γάλα! Μη βιάζεσαι και μην θυμωνεις. Περνάς την ένταση στο μωρακι που δεν φταιει σε τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτάκι μου χαλάρωσε αγάπη μου... Η περίοδος εισαγωγής στερεών δεν είναι ρόδινη για όλα τα παιδάκια και κατά συνέπεια για όλους τους γονείς... Οπλίσου με λίγη υπομονή αλλά όχι και τόση επιμονή. Άσ'την 1-2 μέρες και επιχείρησε πάλι. Δεν τρέχει και τίποτα. Τελικά τι κρέμα της δίνεις? Πήρες βανίλια?

(αααααααααα......... βγήκε η τιμημένη η μετάθεση! :woohoo: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΜΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΚΑΙ "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΡΡΡ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ :lol: ΑΛΛΑ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ :blink: .... :P ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ!!!:P

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΦΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ!!!

ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΣΚΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΦΩΝ.ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΠΟΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΦΑΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ.ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΦΑΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ! Η ΠΙΕΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ! ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!:blink::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Elli13 κοριτσιιιιιι μμμ τι καλααα!!!! Ήμουν σίγουρη ότι θ ήταν όλα καλά! Το σώμα σου θυμάται και ξέρει ακριβώς τι πρέπει ν κάνει!!!! Αχχχχ ακούσαμε την πρώτη καρδούλα !!!❤️❤️❤️ ποσό είσαι τώρα;;;  Εγώ η θ πάω τη Παρασκευή η από βδομάδα! Μ είπε ο γιατρός καλυτερα από βδομάδα γ ν ακούσουμε σίγουρα καρδούλα αλλά εμένα ο άντρας θ λείπει σε ταξίδι! Όποτε λέω ν πάω τη Παρασκευή κ αν δν ακούσουμε δν θ αγχωθώ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ και θ ξαναπάω από βδομάδα που θ γυρίσει ο συζυγος! Πιστεύω πως όλα είναι καλά , έδωσε το σήμα του το μικρακι μ με τις ναυτίες π έχω!  @Naty @Θέτις Κ. @Girly είμαστε οι επόμενες ❤️❤️
    • Έλα ντε ; Και εγω αυτό αναρωτιέμαι ήπια 600ml ζαχαρονερό είναι δυνατόν να είναι τα ίδια όρια ;
    • Κορίτσια δεν θα παρω τηλ θα περιμένω και την άλλη φορα τα ίδια έγινε με τον θυρεοειδή και ειχα πανικοβληθεί δεν μου απάντησε ποτε στο μήνυμα μου άσε που ντράπηκα κιολας που του εστειλα μνμ στο κινητό του χωρις μου το δώσει ο ιδιος.. έτρεχα από μόνη μου σε ενδοκρινολόγο μεγάλη βδομαδα τελευταία στιγμή να βρω γιατρό να με δεχτεί  και αποτελέσματα ήταν να μην δώσει καν σημασία στην τιμή του θυρεοειδή  Δεν μου είπε ποτε να του στέλνω αποτελέσματα από εξετάσεις και απο την μια το καταλαβαίνω δεν είναι ιδιώτης να το εχω όποτε θέλω στο τηλέφωνο.. το ήξερα ότι θα γίνει αυτό από την στιγμή που πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο 🤷‍♀️
    • Όμως αυτά είναι τα όρια της καμπύλης των 75! Πώς γίνεται να είναι ίδια και για τα 100? Νομίζω κι εγώ να πάρεις να ρωτήσεις, εγώ τουλάχιστον θα ρώταγα και μη σε νοιάζει τι σου είπανε για επείγοντα! 
    • Έλα μπράβο κορίτσι μου όλα καλά πηγαίνουν με το μωρακι σου ήθελε λίγο το χρόνο του η καρδούλα ήταν νωρίς για αυτό 🥰 εγω είμαι με τον αντρα σου 100% τώρα να σου την αλήθεια έχει δίκιο επειδή πάνω κάτω ήμουν στην ίδια κατάσταση με εσενα θέλεις βοηθεια έστω να περάσεις ο πρώτο τρίμηνο σίγουρα θα πάρεις το παιδάκι σου αγκαλιά και εγω την επαιρνα και την παίρνω ακόμα που έχει πάει 12 κιλά αλλά στην αρχή τουλάχιστον προσπαθούσα να μην την παίρνω με το παραμικρό αγκαλιά συνήθως καθόμουν στον καναπε και μου την έδινε η μαμα μου όποτε με χρειαζόταν  Με το καλοοοοο 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...