Μετάβαση σε περιεχόμενο

μικρή αποκόληση πλακούντα


Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση σε μαμάδες ή μέλουσες μαμάδες που έχουν αντιμετοπίσει το θέμα ''αποκόλησης πλακούντα''

Τώρα είμαι στα μέσα της 16προς17 εβδομάδας στην εντέκατη βδομάδα είχα αποκόληση πλακούντα ευτυχός δεν επιρεάστηκε το έμβρυο έμεινα δυο βδομάδες στο κρεβάτι και από τότε σηκώνομαι αλλά βγαίνω ελάχιστα από το σπίτι πχ.την εβδομάδα μια φορά ως την μαμά μου και μετά πάλι σπίτι.

Η αποκόληση έχει επουλωθεί εδώ και βδομάδες η γιατρός μου είπε μπορώ να βγαίνω αλλά ήρεμα μην το παρακάνω.

Το θέμα είναι ότι δεν την παλεύω άλλο σπίτι με εχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου και νιώθω χάλια θέλω να κλαίω κτλ. Δηστυχός και από τον σύζηγο δεν έχω την ψυχολογική συμπαράσταση που χρειάζομαι κάτι που δεν το περήμενα, είναι και ένας λόγος που είμαι χάλια.

Θέλω πολύ να αρχίσω πάλι να οδηγάω και να φεύγω από το σπίτι αλλά οι δικοί μου,η αδερφή μου κ.α με φοβίζουν με τον τρόπο τους(κάνε υπομονή μην βγαίνεις μην οδηγάς κτλ) και γενικά ως φοβιτσιάρα που είμαι με πήθουν γιατί όλο το κακό βάζω και εγώ στο νου μου.

Τί να κάνω λέτε? έχουν δίκιο ή αφού πέρασε η αποκόληση δεν υπάρχει θέμα. Νιώθω ότι με καταπιέζουν και με επηρεάζουν στο να φοβάμαι μονίμος μην κάνω κάτι που δεν πρέπει και χάσω το μωρό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω απο αποκολληση,παντως ο γιατρος σου ξερει καλυτερα κι απο τον αντρα σου και απο ολους..αν σου ειπε το οκ,βγες αλλα μην το παρακανεις..οτι ακριβως σου ειπε ο γιατρος θα κανεις!!!!

οι υπολοιποι "μιλανε εξω απο το χορο"

για τον αντρα σου τι εννοεις??μηπως θα πρεπει να κανετε μια ωραια κουβεντουλα και να λυσετε το προβλημα που ανεφερες???

σε αυτον στηριζεσαι τωρα.τον χρειαζεσαι και πρεπει να το καταλαβει..

ευχομαι ολα να πανε καλα με εσας και το νινι σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nala γεια σου. εγω να σου πω είχα πα΄θει μια αποκόλληση στον 2ο και μια στον τρίτο. εμένα πάλι με παρακάλαγαν να μείνω μέσα. μια βδομάδα τη φορά το κατάφερα και οχι ξάπλα δουλειές έκανα. με προσοχή βέβαια όλα , όσα μπορούσα και τις βόλτες μου τις πήγαινα.

παθαίνεις μια φρίκη στην αρχη όταν βλέπεις το αιματάκι αλλα πιστεύω οτι πρέπει να το ξεπεράσεις. βεβαια κάνε αυτό που νιώθεις εσυ καλύερο για σένα. η κάθε μια το περνάει διαφορετικά δεν πρέπει να μπαίνουμε σε καλούπια. πάντως για να σου λέει ο γιατρός οτι ολα ε΄ναι καλά τότε δεν πρέπει να ανυσηχείς.

κάνε και καμια βολτίτσα να πάρεις λίγο αέρα. θα φρικάρεις βρε κοπέλα μου μέσα στο σπίτι όλη την ώρα.

φαρμακάκια σου έδωσε για την αποκόλληση ή μόνο ξάπλα σου είπε;

εμένα μου είχε πει να πέρνω 3 φορές την ημέρα buscopan και 2 φορές να βάζω και υπόθετο buscopan και απο χάπια μου έδεινε τα utrogestan. τα έπερνα για τρεις μήνες φαντάσου.

μην ανυσηχείς τόσο.

πάντως περαστικά σου , γρήγορη ανάρρωση και μακαρι η υπόλοιπη εγκυμοσύνη σου να συνεχιστεί χωρίς άλλα προβλήματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω νομιζω ότι χρειαζεται ηρεμια και ψυχραιμια!!!

μην κουραζεσαι και μην ταραζεσαι!!

νομιζω ότι αν κουραστεις ψυχολογικά λίγο περισσότερο τωρα αργοτερα θα απολαυσεις τα διπλάσια!! όσοι σε πιέζουν σε αγαπάνε.. κανε λίγο υπομονή για το μωρακι σου.. το αξιζει..

κανε και μια συζητησούλα και με τον ανούλη σου.. είναι και οι ορμόνες μας τωρα λίγο τεταμ΄νες και όλα μας φταίνε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράταση κορίτσια,

Η γιατρός μου έδωσε για την αποκόληση μόνο trofocard 2 φορές την ημέρα που θα το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη πια.Το utrogestan μου είπε δεν μπορεί να βοηθήσει από την εντέκατη βδομάδα και μετά αν και δεν το καταλαβαίνω γιατί από αυτά που διάβασα στο internet βλαίπω ότι παίρνουν utrogestan και σε προχορημένη εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μωρέ nala μου τις οδηγίες του γιατρού σου και την καρδιά σου να ακους και κανέναν άλλον. Το μωρό δε θα το χάσεις έτσι εύκολα! Δεν είπαμε να πας να κάνεις και μπάτζι τζάμπινγκ αλλά όχι να μείνεις και κλεισμένη στο σπίτι εφόσον πια δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Στη θέση σου θα περίμενα 1 εβδομαδούλα ακόμα για την οδήγηση και αφού συμβουλευόμουν το γιατρό μου θα άδειαζα ρεζερβουάρ και ρεζερβουάρ!

Ελπίζω από εδώ και στο εξής όλα καλά να πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειχα κι εγω μια αποκολληση Ο γιατρος μου ειχε πει 1 μηνα συντηριτικα στο σπιτι ΕΜετα αφου ειδαμε οτι ειχε κλεισει μου ειπε απλα να προσεχω Μεχρι και σεξ μου επετρεψε ,κι εγω εκανα..Ηθελα να βγω να κανω τις δουλειες μου και ξεθαρρεψα λιγακι μολις μπηκα στον 6ο ..Το αποτελεσμα ηταν να γεννησω την 27η εβδομαδα μετα απο 2η αποκκοληση που δεν φαινοτανε στον υπερηχο (λογω θεσης)

Βεβαια καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη ..αλλα εχε υποψη σου οτι μια αποκολληση καθιστα την εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου

Πηγαινε τη βολτα σου αλλα ας οδηγησει καποιος αλλος..θελει πολυ προσοχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς, αλλά σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα να είναι! Και να μην ξανασυμβεί τίποτα άλλο!

Συζήτησε το με τον άντρα σου! Ζήτα του να πάτε μαζί μια βόλτα έξω! Εγώ δεν είχα τίποτα, αλλά δεν βγαίναμε! Μια γιατί καπνίζαν έξω κι εγώ δεν μπορούσα! Στα μπαρ δεν θα είχα τι να πιω! Γενικά ήταν κι ο χειμώνας.. Στην Εύβοια, που μένω το χειμώνα είναι ερημικά! Δεν έχει κόσμο! Τώρα που πλησιάζω στο τέλος.. δεν μαζεύομαι πια στο σπίτι! Μου την είχε δώσει κλεισμένη όλη την ώρα κι ας ήταν επιλογή μου!! Αν σου είπε ο γιατρός να βγεις.. να βγεις!! Με το μαλακό!

Καλό υπόλοιπο.. εγκυμοσύνης!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΛΕΙ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ,ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nala kalimera k apo mena. Se katalaveno apolita k fantazomai poso akoma pio diskolo sou einai tora pou exei kalokairiasei kiolas. Ego mexri ton tetarto mina eixa pathei 2 apokolliseis, oxi toso megales gia na apovalo alla ithele poli prosoxi. Meta tin deuteri anarrosa poli grigora, o giatros me afise perisotero laska an k mou apagorepse na xekiniso tin douleia mou ego den ton akousa. Mpika kateutheian stous palious mou rithmous (douleia, odigisi, agxos klp klp) me apotelesma apo tis arxes tou 7ou mina na exo sispaseis k na min to exo parei xampari. Ap'oti mou eipe autes oi sispaseis einai apo tin kourasi k oti eprepe na ton eixa akousei mias k eixa istoriko alla...kamia fora ipervaloume san anthropoi k otan vriskoume ta skoura tote katalavenoume poso lathos eimastan. Eutixos oi sispaseis elatothikan edo k mia bdomada pou perno ta xapia (yutopar) alla den stamatisan entelos. An me rotas loipon tha sou po oti skilometaniosa pou ekana tou kefaliou mou k den akousa ton giatro k to simantikotero pou evala se kindino tin zoi tou mpempi mou. Ti katalava, vgika apo to spiti se entonous rithmous gia 2 1/2 mines k tora pali mesa...gi'auto na akous ton giatro sou, mporei na sou fenontai ipervolika auta pou sou leei alla kati parapano xerei, den xreiazete na to anakalipseis idieis omasi oti exei dikio!!!! Oso gia ton sizigo sou einai diskoli epoxi, kalokairi-zesti...katalave ton alla exe tin apaitisi na se katalavei k autos giati auto pou pernas esi einai gia 2 anthropous, diplo to agxos dipli i stenaxoria ola dipla...opote xreiazese k dipli ipostirixi, dos'tou na to katalavei!!!!

Kali sinexeia sou euxomai k me to kalo ena ugiestato moraki stin agkalitsa sou

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...