Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρόκληση τεχνιτών πόνων


Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και όλες τις μέλλουσες μανούλες

Είμαι στα μέσα του 8ου μήνα με ΠΗΤ 16-8. Δύσκολη ημερομηνία όπως καταλαβαίνετε. Με παρακολουθεί ενας γιατρός σε ενα νοσοκομείο ο οποίος μου μίλησε για προγραμματισμένο τοκετό (τεχνιτούς πόνους) γιατι ήθελα αυτόν στην γέννα. Ήθελα να μάθω εμπειρίες - αρνητικά και θετικά απο φίλες που το ζήσαν.Η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα όλα να έρθουν απο μόνα τους.Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και με το καλο!

εαν βαλεις προκληση τοκετου στο φορουμ το εχουμε αναλυσει πολλλυυυυ το θεμα...

θα σου πω ομως και εδω.

σιγουρα το να ερθει απο μον οτου ειναι το ιδανικο! δεν το συζηταω..:)

τωρα ο γιατρος σου θελει να πας για προκληση πιο νωρις γιατι θα λειπει??:dry::S:huh:

εγω εκανα προκληση την τελευταια μερα του πητ μου και ολα πηγανε μια χαρα..

σιγουρα το φυσικο ομως ειναι και το ιδανικο:) πιο νωρις να σου πω την αληθεια δεν θα πηγαινα.

δικια σου αποφαση ειναι..περιεργη κατασταση..

απ οτην μια να εχεις αγνωστο γιατρο που ουτε εγω προσωπικα δεν θα ηθελα αλλα απο την αλλη προκληση γιαυτον τον λογο δεν μου καθεται και πολλυ μωρε...:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου... Πάνω που πήγα να σου απαντήσω στο par είδα το θεματάκι σου και εδώ! ;)

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να τον προγραμαμτίσεις τον τοκετό για να έχεις τον συγκεκριμένο γιατρό. Αν περιμένεις την μέρα που θα γίνουν όλα φυσιολογικότατα μπορεί ο γιατρός να μην έχει εφημερία. Το έχω ακούσει πολύ συχνά να συμβαίνει αυτό στα νοσοκομεία. Ρώτησες αν κάνουν επισκληρίδιο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο που θα γεννήσεις? Γιατί εδώ σε μας δεν κάνουν παρά μόνο στις καισαρικές. Όταν ακούω πρόκληση χωρις επισκληρίδιο μου σηκώνεται η τρίχα.

Έκανα εγώ πριν από 10 μήνες και τους πόνους τους νιώθω ακόμα στο πετσί μου. Τελικά όπως στις περισσότερες περιπτώσεις προκλήσεων κι εγώ οδηγήθηκα στην καισαρική.

Θα σε συμβούλευα να βρεις άλλον τρόπο και να γεννήσεις στην ώρα σου αλλά και να έχεις τον γιατρό που θέλεις. Αν δεν εφημερεύει τη μέρα που είναι να γεννήσεις, δώστου το κατιτίς του και ειδοποίησέ τον όταν πας στο νοσοκομείο να έρθει κι αυτός. Το συζητήσατε αυτό το ενδεχόμενο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΠΑΚΙ" . ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΩ! ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ! ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ! ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι τεχνιτοι πόνοι είναι πιο συχνοι και πιο δυνατοι απο τους φυσιολογικους. Αν μπορεις να το αποφυγεις καλυτερα για σενα θα ηταν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai emena mou ekanan kai ontws, opws eipe h Athinak epitaxinoun kai dinamonoun tis syspaseis ths mhtras..pou simainei megaliteros ponos..emena sthn arxh, epeidh den eixa kalh diastolh, mou ebalan texnitous, meta ponousa poly, ekana episkliridio ( 2 kai 3 fores ) kai telika gennhsa me kaisariki ! polys ponos kai talaipwria.! mallon tha tan kalutero na afiseis na erthoun fisika ta pragmata :)

kalh leuteria !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to idaniko einai auto, ola na erthoun mona tous. to kako einai einai oti tha riskarw.an den einai autos tha me xegenisei kapoios agnwstos.

anefera kai to thema twn xrimatwn (tha plirwsw gia na na erthei an den exei bardia alla den dextike). konteuw kai to basikotero den to apofasisa.euxaristw koritsia gia tin enimerwsi kai tis euxes sas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...