Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΟΛΑ?


Recommended Posts

Κορίτσια δεν ξέρω τί μου συμβαίνει και κοντεύω να τρελαθώ?

Μήπως θα αποβάλλω? Εκανα μεγάλη βλακεία. Χθές βράδυ γέμισα την μπανιέρα με ζεστό νερό και μπήκα να χαλαρώσω, αν και ο γιατρός μου είχε πει κατα την διάρκεια της εγγυμοσύνης μόνο ντουζάκια.

Εγώ όμως το έκανα. Είμαι κοντά στην 20 εβδομάδα. Σήμερα το πρωί ένιωθα πονάκια κάτω χαμηλά σαν περιόδου και είχα καφέ κηλίδες οι οποίες συνεχίζονται μέχρι αυτή τη στιγμή με την ίδια ροή.

Ο γιατρός μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και να πάω αύριο να με δει.

Νομίζω ότι θα τρελαθώ. Και όλα αυτά για μία βλακεία?

Μήπως καμιά κοπέλα στην εβδομάδα μου είχε παρόμοια εμπειρία να μου πει τί έγινε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω δεν ξερω να σου απαντησω,αλλα μπορω να σου πω να μην αγχωνεσαι.Με το αγχος θα κανεις περισσοτερο κακο.Ασε που δεν ειναι τιποτα.Εδω κανουν μπανιο στη θαλασσα που ειναι κ κρυο νερο!!!

Κατσε ξαπλα, χαλαρωσε(οσο μπορεις) κ προσπαθησε να μην αγχωνεσαι.

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.;) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ(ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ).ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ.:) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ:angry: ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!:cheer::P ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου έδωσε τίποτα για τις συσπάσεις?οι πόνοι περιόδου είναι συσπάσεις της μήτρας.πάρε τηλ. το γιατρό σου να πας σήμερα...γιατι αυριο?????????

ίσως χρειαστεί απο σήμερα να ξεκινήσεις κάποια χαπάκια για λίγερς μέρες...μην στεναχωριέσαι και μην ανχώνεσαι, αλλα δεν καταλαβαίνω τον γιατρό σου, τι θα πει αυριο??όλο το βράδυ δεν θα κοιμηθείς, βάλε και την αγωνία σου...

φιλάκια καλή μου και μην στεναχωριέσαι.περιμένουμε νέ ασου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομίζω ότι οφείλεται στ'ότι γέμισες την μπανιέρα κι έκανες μπανάκι!! Εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης έκανα 3-4 φορές χαλαρωτικά αφρόλουτρα!! Δεν έπαθα κάτι! Μήπως αυτό που συνέβα οφείλεται κάπου αλλού κι απλά έτυχε να γίνει όταν έκανες κι εσύ το μπάνιο;

Και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια να πας σήμερα κιόλας στον γιατρό! Τι πάει να πει αύριο; Άλλο να είχες έναν πόνο, μια ενόχληση, κι άλλο που είδες κι υγρά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην στενοχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου ούτ και γω μπορω να σου πω να μην ανγχωνεσαι αλλα μπανιερα εκανα και γω καποιες φορές και δεν απαθα κατι, νομιζω την μπανιερα την αποκλειουν για να μην εχουμε μολυνσεις,τωρα και το ζεστό νερο εγω καταλαβα οτι πρεπει να αποφευγεται γιατι την ειχα ρωτησει αν κανει να κανω σαουνα,και μου το απαγορεψε οποτε οταν εκανα και μπανακια το νερο δεν ηταν πολύ ζεστό.Οχι ομως οτι παγωνε κιολας.Παντως πιστευω οτι δεν απαραιτητα αμεσα συνδεδεμενα,κανε οτι σου ειπε ο γιατρός σου και να ηρεμησεις κιολας γιατι οσο φοβασαι δεν κανεις καλο,και ειναι λογικό και να φοβασαι και να συνδεεις πραγματα,απλα παρακολουθατο και αν δεν αλλαξει η ροη αυριο θα σσε δει και ο γιατρος.αν ομως δεν αντεχεις να περιμενεις παρκαλεσε τον να σε δει σημερα,πες του οτι φοβασαι,ειναι καλυτερο από το να καθεσαι και να τρεμεις.

Ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα και δεν θα ειναι τιποτα.ψυχραιμία ομως και θετικη σκεψη σε παρακαλώ,οσο γινεται.Εγω θα κανω προσευχουλα να πανε ολα καλά...φιλακια και ενημερωσε μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anezoula μήπως αλλάζεις μήνα καλή μου? Εγώ κάθε φορά που άλλαζα μήνα είχα κάτι πονάκια χαμηλά. Εντάξει, όχι καφέ υγρά, αλλά πονάκια ναι.

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και θα σου έλεγα κι εγώ να πας σήμερα κιόλας στο γιατρό! Για να σου λέει ο άνθρωπος να ξεκουραστείς σήμερα και να σε δει αύριο, κάτι ξέρει αυτός καλύτερα. Μάλλον δεν είναι κάτι ανησυχητικό... Αλλά επειδή οι διαγνώσεις από το τηλ είναι καμιά φορά κάπως επικίνδυνες και επειδή είμαι σίγουρη ότι δε θα ησυχάσεις αν δεν πας, κάντο σήμερα. Και αν δεν μπορεί να σε δεχτεί για τον οποιοδήποτε λόγο (λέμε τώρα...) πήγαινε στο νοσοκομείο.

Όλα καλά να σου πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανεζούλα μην αγχώνεσαι καλή μου!Όλα καλά θα είναι!Κάτσε ξαπλωμένη ,ξεκουράσου,άδειασε το μυαλό σου απο τις άσχημες σκέψεις και αύριο θα σου επιβεβαιώσει και ο γυναικολόγος σου αυτό που σου λέω και εγώ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΕΖΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!!ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ!!!ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ UTROGESTAN, BUSCOPAN. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω λεω να πας οσο πιο γρηγορα γινεται στο γιατρο σου..νομιζω οτι ειναι και τοσο τραγικο το μπανιο,αλλα καλο θα ειναι να ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου για να μην εχεις κυριως υποψιες οτι εκανες κατι κακο..δεν ειναι τιποτα,ξαπλωσε οπως σου ειπε,και αν νιωσεις οτι πρεπει να σε δει να πας σημερα κιολας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το μπανιο δεν πειραζει,το ζεστο νερο δεν επιτρεπεται κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης,χλιαρο πρεπει. κανε αυτο που σου ειπε τωρα και μην πανικοβαλλεσαι γιατι δεν βοηθας ετσι.ηρεμα και θα πανε ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...