Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι πρέπει να ρωτάμε όταν ψάχνουμε κλινική????????


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

διάβασα πριν λίγο το πόστ για τις αμοιβές των γυναικολόγων και πραγματικά μου έπεσαν τα μαλλιά! Αναρωτιώμουν λοιπόν καθώς διάβαζα και τα χρήματα που πληρώσατε στις κλινικές τι πρέπει να ρωτάμε στις κλινικές όταν ακόμη κάνουμε έρευνα αγοράς!!

Εγώ που είμαι πρωτάρα ας πούμε δεν έχω ιδέα...μήπως θα μπορούσατε εσείς που έχετε περάσει από αυτή τη διαδικασία να μας πείτε τι θα πρέπει να προσέξουμε και τι να ρωτήσουμε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ.ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΩ.ΑΥΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ,ΓΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 2.300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΧΩΡΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ΓΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΩΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ-1.650Ε

ΔΙΚΛΙΝΟ-2.260Ε

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ JUNIOR-2.910E

ΜΟΝΙΚΛΙΝΟ-3.390Ε

LUX-4.320E

SUITE-5.500E

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ(2ΗΜ.ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ)-3.070Ε

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΞΟΔΑ ΑΙΘ.ΤΟΚΕΤΩΝ,ΝΟΣΗΛΙΑ,ΥΓ,ΥΛΙΚΟ.

ΕΡΓ.ΕΛΕΓΧΟΣ(ΜΗΤΕΡΑΣ)-ΓΕΝ.ΑΙΜΑΤΟΣ,HIV,Η.Κ.Γ.,ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ,ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ-RHESUS,APTT,PT,ΨΕΥΔΟΧΟΛΗΝΕΣΤΕΡΑΣΗ

ΕΡΓ.ΕΛΕΓΧΟΣ(ΝΕΟΓΝΟΥ)-ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ-RHESUS

ΕΞΟΔΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΟΓΝΩΝ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΜΟΙΒΗ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ & ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ

ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ-ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΥ 60Ε

ΦΑΡΜΑΚΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΥΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ Π.Χ.ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΛΠ.

ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΕΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) κοριτσάκι δεν ξέρω να θα γεννήσεις αθήνα πάντως συνήθως στην αθήνα πάς εκεί που είναι ο γιατρός δεν μπορείς να κάνεις κάποια ιδιαίτερη ερευνα αγοράς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου από πρίν και να τον ρωτήσεις πόσα είναι η δικιά του αμοιβή και με βάση ποιό δωμάτιο και ποιά η αμοιβή του αναισθισιολόγου. Θα σου έλεγα τιμές αλλά εμένα η γιατρός είναι εξαίρεση στον ακνόνα και να μην έχεις λεφτά δεν θα σου πεί τίποτα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ iris και σε σένα εύχομαι με έναν πόνο.

Κι έμενα ο γιατρός μου, μου έδωσε 2 επιλογές αλλά μου είπε να πάω και στα 2 και να δω τι μου αρέσει και φυσικά να ρωτήσω και τις τιμές!

Αλλά επειδή δεν ξέρω τι άλλο να ρωτήσω είπα να κάνω αυτό το πόστ!

Κάποια γνωστή μου, που έχει γεννήσει μου είπε να τους ρωτήσω οτι άν συμβεί οτιδήποτε στην γέννα σε μένα ή το μωρό(μακριά απο δω) ποια είναι η κοντινότερη εντατική που θα μας μεταφέρουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ IRIS2 ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ SUPER!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

chiquita καλησπερα!σε ποια πολη γεννας? περα απο τις τιμες -φοβερο το ποστ της iris!!- πρεπει να ρωτησεις αν υπαρχει μοναδα νεογνων,σε περιπτωση που χρειαστει -αχρειαστο!- να μην παει το μωρακι σου σε αλλο μαιευτηριο-κλινικη.και ποιες ειδικοτητες υπαρχουν.Αυτα θεωρω βασικα και αμεσως μετα τις ...ταριφες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...