Μετάβαση σε περιεχόμενο

αιμα στο πωπουδακι μας!


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια.ειμαι πολυ στεναχωρεμενη και αγχωμενη.δωστε μου τα φωτα σας οσες γνωριζετε please!εχω μια κορουλα 3,5 ετων κι εδω και 5 μερες σχεδον καθε φορα που παμε στην τουαλετα βλεπω λιγο αιματακι στο χαρτι!αν το παρατηρουσα μια - δυο φορες μονο,ισως σκεφτομουν οτι ειναι επειδη ζοριστηκε λιγο,αλλα τοσες μερες?αυριο πρωι πρωι εχω ραντεβου με τη γιατρο,αλλα μεχρι να ξημερωσει θα βαζω ολο κακιες ιδεες στο μυαλο μου!ξερει μηπως καμια τιποτα γι αυτο?λετε να ειναι κατι κακο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ.τωρα βασικα δεν ξερω πως θα σε βοηθησω αλλα ισως να ειναι αλλεργικη σε κατι που τρωει.της ξαδερφης μου η μικρη ειναι αλλεργικη στα γαλακτοκομικα και σε καποια αλλα ειδη διατροφης.αυτο βεβαια ξεκινησε απο μωρο που την θηλαζε η μαμα της.πριν καταλαβουν τι συνεβαινε ετρωγε η μαμα της τα παντα,την θηλαζε και στο παμπερς μαζι με τα κακα της εβλεπαν και αιματακι.τωρα βεβαια το μωρο τρωει συγκεκριμενα παραγματα και ειναι ολα ενταξει.μην αγχωνεσαι και το μεταδιδεις και στην μικρη σου:) ολα θα πανε καλα αυριο με τον γιατρο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε μην αγχωνεσαι το ποιο πιθανο ειναι να μην ειναι κατι σοβαρο. μπορει να εχει κανει μια ραγαδα στο πωπουδακι της απο το σφυξιμο εαν ειναι δυσκοιλια. να παρατηρησεις εαν εχει αιματακι και πανω στα κακακια της ή εαν εχει πολυ βλέννα. θα βοηθήσεις τη γιατρο πολυ. το πολύ πολύ να πάτε να κάνετε και κάποιες εξετάσεις. τίποτα το σημαντικό όμως.

περαστικά της πολλά πολλά. κάνε ένα κόπο αύριο να μας ενημερώσεις τι σου είπε η γιατρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!MARKER ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κ.Τ.Κ. θα συμφωνήσω με την μάρκερ. Μάλλον σε ραγάδα πρωκτού μου κάνει.Συμβαίνει όταν ζοριστεί ή είναι αφυδατωμένη εκείνη η περιοχή, κάτι σαν σκίσιμο των χειλιών μας..και σκίζεται το δερματάκι. Αν μάλιστα πονάει όταν κάνει κακά τότε δεν υπάρχει αμφιβολια. Πάντως δεν πρέπει να είναι κάτι κακό , σίγουρα!Περιμένουμε νέα!!Μην φοβάσαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια ειχατε δικιο τελικα!εκανε ραγαδες επειδη ζοριστηκε αυτες τις μερες αλλα δεν ξερω γιατι.δεν αλλαξε κατι στη διατροφη της,κι απο κει που πηγαιναμε 2-3 φορες την ημερα στην τουαλετα ξαφνικα δυσκολευομαστε!θα ξαναπαμε σε μια βδομαδα να την ξαναδει.ευχομαι να περασει γρηγορα με την αγωγη γιατι ποναει η καημενουλα!

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες!!! θα περάσει δεν είναι τίποτα αλλα για την μικρή σίγουρα θα είναι ταλαιπωρία. τα εχω περάσει κι εγω και με το ζορι την εβγαζα , φαντασου η μικρή. με την αγωγή θα περασει συντομα παντως υπομονη και μαλακά κακακια απο εδω και περα. τα πολυ γινομένα φρουτα , εαν δεν θες να της δινεις καμια κουταλιτσα duphalac ή οτι σου εδωσε,κανουν παντως δουλιτσα.

περαστικα της και γρηγορα γρηγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω παρα πολυ!μας εδωσε μια "σκονη" να την πινει μεσα σε νερο καθε βραδυ κι ευχομαι να κανει δουλεια γιατι τωρα φοβαται να παει τουαλετα επειδη ποναει κι ετσι χειροτερευει λιγο το πραγμα,αλλα πιστευω πως θα το αντιμετωπισουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...