Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,εχω ενα κοριτσακι 3 χρονων,την πρωτη φορα που εφαγε ασπραδι αυγου τρεχαμε στο νοσοκομειο την κανανε κορτιζονη και μου ειπαν να μην φαει ξανα οτι περιεχει αυγο.Μου ειπαν οτι καποια στιγμη θα το ξεπερασει.Το αποτελεσμα ειναι να ψαχνω συνεχως τις ετικετες τροφιμων και πιστεψτε με υπαρχει παντου αυγο.Σε παρτυ και σε βαπτισεις παντα εχουμε δραματα βλεπει τα αλλα παιδακια που τρωνε τουρτες και γλυκα,εγω φροντιζω να εχω μαζι μου λιγη σοκολατα για να γελιετε.Τωρα ειμαι εγκυος κλεινω τον 6 εχω αγορακι και τρεμω μην περασουμε τα ιδια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Φωτεινη... δεν ξερω αν το κοριτσακι σου θα ξεπερασει την αλεργια αλλα μην ανυσηχεις... δεν ειναι απαραιτητο να το παθει και το αγορακι σου... εμεις ακομα δεν εχουμε φαει ασπραδι... πιστευω να μην εχω τετοιο προβλημα... παντως η αληθεια ειναι οτι αυγα εχουν σχεδον ολα τα γλυκα και πολλα φαγητα... θελει πολυ προσοχη...φιλακια πολλα...:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?

ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ

ΑΥΓΟ?

ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ?

ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Π.Χ.ΖΕΣΤΗ

Η ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ....

ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ

ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ....

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΣΤΟ ΑΥΓΟ Η

ΟΧΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΑΣΧΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ. ΤΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΕΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΩΤΕΙΝΗ1 μου καλησπέρα!παει δεν παει μηνας που τρέχαμε και εμεις στο Παιδων, <<μαλλον>> απο τροφική αλλεργία!Και λεω μαλλον γιατι δεν ειναι ξεκάθαρο. Ευτυχώς ηταν ήπια αλλεργία απ την άποψη οτι έβγαλε μονο δερματικά εξανθήματα! Ειναι περίεργη φαση η αλλεργία! Εμεις την πάθαμε μάλλον απο μελιτζάνα. Μπορεί να έτυχε και να μην ξανακάνει. Δεν εχω επιχειρήσει να του δώσω πάλι. Ειναι πακέτο πάντως οπου πας να κουβαλάς το σιρόπι και συνάμα αγχωτικό. Περαστικά να είναι να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yiotaki φυσικα και ξανακαναμε εξετασεις αιματος και ετσι ξερουμε πως ειναι στο ασπραδι η αλλεργια .Η παιδιατρος ειπε συνηθως φευγει σε ηλικιες 5,6 χρονων.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
    • Στο πλάι κοιμάμαι αλλά γυριζω στον ύπνο μου ανασκελα δεν το καταλαβαίνω 🤷‍♀️ μια χαρά πας από τα πράγματα του μωρού μαζεύονται σιγά σιγά 😊 πιστευω για τώρα δεν θα χρειαστεί να πάρεις και πολλά μετά όταν γεννήσεις θα κανείς και τις υπόλοιπες αγορές σου βλέποντας και κάνοντας 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...