Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φαρμακωθηκα...


Recommended Posts

Κοριτσια απο χτες ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι οικογενειακως...

Η αδερφη μου εκανε επισκεψη στον γυναικολογο χτες και τελικα παλι ειδαν τον σακο και δεν ειδανε εμβρυο...

Ο γιατρος ηταν πολυ απογοητευμενος και της ειπε οτι θα την ξαναδει την Δευτερα αλλα...να μην περιμενει πολλα.

Φαρμακωθηκα γιατι εχτες εκλαιγε και η απογοητευση μας ειναι πολυ μεγαλη.

Μετα την αποξεση πριν απο ενα χρονο τωρα ξανα τα ιδια...Τοτε ηταν παλινδρομη τωρα παλι μια απο τα ιδια?

Κριμα που γινονται αυτα και μαλιστα παραμονη του γαμου της (το Σαββατο παντρευεται).

Δεν ξερω πως να την στηριξω και τι να πω...

Μου εφυγε ολη η καλη διαθεση και γενικα ειμαι χαλια και εγω απο χτες.

Γιατι ρε κοριτσια ετσι με τις εγκυμοσυνες αυτες?

Τι να φταιει?

Ο προγεννητικος της ελεγχος ηταν καλος.Εχει μια μυκητιαση που δεν ειναι κατι οπως ειπε ο γιατρος,θα παρει αντιβιωση.

Αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι θα ξαναυποβληθει σε αυτην την ψυχοφθορα διαδικασια της αποξεσεως απο την αλλη εβδομαδα...

Δεν αντεχεται παλι και ειναι ρακος...

Ζητω τη στηριξη σας και λιγο θετικη ενεργεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιω μου καλημερα λυπαμαι αγαπη μου για την ασχημη εξελιξη στην εγκυμοσηνη της αδερφης σου οπως ειπες κ εσυ γιατι ξανα τα ιδια; μηπως θα πρεπει να κανουν καποιες ιδιαιτερες εξετασεις; σε ρωταω γιατι ξαδερφη του αντρα μου ειχαν κατι νομιζω στο αιμα με τον αντρα της κ ειχε κ αυτη πολλες αποβολες στο ιστορικο της, παντως ειναι κριμα μιας κ μας λες πως το σαββατο παντρευεται....προσπαθησε εσυ αγαπη μου να τη στηριξεις οσο μπορεις κ πες της πως ο θεος εχει για ολους μας κ πως συντομα θα εχει κ αυτη μια ολοκληρωμενη εγκυμοσηνη κ ενα κουκλακι σαν το δικο σου......φιλακια κοριτσι μου κ κουραγιο....:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα...κριμα..πολυ λυπαμαι για την αδερφουλα σου αννιώ μου...αμαν πια!! τι κακο κ αυτο!...προσπαθησε να εισαι διπλα της δυνατη και να την εμψυχωνεις..και εγω πριν απο 2 μηνες τα ιδια...ο χρονος ειναι γιατρος...μην απελπιζασται ..η επιστημη εχει προχωρησει τοσο που δεν υπαρχει περιπτωση, θα κανει παιδακι..απλα να κανετε διαφορες εξετασεις να ερευνησετε τα παντα!!!!!

ολα καλα θα πανε..καλη αναρρωση!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου καταλαβαίνω πως είστε όλοι χάλια, οικογενειακώς, όμως μην το δείχνεις μπροστά της. Όσο και να μην μπορείς και να το σκέφτεσαι όταν είσαι μαζί της κάνε την να το ξεχάσει. Είναι δύσκολο δε λέω αλλά σας χρειάζεται όλους, πρέπει εσείς να την ανεβάσετε ψυχολογικά.

Είναι και ο γάμος της....τι να πω...όλα μαζί πέσαμε.

Εύχομαι ολόψυχα να έίναι όλα περαστικά, να περάσετε όμορφα στο γάμο και όταν είναι να έρθει το μωράκι να έρθει με το καλό.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην απελπιζεται! Θα ερθει και το μωρακι... τι να πω... ας απολαυσει το γαμο της προς το παρον και μετα... αχαλινωτο sex :blush: με σκοπο μια τελεια εγκυμοσυνη! Ευχομαι απο δω και μπρος να της πανε ολα καλα! Θα δεις οτι οι ευλογιες του παπα θα βοηθησουν! Ευχομαι και παλι υα καλλιτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aννιω KALIMERA KATALAVENO APOLITA SE TI 8ESI VRISKETE I ADELFI SOU EIMAI AKRIVOS STIN IDIA FASI PRIN ENAMISI XRONO MIA PALINDROMI K TORA SXEDON TA IDIA

OSA GIATI K AN ROTISA APADISI DEN PIRA DISTIXOS

EGO TO ADIMETOPIZO ME 8YMO K PISMA K LEO OTI I EPOMENI FORA SIGOURA 8A EINAI I TYXERI MOU DEN MPOREI.. TO IDIO NA PROSPA8ISI NA KANEI K I ADELFI SOU

KAPIA KOPELA MOU EIXE PEI OTI DEN SE SKOTONEI SE KANEI PIO DINATO K TO IO8ETO GIATI PRAGMATI ETSI EINAI

EFXOMAI POLI SIDOMA NA XAMOGELASI K NA MPOREI NA SAS ANAKOOINOSI TA EFXARISTA.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι να έχει λάθος ο γιατρός και να ακούσετε την καρδούλα του μωρού!

Η καημενούλα μου... παντρεύεται κι όλας!

Να της πεις να προσπαθήσει να το βγάλει από το μυαλό της (αν αυτό είναι εφικτό) για να μπορέσει να χαρεί το γάμο της και οι επόμενενς χαρές θα ακολουθήσουν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ μου

με το καλό να παντρευτούν τα παιδια

και να ζήσουν βίο ανθόσπαρτό..............!!!

Θετικά αν προσπαθήσει να σκεφτεί κανείς

θα μπορούσαμε να πούμε πως μέσα στον γάμο το μωράκι θα έρθει

και θα είναι γερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......................Ίσως ο πελαργούκος τους να έκανε αυτή την "χαζή" επιλογή,,, τι να πω???

Εσύ να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ αισιόδοξα

και να τους μεταδίδεις χαρούμενα μυνήματα.....

....Φαντάζομαι το ίδιο χάλια θα είναι και το αγόρι

και πράγματι θα σου είναι πολύ δύσκολο να τους εμψυχώνεις ,

εφόσον πονάς και εσύ, αλλά προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαμογελαστή μπορείς και να τους θυμίζεις συνέχεια πως σε 2 μέρες ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο . . . . . . μια υπέροχη κοινή (και νόμιμα) ζωή

που σίγουρα θα τους επιφυλλάσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας εύχομαι τα καλύτερα και ένα θαύμα την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην απογοητεύεσαι πάντως.... Ο Θεός θα τα βοηθήσει τα παιδιά...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω μου λυπαμαι πολυ....τι να πω ,οτι και να πω ειναι περιττο....πρεπει να φανεις εσυ δυνατη και να στηριξεις την αδερφουλα σου που σε εχει αναγκη τωρα.....ολα ειναι μεσα στη ζωη....

σας ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου απο εδω και περα να εχει μονο χαρες.....καλα της στεφανα και ολα θα παρουν το δρομο τους ...ειμαι σιγουρη για αυτο γιατι ανθρωποι σαν την αδερφη σου ,που περνανε πολλα ,αξιζουν τα καλυτερα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ κρίμα αννιώ μου.

Εγώ πάντως εκπλήσσομαι με την απίστευτη ευκολία που προκύπτουν οι αποβολές. Εγώ έχω ένα γιό 1 έτους και πριν από 2 μήνες είχα μείνει πάλι έγκυος. Τι να σου πω ότι είχα τρελαθεί από την χαρά μου ... βλέπεις το ήθελα πολύ το μωρουλίνι... Αλλά κάποια στιγμή απέβαλα και ακόμα δεν κατάλαβα γιατί. Θεωρώ ότι πρέπει να την εμψυχώσετε όσο περισσότερο γίνεται. Αυτά συμβαίνουν. Θα έρθει και η ώρα η καλή άλλωστε βρισκόμαστε στο 2009 και η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ.

Με το καλό να γίνει ο γάμος και όλα θα έρθουν. Ίσως κάποιες φορές προνοεί η φύση και απαγορεύει να συμβεί κάτι λάθος…

Να δώσεις τις θερμότερες ευχές μου στην αδελφούλα σου για έναν ευτυχισμένο γάμο και την επόμενη φορά ο Θεούλης να της δώσει το Θείο Δώρο του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ λυπάμαι πολύ για την στεναχώρια που περνάτε οικογενειακώς και μάλιστα 2 μέρες πριν το γάμο... προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτό, είναι κρίμα να επισκιάσει τη χαρά του γάμου και με αυτό το επιχείρημα προσπάθησε να ενθαρρύνεις την αδελφή σου. Ξέρω, είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να ξεχωρίσει τα δυο γεγονότα και να μην στερηθεί τη χαρά αυτής της τόσο σημαντικής μέρας στη ζωή τους.

Έχω περάσει κι εγώ τα ίδια με την αδελφή σου (αποβολή και παλίνδρομη που τελικά οφείλονται σε αυτοάνοσο νόσημα) γι'αυτό, αφού με το καλό γίνει ο γάμος κι εφόσον τελικά αποδειχθεί ότι όντως η εγκυμοσύνη δεν είναι καλή (δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο ότι δεν είναι, για να δείτε τι θα σας πει και τη Δευτέρα), θα πρότεινα να γίνουν εξετάσεις για καθ'έξιν αποβολές. Αυτές είναι εξετάσεις αίματος και εστιάζουν κυρίως σε θέματα ανοσολογικά και αιματολογικά. Καθώς και εξέταση καρυότυπου συζύγων. Φυσικά πάντα σε συνεργασία και με την συμβουλή του γιατρού της. Αλλά με την εμπειρία μου και με πρόσφατη εμπειρία και από μια καλή μου φίλη θα έλεγα πως καλό είναι να το ψάξει προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα προβλήματα που διαπιστώνονται από αυτές τις εξετάσεις αντιμετωπίζονται! Μακάρι να’χα κάνει κι εγώ αυτές τις εξετάσεις αμέσως μετά από την πρώτη αποβολή, ίσως να’χα γλιτώσει την παλίνδρομη και να’χα το παιδάκι μου τώρα.

Οτιδήποτε χρειαστείτε, πληροφορίες, όπου μπορώ να βοηθήσω, μη διστάσεις, στείλε μου π.μ.

Αυτά προς το παρόν και… H ώρα η καλή!!! Πες της εκ μέρους μου τις ευχές μου, να’ναι ευτυχισμένη και να μην στεναχωριέται. Παντρεύεται τον άνθρωπο της ζωής της, κοντά στους ανθρώπους που την αγαπάνε και τους αγαπάει, την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους. Να αντλήσει δύναμη και αγάπη απ΄όλους σας και να’ναι σίγουρη πως θα έρθει και το παιδάκι! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννούλα λυπάμαι :(

Θυμάμαι με πόση χαρά μας είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της αδερφής σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην κοπελα και παρόλες τις δυσκολίες να καταφέρει πολύ πολύ γρήγορα να γίνει μανούλα.

Εσύ κανε την να ξεχαστεί.Μιλα της για άσχετα,βγείτε για ψώνια,για καφέ...Υπενθύμησε της οτι το Σάββατο παντρευεται ,πρέπει να είναι χαρούμενη:) Όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω τώρα εγώ??? Μεγάλη ατυχία ρε γμτ!!!

Να ευχηθώ κουράγιο και δύναμη σε όλους και ειδικά στην αδερφούλα σου. Μη χάνετε τις ελπίδες σας όμως.

Πάντως και καλά να μην πάνε τα πράγματα εύχομαι να περάσει και γρήγορα ένα παιδάκι στην κοιλίτσα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκι μου. Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω κακή εξέλιξη σε κάποια εγκυμοσύνη.Κρίμα!!!Ότι και να πεις θέλει το χρόνο του για να περάσει η στενοχώρια. Πάντως επειδή της συμβαίνει δεύτερη φορά μήπως πρέπει να κάνει πιο εξειδικευμένες εξετάσεις;Μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο. Τι να πω; Να ειναι καλορίζικη η κοπέλα και πολύ σύντομα να ξαναμείνει έγκυος και αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ λυπάμαι!! Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να γίνονται αυτά!! Δώσε κουράγιο και στήριξε την αδερφή σου τώρα σε χρειάζεται!! Προσπαθήστε να αποβάλλεται την στενοχώρια σας για τις όμορφες στιγμές του Σαββάτου γιατί δεν θα ξαναγυρίσουν κι είναι κρίμα να χαθεί κι αυτό! Εύχομαι να έχει γίνει λάθος από τον γιατρό και να πάνε όλα καλά την Δευτέρα!!

Κι αν πάλι γίνει το αναπόφευκτο.. θα σου έλεγα να κάνετε αυτό που λέει και η Ρούλα μας,(crazy)!! Γιατί κι η νύφη μου έτσι ήταν! Είχε 2 παλίνδρομες, έκανε μετά τις εξετάσεις και τελικά το αντιμετώπισε! Και τώρα έχει 2 πανέμορφα κοριτσάκια! Καλη επιτυχία εύχομαι.. να πάνε όλα καλά την Δευτέρα και να συνεχιστεί κανονικά η εγκυμοσύνη!! Και η ώρα η καλή για το γάμο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΤΟ ΓΑΜΟ...Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!

ΟΜΩΣΣΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ....ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στεναχωρεθηκα πολυ......ειναι κριμα.......ειδικα τωρα που παντρευεται......αν ξεχασει καποτε την πρωτη αποτυχια....αυτη δεν νομιζω να την ξεχασει ποτε......δωσε της δυναμη.....να αντεξει.......γιατι παντα μετα απο μια καταιγιδα ερχεται και η λιακαδα και απο το σαββατο ξεκινα ενα καινουργιο κεφαλαιο στη ζωη της!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννιω μου στεναχωρεθηκα πολλυ γιατι να συμβαινουν τετοια πραγματα γιατι?????

στηριξε την γλυκια μου οσο πιο πολυ μπορεις για να μπορεσει να χαρει και τον γαμο της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αμαν ρε συ..τι κριμα η κοπελα και λιγες μερες πριν τον γαμο!!!!:(

ελπιζω να μην την επηρεασει τοσο(δεν γινεται το ξερω αλλα το ευχομαι:) ) και δεν χαρει τον γαμο της η αδερφουλα σου..ευχομαι να μεινει γρηγορα ξανα εγκυος και αυτη την φορα να ειναι ολα καλα..:)

η ωρα η καλη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκινησατε κοριτσαρες!

Αχχχ! Σοβαρα αισθανομαι οτι μονο γυναικες καταλαβαινουν αυτο το πραγμα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.

Απ'ο,τι καταλαβα εχει μακρυ δρομο μπροστα της με εξετασεις αλλα καλο θα ηταν να τις κανουνε.

Επιμενω πολυ και εγω σε αυτο αν και δεν θελω να την ζορισω τωρα γιατι εχτες ειχαμε γλεντι στο σπιτι και απασχοληθηκε με πολλους τροπους.

Μετα απο ολο το γαμο και τα υπολοιπα θα κανουνε εξετασεις.

Τελικα ειναι και θεμα γιατρου οπως παντα.

crazy νομιζω οτι οι πληροφοριες σου ηταν πολυ χρησιμες και θα ειναι ακομα περισσοτερο αν χρειαστει θα σου στειλω π.μ.

VOYLA σου εστειλα κι εγω μηνυματακι θα το δεις κοπελα μου.

Αααχ! Ας ειναι να ειναι μονο καλα απο εδω και περα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκιά μου μόλις είδα το μήνυμα ...

είναι σκληρό αυτό το οποίο έτυχε στην αδερφή σου ... χρειάζεται στήριξη και πολύ αγάπη.

Να είσαι κοντά της και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να χαρεί τον γάμο της (είναι μοναδική στιγμή) αλλά πάνω από όλα ... να μπορέσει να εντοπίσει τον λόγο αυτής της παράξενης κύησης έτσι ώστε να της έρθει γρήγορα μία νέα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι πολυ αννιω μου..

πραγματικα γιατι να γινονται αυτα..

και λιγο πριν το γαμο της πωπω..στηριξε την πνιξε την δικια σου στεναχωρια για να βρει και αυτη καπου να ακουμπησει ελπιζω και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα μια καλη και ευκολη εγκυμοσυνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...