Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΠΤΙΣΗ-ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!


amanda

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου Καλημέρα! Στα μέσα Αυγούστου λέμε να κάνουμε τη βάπτιση της μικρής μου. Το τραπέζι θα γίνει σε έναν πολύ ωραίο χώρο με γκαζόν και πισίνα. Σκεύτομαι να νοικιάσω φουσκωτά παιχνίδια για να παίζουν τα παιδάκια. Θα είναι αρκετά μικρούλια. Το θέμα της βάπτισης θα είναι οι νεραϊδούλες. Θέλω να διακοσμήσω όμορφα τα τραπέζια. Λέω να βάλω μία χρωματιστή κορδέλα και στο κέντρο φαναράκι και κουβαδάκι με λουλούδια. Τα έχω δεί στα jumbo. Θέλω να φτιάξω και βιβλίο ευχών. Θα το έχω σε μπουφέ μόλις μπαίνουν οι καλεσμένοι μαζί με γλυκά και γλιφιτζούρια για τα παιδάκια. Αλήθεια αυτό που το αγοράζουμε? Μπορώ να το φτιάξω και μόνη μου? Εσείς οι μανούλες που έχετε βαπτίσει τα παιδάκια σας δώστε μας καμια ωραια και οικονομική λύση! και καμια φωτογραφία να πάρουμε ιδέες! Επίσης δεν ξέρω πως σας ακούγεται αλλα σκεύτομαι στο τραπέζι να ακούγεται και παιδική μουσικη Ίσως τα ζουζούνια. Μήπως είναι πολύ παιδικό? Κάθε πρόταση, άποψη, ιδέα, παρατήρηση εννοείται δεκτή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά μου Αμάντα, εννοείτε πως είναι πολύ παιδικό τα τραγουδάκια των ζουζουνιών....όμως από είναι το καταπληκτικό της ημέρας!!!:woohoo:

Τι πιο ωραία για αρχή με ζουζούνια, εδώ ξετρελλαίνει μεγάλους! Όλες οι ιδέες σου είναι φοβερές. Θέλεις όμως βοήθεια από κάποιον που πιάνει το χέρι του, γιατί κι εγώ πριν 3 εβδομάδες που βάφτισα τον γιο μου τα έκανα όλα μόνη μου με αποτέλεσμα να αργήσω να τα στολίσω και να μην τα έχει δει όλος ο κόσμος, στην εκκλησία τουλάχιστον.

Εγώ λοιπόν είχα αγοράσει δυο στήλες με φαναράκια, τις στόλισα με λευκές και σιέλ κορδέλες και τούλι, στην μέση έδεσα ένα ναυτικό σωσίβιο στολισμένο με δύχτια, ναυτικούς κόμπους και ψαράκια. Τα φαναράκια μέσα είχαν σιέλ άμμο και λευκό κερί, και δίπλα είχα ένα πελαργό. Χάνουν λίγο στην περιγραφή, στην πραγματικότητα ήταν τέλεια!!!:)

Όλα αυτά αν ενδιαφέρεσαι θα τα βρείς στην agrinvest deco.

Στα τραπέζια είχα πολύχρωμα γλαστράκια με υφασμάτινα λουλούδια μεγάλα και καραμελίστες τριγύρω.

Αχ, ήθελα κι άλλα να κάνω αλλά με δυο παιδιά που χρόνος...

Εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα ονειρεύτηκες και να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa σ' ευχαριστώ πολύ! Άκούγεται πολυ όμορφος ο στολισμός σου! Αν έχεις καμια φωτογραφία και θές να τη μοιραστείς μαζί μας βάλ' την να πάρουμε ιδέες. Αυτό με το φαναράκι την άμμο και το κερί ακούγονται τέλεια! Σίγουρα η διακόσμηση αν γίνει από επαγγελματία θα είναι σίγουρο το αποτέλεσμά της όμως θα ανέβει πολύ το budget και δε λέει... Ελπίζω να τα καταφέρω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

amanda καλημέρα! Στις 21 Ιουνίου βαπτίζουμε τη μπέμπα μας.

Το θέμα θα είναι η μπαλαρίνα και ο στολισμός θα είναι σε λιλά, λάιμ και ιβουάρ συνδυασμούς. Θελω να πετύχω ένα αποτέλεσμα λιτό, κομψό και ρομαντικό.

Τώρα είμαι στη διαδικασία που αγοράζω πράγματα γα το στολισμο.

Σε 2 εβδομάδες θα ανεβάσω και φώτος. Ελπίζω να πετύχω αυτό που θέλω και να πάρεις ιδέες!

Είναι και άλλες φίλες που βαπτίζουν πριν απο σένα, οπότε μην αγχώνεσαι! Θα δεις πολλά πράγματα στο μάμμυ!

Με το καλό εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

amanda καλημερα κι απο μενα. εγω βαφτισα τον γιο μου στις 24 Μαίου. το θέμα μας ηταν ο βατραχος. ολα σε τυρκουαζ και λαχανι. τραπεζι δεν εκανα (δυσκολα τα οικονομικα μας) αλλα εφτιαξα μονη μου εξω απο το εκκλησακι μπουφε μονη μου (στολισμος κ.λ.π.) και απ'οτι μου ειπαν ηταν πολυ καλο. μολις μπορεσω θα ανεβασω φωτο. ευχομαι με το καλο η βαφτιση σας και να χαιρεστε την κουκλιτσα σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Περιμένω κι άλλες ιδέες Ξεαγχώθηκα λιγάκι. Για το γάμο δεν προετοιμάστηκα τόσο αλλα στα βαφτίσια της κούκλας μου θέλω να είναι όλα τέλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα με το καλο η βαφτιση, να σου ζησει η μικρουλα σου

εμεις βαφτισαμε το βαφτιστηρι μου και ειναι αγορακι, ειχαμε φτιαξει και μεις καλαθακια απο Jumbo, βαλαμε μεσα ηλιους και ηταν σουπερ, κατα τ'αλλα σε μια ροτοντα στολισμενη με τα χρωματα της βαφτισης στην εισοδο ειχαμε το βιβλιο των ευχων και πολλα πολλα γλιφιτζουρια απο τα jumbo για τα παιδακια, μεσα σε καλαθακια και σκορπια.Ακομη επανω στην ροτοντα αλλα και σε αλλες μεριες ειχαμε μεγαλες γιαλες με κουφετα και διαφορα γλυκακια. Πανω απο το ταβανι ειχαμε κρεμασει στεφανια με βατραχακια (το θεμα της βαφτισης ηταν ο βατραχος που εγινε πρηγκιπας) και πρασινες κορδελες πολλες, στον γαμο μου που ηταν σε ανοιχτο χωρο ειχα κρεμασει απο τα δεντρα κτλ καρδουλες που ειχα φτιαξει εγω απο συρμα και ειχα περασει χαντρες ροζ σε διαφορες αποχρωσεις και κορδελακια...καλα να περασετε και καλη τυχη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Amanda... εγω βαπτιζω το αγορακι μου αυτην την Κυριακη και μετα θα βαλω φωτογραφιες να δειτε και να παρετε ιδεες...βεβαια θα ειναι ολα σε λευκο και μπλε, το θεμα μας ειναι ναυτικο, και δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθηθουν οσες κοπελες εχουν κοριτσακια, αλλα ποτε δεν ξερεις τι ιδεες μπορεις να δωσεις στον αλλο... ;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...